Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea: ”Timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând”
Data publicării:
Andreea Bălan a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Andreea Bălan a fost invitată în cadrul podcastului Gândește diferit, realizat de Radu Constantin, unde a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa cu care s-a confruntat până acum. Prima cumpănă a întâlnit-o în jurul vârstei de 27 de ani, când a fost pusă față în față cu depresia. Chiar dacă era extrem de împlinită pe plan financiar, artista spune că asta nu a fost de-ajuns.

”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, am avut o relație de opt ani foarte frumoasă, începusem să câștig și financiar, începusem să fie bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani le aveam, dar fericirea nu a venit, pentru că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Și că dacă nu lucrezi cu tine și nu-ți vindeci traumele din copilărie, de fapt tot timpul vei avea acest gol interior. Și am început să fac terapie, am citit mult în perioada aia și așa am realizat.”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului de pe Youtube.

Andreea Bălan, ADEVĂRUL despre viața sentimentală: Un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu

Când a început vedeta să câștige bani mulți din muzică

Chiar dacă s-a bucurat de un succes real cu trupa Andre, vedeta mărturisește faptul că câștigurile materiale nu au fost pe măsura faimei. Mai mult, după ce a ales să se lanseze solo, Andreea Bălan a întâmpinat mai multe dificultăți, fiind nevoită să recurgă la multe schimbări.

„Am început să câștig financiar bine după mulți ani. Începusem cariera solo, se pierduseră toți banii din Andre. A fost greu când m-am lansat solo la 18 ani, pentru că nu am avut bani, dar am avut parte de ajutorul unei case de discuri care au investit în mine. Ani de zile au durat până să câștig bine și până să-mi fac propriul nume, toată lumea mă asocia cu Andre, a trebuit să mă fac brunetă, ca oamenii să uite. După, a trebuit să fiu mai sexy, ca oamenii să vadă că am peste 20 de ani și să vadă că am crescut. A trebuit să fac niște schimbări radicale de imagine.”, a continuat artista.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

Momentul în care artista s-a despărțit de tatăl fetițelor ei a fost unul foarte greu. Aceasta a dezvăluit acum modalitatea inedită prin care a reușit să pună capăt suferinței.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni.”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  depresie  despartire  George Burcea 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel