Cum a schimbat-o pe Andreea Străvoiu competiția Bravo, ai stil: „Am rămas cu o mică traumă”
Data publicării:
Andreea Străvoiu a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit despre viața personală, fără secrete.

Andreea Străvoiu a intrat în atenția publicului prin intermediul emisiunii „Bravo, ai stil!”, competiție în care foarte multe fete își doresc să creeze ținutele perfecte, pentru a cuceri premiul cel mare și titlul de cea mai bine îmbrăcată femeie. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată la Spectacola și DC News și realizată de Georgiana Ioniță-Toader, vedeta de la Kanal D a dezvăluit cum i-a schimbat acest concurs viața, dar și cum încă o influențează în viața de zi cu zi.

„Am ieșit mult mai puternică de la „Bravo, ai stil!”. Eram o persoană sensibilă, retrasă, nu-mi plăcea să intru în conflict, să mă afirm, dar așa am conștientizat că în viață nu e nimic ușor, trebuie să te afirmi, să lupți pentru ideile, principiile tale, și cred că asta am învățat din competiție. M-a călit foarte tare pentru ceea ce urma să întâlnesc în București, dar spre norocul meu am întâlnit doar oameni buni, care m-au ajutat și asta mă bucură foarte tare. În momentul de față, am rămas cu o mică traumă după „Bravo, ai stil!”, cu hainele, pentru că am mereu ideea că nu trebuie să greșesc cu o ținută, trebuie să fie perfectă. Mă gândesc mereu că e Maurice Munteanu sau Raluca Bădulescu în fața mea și mă jurizează.”, a declarat Andreea Străvoiu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, difuzată la Spectacola și DC News.

Citește și: Andreea Străvoiu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Andreea Străvoiu prezintă emisiunea ROventura

După competiția de stil, Andreea Străvoiu a primit propunerea de a prezenta propria emisiune pe Kanal D, alături de George Mihai, unde cei doi le arată oamenilor locuri minunate și ascunse din frumoasa România, pe care și ei trebuie neapărat să le viziteze.

„Momentan, nu mai există concurență pe segmentul acesta de turism, așa că noi ne bucurăm să vedem că acest proiect are succes. Oamenii merg în locurile în care am fost și noi și cred că asta e cea mai mare bucurie. Sunt trei ani și jumătate de când călătoresc așa și e foarte greu să aleg doar un loc. De fiecare dată când am ocazia spun că am fost foarte impresionată când am ajuns la Cazanele Dunării, mi-a plăcut mult Bucovina, Delta Dunării am descoperit-o tot aici. Recent, am fost în Țara Hațegului.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Lecția primită de Grațiela Duban de la Armin, fiul său: „Tot ce cultivi, se întoarce”. Cum li s-a schimbat viața de cuplu, după venirea copilului pe lume

A visat mereu să lucreze în televiziune

De loc din Zărnești, Andreea Străvoiu a visat mereu la o carieră în televiziune. Chiar dacă nu cunoștea pe nimeni în București, în momentul în care și-a părăsit orașul natal, aceasta a avut mereu același țel: acela de a ajunge în lumina reflectoarelor, iar perseverența pare că a adus-o exact acolo unde și-a dorit și acolo unde s-a proiectat întotdeauna. 

„Eu merg foarte des acasă, văd muntele în fiecare zi. Pot să spun că sunt fata munților, deși nu am mers în suficiente drumeții, am fost mai comodă. Prăpăstiile Zărneștiului sunt foarte frumoase, sunt mândră de locul în care m-am născut. Oamenii de acolo m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi. Formarea mea, acolo a fost.

În momentul în care am plecat de acasă, nu cunoșteam pe nimeni în București, dar aveam doar un țel în cap, acela de a lucra în televiziune.”, a mai spus ea.

Te-ar putea interesa și: Grațiela Duban, motivul principal pentru care oamenii ajung să divorțeze „Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru”. Secretul căsniciei longevive cu Andrei Duban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea stravoiu  cariera  copilărie  oracolul vedetelor  televiziune 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel