Cum a scăpat Leonard Doroftei de patima băuturii: „Am înțeles că nu pot să mă duc mahmur la antrenament dimineața”
Data publicării:
 Leonard Doroftei a făcut publice mai multe detalii neștiute din viața sa.

Leonard Doroftei a avut destul de puține apariții publice în ultima vreme, campionul mondial retrăgându-se de ceva vreme din viața publică românească. Astfel, în 2019, acesta a luat decizia radicală să părăsească definitiv România alături de familia sa și să se mute în Canada, acolo unde aceștia au locuit timp de cinci ani de zile. Astfel, dacă decizia sa poate nu a fost înțeleasă de mulți atunci, sportivul dezvăluie acum, ani de zile distanță, cum i-a schimbat viața această hotărâre radicală.

„Da (n.r. alcoolul schimbă vieți) și spun din toată inima da. Am avut momente (n.r. în care a luat-o razna), dar am reușit să mă regăsesc. Am luat o decizie, am plecat, m-am focusat pe ce aveam de făcut și am înțeles că dacă vreau să fiu un antrenor de top și să dau tot ce e mai bun, nu pot să mă duc mahmur la antrenament dimineața. Nu am avut nici anturajele cu care eram obișnuit, pentru mine a fost o decizie fantastică. Gândește-te că în câteva luni am dat jos 20 de kilograme. Când am ajuns și am dat de sală, antrenamente, m-am simțit ca un pește în apă.”, a declarat Leonard Doroftei în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: După ce s-a zvonit în repetate rânduri că Oana e însărcinată, Jador face anunțul: „Abia aștept să fim trei, soția mea superbă”

Cum a arătat copilăria lui Leonard Doroftei

Acesta și-a amintit și de perioada copilăriei, care nu a fost una prea ușoară, dar care, în esența sa, a fost una frumoasa, legându-l mai multe lucruri de mama sa. Campionul își amintește și vorbele pe care i le spunea mereu cea care i-a dat viață, ce i-au rămas întipărite în minte până azi.

„Am fost un copil amărât, am avut șansa să găsesc ceva de făcut în viață, să am o mamă care să mă învețe să fiu cuminte, liniștit, să respect și am reușit. Chiar dacă îmi vedeam mama la 2-3 zile, ea îmi spunea mereu „Fii cuminte, mamă”, altceva nu îmi spunea.Tata a plecat când avem 6 ani și am rămas doar cu ea, au fost lacrimi multe. Ea era singurul om care lupta, singura mea bază, frații erau mult mai mari decât mine.”, a mai dezvăluit acesta nostalgic.

Citește și: De ce trebuie să mănânci zilnic ciocolată neagră. Florentina Opriș: „Conține acele substanțe de care tu ai nevoie”

Tatăl său a picat în patima alcoolului

Chiar dacă mărturisește că a avut o relație bună și cu tatăl său, care s-a stins însă când acesta avea o vârstă fragedă, Leonard Doroftei își aminte cum, în aceeași măsură, bărbatul era o persoană diferită în momentul în care consuma băuturi alcoolice. 

„M-a afectat, eram copil, am plâns pentru treaba asta (n.r. pentru că a bătut-o pe mama sa), dar nu a fost un tată rău, a fost cu băutura. A avut un accident pe șantier și avea momente în care o lua razna. A rămas cu paralizie și cu toate astea ne-a făcut casa în care am trăit ani mulți, până ne-am făcut mari. Când bea, nu mai era el. Îmi aduc aminte de parcă a fost ieri, m-a marcat, a fost o singură dată (n.r. când i-a bătut mama).”, a mai declarat Leonard Doroftei.

VEZI și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cu ochii în lacrimi imediat după nuntă: „Să ne bucurăm din plin de tot ce urmează, poate în curând de un Gherman mic”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel