Cum a slăbit Adina Halas după naștere: „Am luat 32 de kilograme”. În doar 10 luni a obținut măsurile ideale / VIDEO
Data publicării:
Adina Halas a fost invitată în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

În urmă cu aproximativ 12 ani, Adina Halas devenea mămică pentru prima dată. Îndrăgita vedetă cunoștea la vremea aceea ce înseamnă simțul matern, acest sentiment unic, care îți schimbă, fără doar și poate, viața. Totuși, nașterea a venit și cu o transformare destul de mare pentru ea, întrucât aceasta ne spune că a acumulat nici mai mult, nici mai puțin, de 32 de kilograme. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News, Adina Halas ne-a dezvăluit cum a reușit să slăbească după sarcină, dar și cum a gestionat întreaga situație, pentru a nu cădea în „plasa” depresiei postnatale.

„Eu am ajuns să învăț atât de multe lucruri despre nutriție pentru că am fost nevoită, am luat în sarcină 32 de kilograme. Nu faceți ca mine, cea mai mare greșeală, pentru că am avut relaxarea fetei care nu avea niciodată probleme cu kilogramele, eram mereu în grafic, nu mi-am făcut probleme. Și tot am acumulat, am acumulat și am zis că da, ce să vezi. Culmea e că nici nu-mi făceam poftele, mâncam sănătos, dar foarte mult. Am avut un stil de viață și o dietă bine pusă la punct, dar cantitățile erau enorme.”, a declarat Adina Halas, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

După naștere, a rămas cu 19 kilograme

Imediat ce a terminat de alăptat bebelușul, vedeta ne spune că a luat atitudine și și-a schimbat complet stilul de viață. Chiar dacă și până atunci se baza pe o alimentație extrem de sănătoasă, Adina a început să facă regulat sport, obicei pe care l-a menținut până în ziua de astăzi.

„Așa m-am trezit cu multe kilograme în plus, la 2-3 săptămâni de după naștere aveam încă 19 kilograme, ceea ce era mult și mi-am sunat prietenii din domeniu, până atunci nu aveam nicio apăsare. Mi-au zis să mă pun pe slăbit, dar nu înainte de a termina alăptatul. Zis și făcut! Am terminat alăptatul, după care am intrat în sala de sport și am început să slăbesc. Cristian Mărgărit m-a ajutat, el m-a făcut să înțeleg ce făceam greșit, ce înseamnă un jurnal de nutriție și multe altele. Și așa a început să-mi placă foarte mult.”, ne-a mai declarat vedeta.

Citește și: Adina Halas, trucuri pentru o vacanță reușită: „Așa vei câștiga mai mult timp”. Cele mai uimitoare destinații pe care le-a văzut până acum/ EXCLUSIV

A reușit să slăbească în doar 10 luni

Așadar, în doar 10 luni de după ce a născut, Adina Halas a reușit să arate la fel de bine ca înainte să rămână gravidă, ne povestește ea.

„10 luni mi-a luat să slăbesc. Aveam o formă fizică mai bună, în momentul în care am slăbit. Eu am slăbit cu ajutorul antrenamentelor cu greutăți, am făcut și cardio, dar am făcut ceva ce până atunci nu făcusem atât de serios, cel cu greutăți, iar asta m-a ajutat foarte mult. Slăbeam, pielea se așeza frumos, mă plăceam mai mult după sarcină.

Eu am fost mega relaxată în primele luni, copilul era cuminte și atunci nu am fost stresată, nu am avut depresia de după sarcină. Singurul lucru pe care l-aș spune femeilor care trec prin asta este să meargă la un specialist. Eu nu am avut deloc această problemă, am fost relaxată, nu m-a stresat faptul că aveam kilograme în plus, eram sigură că se vor duce.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adina halas  dietă  kilograme in plus  sarcina 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel