Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme. Dieta pe care a urmat-o în pandemie: „Am renunțat cu desăvârsire la ulei, pâine, paste și dulciuri”
Data publicării:
Jeni Nicolau a slăbit 20 de kilograme în perioada pandemiei. Artista a urmat o dietă extrem de strictă.

Jeni Nicolau a dezvăluit, la Antena Stars, cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Artista de muzică populară spune că dieta pe care a urmat-o e destul de simplă, fiind nevoie să elimini din alimentație doar cîteva grupe de alimente. Rezultatele regimului sunt într-adevăr fabuloase, dacă ne uităm cum s-a stransformat silueta artistei.

„Am mâncat proteina: lapte, carne, brânza, ouă. În primele 7 zile, fără fructe și legume, după 7 zile, o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat și fructe numai dimineața. Am renunțat cu desăvârsire la ulei, pâine, paste și dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahar și fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahar, și fulgii de ovaz pe care uneori îi transform în făina”, a dezvăluit Jeni, pentru Star Popular, de la Antena Stars.

 


La un pas să-și piardă viața din cauza kilogramelor în plus


Vedeta a încercat mai multe diete de-a lungul timpului. Ea spune ca ajunse se să aibă 30 de kilograme în plus și nu își găsea deloc motivația să slăbească. Mai mult, ea a apelat la mai multe diete care i-au pus viața în pericol. 

„Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus și consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viața.', a spus ea în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Artista a încercat tot felul de diete. Cea mai periculoasă a fost cea în care nu a mâncat nimic timp de 3 zile și a ajuns la spital. 

„Pentru că am luat o cură de slabire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supa de varză, iar urmatoarele trei zile am luat niște medicamente și am ajuns direct în spital', a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  jeni nicolau  kilograme  slabit  vedetă 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel