Cum a trecut Emily Burghelea peste depresia postnatală: „M-am simțit foarte rău. Fără ajutor e greu” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Emily Burghelea ne-a dezvăluit cu ce provocări a venit viața de mamă și care sunt schimbările pe care le-a trăit, după cea de-a doua naștere.

Recent, a avut loc lansarea noii grile de toamnă a Pro TV-ului, acolo unde toate vedetele trustului au fost prezente, pentru a vedea în premieră primele imagini de la unele dintre cele mai așteptate proiecte. Am întâlnit-o aici și pe Emily Burghelea, care va face parte din proiectul „Săriți de pe fix”. Până să ne vorbească însă de cel mai nou proiect în care este implicată, Emily Burghelea ne-a vorbit despre provocările pe care i le-a adus viața cu doi copii, vedeta devenind mămică pentru a doua oară în urmă cu 7 luni.

„Aseară cel mic a dormit cu Andrei, iar Amedea s-a dus la mama soacră, pentru că am avut o stare mai rea, practic, uite, diferențe între cele două sarcini. La Amedea, eu nu am avut niciun fel de bătaie de cap un an de zile, după naștere  nu am avut probleme femeiești, dar acum mă simt foarte rău, sunt o grămadă de mămici care după ce au născut se simt mult mai rău în această perioadă a lunii, dar o să-mi revin eu.”, a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Spectacola.

„Există viață și după naștere”

Chiar dacă a avut și ea parte de mai multe provocări, așa cum probabil că apar în viața oricărei femei ce devine mamă, Emily Burghelea ne spune că nimic nu se compară cu satisfacția momentului în care îți ții în brațe puii. 

„Nu trebuie să fie nimic de speriat, când vine vorba de o naștere, un copil este o binecuvântare. Există viață și după naștere, poți să-ți revii foarte ușor dacă te organizezi puțin și bucuria pe care ți-o oferă un copil, în momentul în care îl ții în brațe, nu se compară cu nimic. Este cel mai frumos lucru, mi se face pielea de găină. Adică lucrul acesta cu kilogramele în plus nici măcar nu contează.”, ne-a mai declarat frumoasa blondină.

Cum a depășit Emily Burghelea depresia postnatală

Chiar dacă acum este recunoscătoare pentru minunile din viața sa, Emily Burghelea ne-a dezvăluit faptul că, la rândul său, a experimentat depresia postnatală. Totuși, cu susținerea  și cu persoanele potrivite, vedeta a reușit să treacă peste acel episod neplăcut.

„Și eu am suferit, am avut depresie postnatală, cu subiect și predicat. M-am simțit foarte rău, dar am reușit să ies din ea. Andrei a contribuit foarte mult. Mă susține și ajută extraordinar de mult, fără el nu știu ce aș fi făcut. Chiar mă gândeam în perioadele în care eram foarte căzută cum or fi femeile care nu au parte de așa un partener, de un soț și eram așa.. într-o stare de anxietate și de depresie și mai mare, pentru că e foarte greu. Nu există neapărat un motiv, depresia postnatală se întâmplă fără motiv. Toate  lucrurile sunt frumoase, sunt la locul lor și din senin intri cu capul într-un nor negru, din care nu mai poți să ieși, pur și simplu asta e depresia. Dacă nu e cineva care să-ți spună „Hei, fă un pas mare, suflă în norul ăsta și gata”, fără ajutor e foarte greu. Îndrum femeile care trec prin stări ciudate, pentru că nu-ți dai seama ce e, ai doar o stare ciudată, de obicei cei din exterior văd, să apeleze la ajutor și să accepte.”, a mai declarat Emily, în exclusivitate pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  depresie postnatala  Emily Burghelea  familie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel