Cum a slăbit Luminița Anghel 10 kilograme: Fac 10 kilometri pe zi de mers
Data publicării:
Luminița Anghel dezvăluie care este stilui ei de viață la 53 de ani.

Luminița Anghel este una dintre vocile de aur ale României. Aceasta ne-a reprezentat chiar și în cadrul emisiunii Eurovision, unde a reușit să obțină locul trei.

La vârsta de 53 de ani, Luminița Anghel arată într-o formă excelentă. Vedeta a dezvăluit însă faptul că acest lucru nu se obține ușor și face sacrificii reale, pentru a-și menține greutatea.

“Forma pe care o am acum și anume cu 10 kilograme în minus se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor. Pe lângă faptul că eu nu mai mănânc de la 16-17, am avut foarte multe probleme cu picioarele. Până mi-am găsit încălțările potrivite, am avut mereu bășici, bătături, dureri îngrozitoare de gambă, de încheieturi, de gleznă, pentru că îți trebuie încălțămintea potrivită pentru asfalt. Asfaltul nu e recomandat nici pentru alergare, nici pentru mers persoanelor care au probleme cu coloana.”, a declarat Luminița Anghel, potrivit wowbiz.

"Toată viața mea am fost într-o dietă continuă"

Vedeta recunoaște faptul că mereu a avut proleme cu greutatea și s-a aflat într-o continuă dietă. Singura ei pauză, în care s-a hotărât să mănânce oricât și-a dorit, a fost timpul sarcinii.

“Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, pentru că am vrut. Toată viața mea am fost într-o dietă continuă și atunci, în momentul în care am rămas însărcinată, a fost ca o mică răzbunare, iar prietenul meu cel mai bun a fost frigiderul, dar mi-am asumat, pentru că știam că mă voi îngrășa. Fiind dintr-o familie cu tendințe de îngrășare, ambii părinți au fost, știam că orice deviație de la un program sănătos de dietă îmi va dăuna și așa a fost. Le-am dat foarte greu jos după ce am născut, pentru că nu am născut natural, nu am alăptat foarte mult, nici nu mai aveam vârsta, pentru că am născut la 43 de ani și atunci, pe măsură ce corpul îmbărânește, reacționează diferit la aceste diete. Și acum după 50 de ani și eu sunt uimită de faptul că am avut așa un randament la acest tip de sport, pentru că eu am făcut sală foarte mult.”, a mai adăugat aceasta.

Artista face sală zilnic

“Pe vremea când am participat la Eurovision, eram genul de sportiv care mergea 5 zile la sală și dacă lipsea o zi, se duce în weekend. Acum fac zilnic. Primăvara cu umbrela în mână, la minus grade cu cagula pe față. A fost foarte greu la început. Nici eu nu am crezut că o să mă pot ține, dar rezultatele cred că m-au impulsionat să nu renunț. Și soțul meu, recunosc, a fost foarte mirat de faptul că mă țin, pentru că, repet, nu e ușor. Am haine de atunci, pe care le port și acum. Sunt fericită când lumea mă complimentează sau nu mă recunoaște. Mulți nu au crezut că o să reușesc. Uite că s-a putut.”, a mai spus Luminița Anghel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  luminita anghel  sport  vedete  viata sanatoasa 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel