Cum afectează echinocțiu de toamnă 2023 fiecare semn zodiacal. Camelia Pătrășcanu: „Au nevoie să își clarifice niște lucruri”
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează echinocțiu de toamnă 2023 fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro cum afectează echinocțiu de toamnă 2023 fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, este un echinocțiu de toamnă de cumpănire între ei și o altă persoană, o relație importantă, poate chiar cu autoritățile. Poate fi o relație de autoritate chiar cu partenerul de viață. Berbecii sunt vehemenți, pun întrebări pertinente, aproape că își hărțuiesc partenerul în nevoia de a primi explicații.

Pentru Tauri, se anunță 30 de zile de negocieri, chiar cu ei înșiși. Negociază cu ei ca să știe ce propun altcuiva. Toate realizările în muncă stau în picioare dacă nu sunt singuri și reușesc să colaboreze. Se prezintă apoi cu claritățile în fața cuiva cu care colaborează.

Pentru Gemeni, este un echinocțiu de toamnă și o perioadă a Balanței în care pasiunea e răscolită. Gemenii simt nevoia de dragoste, de interacțiune. Unii, ca să se poată deschide către tandrețe, au nevoie să își clarifice niște lucruri și provoacă partenerul să fie receptivi la gesturile lor intempestive. Au ceva teatral în această perioadă, dar sunt bine intenționați.

Pentru Raci, echinocțiul aduce echilibru în casă. Banii merg către confortul casei, reparații. Depun energie, sunt contracronometru. Totul e bine ales și bine gândit. E posibil să fie stimulativ să facă lucruri împreună cu cei din casă.

Pentru Lei, e un fenomen care aduce echilibru mental și o împăcare a ideilor, unele divergente, mai ales dacă oscilau între soluții ce urmau a fi aplicate. Cântăresc după criterii corecte. Știu dacă o acțiune e corectă pentru ei. Discern ce e relevant și pozitiv pentru ei.

Pentru Fecioare, este un echinocțiu care poate aduce bani sau un echilibru mai bun între muncă și relaxare. Sunt interesate să muncească și muncesc bine dacă sunt apreciate. Sunt interesate de prosperitatea lor financiară. Cu Marte în Balanță dau din coate în această lună. Își lasă în urmă fricile, complexele, ezitările. Își pun în aplicare istețimea proverbială.

Balanțele se simt cu mai mult chef să facă lucruri, ies din ceața mentală. Au șansa să fie categorice când spun ceva. Nu mai oscilează. Fac alegeri pentru ele. Se știe că oscilează mult când e vorba de ele. De data asta nu va mai fi așa.

Pentru Scorpioni, acest echincțiu de toamnă îi face să intre într-o perioadă melancolică sau mai reflexivă. Urmează două sau trei săptămâni până când Marte intră în semnul lor și au nevoie de recuperare. Sunt mai discreți, chiar dacă au anumite întâlniri.

Pentru Săgetători, fenomenul vine cu deschidere frumoasă, relaționare socială. Sunt cu tâlc reîntâlnirile căci află peste timp fiecare ce a făcut. Multe din prognozele făcute de ei față de viață ori situații de viață li se confirmă și asta îi face să aibă încredere în mecanismul lor de gândire.

Pentru Capricorni, e un fenomen care pune accent pe carieră, relevanță și prestigiu. Acestea sunt activate, iar ei vor să fie ceva mai relevanți, fie că sunt acasă sau la serviciu. Pot avea chiar rol de decizie. Trebuie să țină, însă, pasul cu oamenii și vremurile, să nu fie retrograzi.

Vărsătorii au un echinocțiu de toamnă cu multe repere care se pot schimba. Primesc tot felul de informații și le place să discute cu persoane diverse. Își creează o imagine de ansamblu. Schimbă idei în mediul în care trăiesc.

Peștii au un echinocțiu cu câștiguri, nu numai financiare. Au colaborări bune și întâlnesc persoane care îi apreciază. Primesc propuneri foarte onorante și bine fac că le acceptă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: camelia patrascanu  echinoctiu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...