Cum afectează echinocțiu de toamnă 2023 fiecare semn zodiacal. Camelia Pătrășcanu: „Au nevoie să își clarifice niște lucruri”
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează echinocțiu de toamnă 2023 fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro cum afectează echinocțiu de toamnă 2023 fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, este un echinocțiu de toamnă de cumpănire între ei și o altă persoană, o relație importantă, poate chiar cu autoritățile. Poate fi o relație de autoritate chiar cu partenerul de viață. Berbecii sunt vehemenți, pun întrebări pertinente, aproape că își hărțuiesc partenerul în nevoia de a primi explicații.

Pentru Tauri, se anunță 30 de zile de negocieri, chiar cu ei înșiși. Negociază cu ei ca să știe ce propun altcuiva. Toate realizările în muncă stau în picioare dacă nu sunt singuri și reușesc să colaboreze. Se prezintă apoi cu claritățile în fața cuiva cu care colaborează.

Pentru Gemeni, este un echinocțiu de toamnă și o perioadă a Balanței în care pasiunea e răscolită. Gemenii simt nevoia de dragoste, de interacțiune. Unii, ca să se poată deschide către tandrețe, au nevoie să își clarifice niște lucruri și provoacă partenerul să fie receptivi la gesturile lor intempestive. Au ceva teatral în această perioadă, dar sunt bine intenționați.

Pentru Raci, echinocțiul aduce echilibru în casă. Banii merg către confortul casei, reparații. Depun energie, sunt contracronometru. Totul e bine ales și bine gândit. E posibil să fie stimulativ să facă lucruri împreună cu cei din casă.

Pentru Lei, e un fenomen care aduce echilibru mental și o împăcare a ideilor, unele divergente, mai ales dacă oscilau între soluții ce urmau a fi aplicate. Cântăresc după criterii corecte. Știu dacă o acțiune e corectă pentru ei. Discern ce e relevant și pozitiv pentru ei.

Pentru Fecioare, este un echinocțiu care poate aduce bani sau un echilibru mai bun între muncă și relaxare. Sunt interesate să muncească și muncesc bine dacă sunt apreciate. Sunt interesate de prosperitatea lor financiară. Cu Marte în Balanță dau din coate în această lună. Își lasă în urmă fricile, complexele, ezitările. Își pun în aplicare istețimea proverbială.

Balanțele se simt cu mai mult chef să facă lucruri, ies din ceața mentală. Au șansa să fie categorice când spun ceva. Nu mai oscilează. Fac alegeri pentru ele. Se știe că oscilează mult când e vorba de ele. De data asta nu va mai fi așa.

Pentru Scorpioni, acest echincțiu de toamnă îi face să intre într-o perioadă melancolică sau mai reflexivă. Urmează două sau trei săptămâni până când Marte intră în semnul lor și au nevoie de recuperare. Sunt mai discreți, chiar dacă au anumite întâlniri.

Pentru Săgetători, fenomenul vine cu deschidere frumoasă, relaționare socială. Sunt cu tâlc reîntâlnirile căci află peste timp fiecare ce a făcut. Multe din prognozele făcute de ei față de viață ori situații de viață li se confirmă și asta îi face să aibă încredere în mecanismul lor de gândire.

Pentru Capricorni, e un fenomen care pune accent pe carieră, relevanță și prestigiu. Acestea sunt activate, iar ei vor să fie ceva mai relevanți, fie că sunt acasă sau la serviciu. Pot avea chiar rol de decizie. Trebuie să țină, însă, pasul cu oamenii și vremurile, să nu fie retrograzi.

Vărsătorii au un echinocțiu de toamnă cu multe repere care se pot schimba. Primesc tot felul de informații și le place să discute cu persoane diverse. Își creează o imagine de ansamblu. Schimbă idei în mediul în care trăiesc.

Peștii au un echinocțiu cu câștiguri, nu numai financiare. Au colaborări bune și întâlnesc persoane care îi apreciază. Primesc propuneri foarte onorante și bine fac că le acceptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: camelia patrascanu  echinoctiu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel