Cum a slăbit Gina Pistol 20 de kilograme, după naștere: „Mâncam animalic. Nu am mai făcut sport deloc de 4 ani”
Data publicării:
Gina Pistol a dezvăluit cum și-a revenit în formă, după naștere. 

Gina Pistol și-a revenit miraculos în formă, după naștere. În urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea faptul că ajunsese să cântărească în jur de 80 de kilograme în acea perioadă, motiv pentru care și-a dorit să ajungă repede la forma inițială, adică sub 60 de kilograme. Îndrăgita prezentatoare spune că nu a fost deloc un parcurs ușor, întrucât perioada postnatală a venit și cu câteva stări emoționale greu de gestionat, iubita lui Smiley fiind extrem de afectată de modul în care arăta când se uita în oglindă.

„După ce am născut și am ajuns acasă mă uitam în oglindă și ziceam cine e fata aia, ce ai făcut cu Gina. Și plângeam și Andrei îmi spunea: „Iubita mea, ești cea mai frumoasă din lume”. Îi spuneam că face mișto de mine. Mi-a fost foarte greu să fac pace cu mine. După ce am înțărcat-o pe Josephine, pentru că în timpul în care alăptam mâncam animalic, nu poți controla asta, dar după cred că am făcut pace cu mine în final. Și nici nu prea a mai avut timp nici să mănânc.”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcatsului realizat de Horia Brenciu.

Poate te interesează și: Gina Pistol, adevărul despre rivalitatea cu Irina Fodor: „Noi ne știam, dar nu atât de bine încât...”

 

Gina Pistol nu a mai făcut sport de patru ani

Chiar dacă a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, Gina Pistol spune că sportul nu a avut niciun merit în acest proces. Vedeta nu a avut timp să se mai ocupe de această pasiune, motiv pentru care a reușit prin modalitățile proprii.

„Eu iubesc să fac sport. Antrenoarea cu care lucrez eu este din Brașov și mi-a sculptat fata aia un corp pe care nu l-am avut în viața mea. Eram un pic cam prea mult, dar eram mișto. Nici la 20 de ani nu stăteam în costum de baie cum stăteam la 30 și. După ce am devenit mamă, nu am mai avut timp și energie de sport. Nu am mai făcut sport deloc de 4 ani. Mai mănânc și eu ce prind la mână, uneori trece o zi și nu mănânc mai nimic, mai mănânc ce rămâne de la fată, măr ras cu biscuite, terci cu ovăz.”, a mai dezvăluit îndrăgita prezentatoare. 

Citește și: Gina Pistol, rețeta cu care l-a cucerit pe Smiley: „Așa l-am agățat”. Secretul relației de 7 ani dintre cei doi

 

Pasiunea Ginei Pistol pentru bucătărie

Chiar dacă înainte de a fi la cârma emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol spune că nu știa prea multe despre gătit, odată ce a intrat în mijlocul celebrilor chefi, aceasta a început să fie din ce în ce mai interesată de acest domeniu. 

„Eu până să încep emisiunea aveam un singur cuțit în casă, găteam orice cu el, deschideam și conserve, orice. Pe urmă, am văzut acolo că-s mai multe cuțite și îi întrebam pe chefi: „cuțitul ăsta pentru ce e?”, mergeam și eu după și îmi cumpăram unul. Acum am mai multe cuțite acasă. Mai aflu de la chefi rețete”, a mai spus partenera lui Smiley.

Când vine vorba însă de masa de Crăciun, Gina Pistol are și aici câteva mâncăruri preferate. 

„Mie îmi place piftia de curcan de Crăciun și salata de boeuf acră. E crimă să pui măr în salată, e ca și cum ai pune ananas pe pizza. La mine să fie mult castravete, să fie acră. La fel și la varza călită, să fie făcută cu varză murată, nu varză simplă. La mine în Oltenia așa e, punea bunica corcodușe și în apa de la fântână. Piftia usturoiat la greu și să fie de curcă, nu îmi place să văd grăsimea. Curcanul e bun.”, a mai dezvăluit Gina Pistol. 

Citește și: „Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  gina pistol  mancare  silueta  sport 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel