Cum a slăbit Bursucu 30 de kilograme în doar câteva luni: „Dacă nu am ținut toate dietele din lume...”
Data publicării:
Bursucu a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea ideală.

Bursucu a trecut printr-o mare transformare anul trecut, reușind să atingă numărul de kilograme mult visat. Pentru ca acest lucru să fie posibil, acesta și-a dorit să apeleze la două proceduri medicale, care l-au ajutat să slăbească extrem de ușor într-un timp relativ scurt. Chiar dacă, inițial, acesta și-ar fi dorit să apeleze la operația de micșorare a stomacului, medicii nu i-au dat acordul pentru această intervenție, motiv pentru care salvarea sa a venit ulterior. 

„Da, mănânc orice. Practic, înainte de nuntă anul trecut am luat decizia. Dacă nu am ținut toate dietele din lume... A venit Anamaria Prodan la noi în emisiune și ne-a spus „luați niște legume, tocați într-un blender și mult pătrunjel”, beți sucul de 4 ori pe zi. Noi ce am zis? Dacă merge la ea.. și ne-am așezat în mijlocul redacției și am băut pătrunjelul ăla... și a fost ceva rău, noi am intrat apoi în emisia live. Așadar, pentru că am ținut toate dietele, mi-a dorit să-mi tai stomacul.”, a dezvăluit Bursucu în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă. A fost luată la rost de Teo Trandafir

Procedura la care a apelat Bursucu

Bursucu a și explicat pe înțelesul tuturor cum a decurs mare parte din intervenție care a durat extrem de puțin și prin care nu a simțit absolut nimic.

„M-am dus la medic și mi-a zis că nu-s de operat, am stat ani, nu apărea nimic. Apoi, am găsit o nouă soluție. E vorba despre o pastilă, procedura durează 10 minute, fără anestezie, endoscopie, te pune pe un scaun, îți bagă acea capsulă pe gât, ai băut apă, s-a dus în stomac, te ridică în picioare, îți face radiografie. Apoi, se desface „balonul”, tu nu simți nimic, furtunul ți-l bagă acolo, îți face iar o radiografie să vadă dacă balonul s-a instalat și gata.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

În doar 3 luni a slăbit 20 de kilograme

Chiar dacă primele zile au fost ceva mai dificile, Bursucu spune că nu s-a simțit extrem de rău și că a trecut cu brio perioada imediată de duoă intervenție. De asemenea, acesta a dezvăluit și care a fost meniul său timp de o lună de zile. 

„Când ajungi acasă urmează două zile de puțin rău, dar la modul în care simți un corp străin în organismul tău și există niște crampe. După 2 zile, organismul se obișnuiește cu el. Vine o perioadă grea din punct de vedere alimentar. În prima săptămână trebuie să bei doar lichide neîndulcite, supa doar zeama, eu asta am făcut, dar nu-ți este foame absolut deloc. Energie ai, pentru că după o săptămână începi să mănânci pasat, după care îți pisezi cu furculița orice mănânci, iar în a patra săptămână mănânci normal, în cantități mici.

Eu am slăbit în primele 3 luni de zile 20 de kilograme. A doua intervenție am vrut să o fac pentru întreținere și pentru a pierde încă 10 kilograme. Balonul se elimină singur din organism, capătul de la capsulă se elimină tot singură.”, a continuat Bursucu. 

VEZI și: L-a înșelat sau nu Theo Rose pe Alex Leonte cu Anghel Damian? Artista a dat cărțile pe față: „Mi-a fost frică. Era de parcă merita orice”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel