Cum a slăbit cumnata Andrei Măruță 30 de kilograme. Metoda care a ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat: "Am renăscut"
Data actualizării:
Data publicării:
Cumnata Andrei Măruță a dezvăluit metoda care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. 

Săndel Mihai și soția lui, Aurora formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi au despre povestea lor de dragoste, dar și cum  a reușit Aurora să slăbească 30 de kilograme. 

Cum a slăbit cumnata Andrei Măruță 30 de kilograme

Cumnata Andrei Măruță recunoaște că este mai fericită ca niciodată, după ce a ajuns la silueta dorită, după operația de micșorare a stomacului. Vedeta recunoaște că a fost cea mai bună decizie și chiar le recomandă tuturor să facă această procedură, dacă se luptă cu kilogramele în plus. 

"Aurora: Eu zic că fără încă vreo 10 kilograme nu aș arăta la fel de bine și atunci m-am oprit a 30 de kilograme slăbite și e super bine așa. Operația a fost super ușoară, recomand la toată lumea, m-am simțit extraordinar de bine. Am putut mânca orice după prima lună. Cei care se vor opera știu că 2 săptămâni bei lichide și 2 săptămâni mănânci pisat. După prima lună eu am putut mânca orice. Cantități foarte mici, dar stomacul meu a acceptat orice. Am renăscut practic. Săndel: Totul a decurs cum trebuie, doar că mai avem o problemă cu poftele.", au precizat cei doi.

Aurora și Săndel Mihai, împreună de 15 ani

Aurora și Săndel Mihai formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. De-a lungul timpului, Aurora și Săndel și-au ținut viața personală departe de ochii curioșilor. 

"Anul acesta facem 15 ani de căsătorie. Sunt 15 ani de căsătorie în acte, dar noi avem mai mult împreună, am trecut practic de mult de nunta de argint, dar da căsătoriți în acte suntem de 15 ani", au explicat Aurora și Săndel, la WOWnews.

Bebe Mihu le-a făcut cadou o stea pe Walk of Fame: „Nu ne așteptam”

La începutul anului, Aurora și Săndel Mihai au avut parte de o surpriză neașteptată, din partea impresarului Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu. Mai exact, cei doi au primit propria stea pe  pe Walk of Fame. Pentru achiziționarea unei stele pe bulevardul hollywoodian e nevoie de o sumă destul de considerabilă: 55.000 de dolari.

„Am fost foarte emoționați, fericiți, pentru că nu ne așteptam ca niște români să aibă o stea acolo. Și mie mi se pare prea mult, dar am fost foarte fericiți, suntem, de fapt, extrem de fericiți pentru surpriza pe care ne-a făcut-o Bebe.

Avem un succes foarte mare, toate spectacolele la care am fost au fost sold-out. Am avut 12 spectacole în mai multe state și vin românii puhoi, vin și mulți ardeleni. A fost superb și cred că nea Bebe ne-a făcut cadoul ăsta în semn de mulțumire”, a mai spus Aurora, cumnata Andrei Măruță, pentru fanatik

Citește și: Gheorghe Gheorghiu, victima unor escroci. Artistul a fost amenințat de un bărbat gelos: „Dacă îl prind îi rup picioarele. Soția a băgat divorț”

Anca Țurcașiu nu mai bea apă „normală” de ani de zile. Cu ce se hidratează vedeta: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Marina Voica a văzut marea pentru prima dată la 24 de ani. Cu ce impresie a rămas artista: „Mi s-a făcut rău când am văzut așa ceva”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Aurora  kilograme  sandel mihai 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel