Cum afectează Mercur retrograd fiecare semn zodiacal, 14 ianuarie - 3 februarie 2022
Data publicării:
Cu toții ne temem atunci când știm că Mercur va intra în retrogradare. Acesta începe pe 14 ianuarie și durează până pe 2 februarie 2022. Iată cum vor fi afectate zodiile în această perioadă.

Ce are Mercur atunci când este retrograd, în comparație cu tranzitul retrograd al oricărei alte planete? Ei bine, pentru început, nu luăm niciodată în considerare cu adevărat cât de vitală este influența acestei planete asupra comunicării, tehnologiei, muncii și informațiilor noastre. Retrogradul acționează ca o atracție negativă. Trage de tot ceea ce funcționează. Trage de tot ceea ce necesită concentrare. Ne trage limitele personale.

Fiecare semn al Zodiacului resimte acest tranzit în moduri individuale, deși există similitudini elementare, adică fiecare semn este guvernat de un element și toate semnele care sunt guvernate de elementul comun (ex: Toate semnele de Foc - Berbec, Leu și Săgetător) experimentează tipuri similare de dificultăți.

 

Berbec

Ca semn de Foc, te vei confrunta cu probleme legate de muncă. Nu trebuie să te temi că vei fi concediat sau că vei rămâne fără serviciu, însă, s-ar putea ca la locul de muncă să faci ceva ce trebuie actualizat - și intră în neglijență. Îți vei asuma prea multă muncă și vei sfârși prin a regreta, precum și prin a nu te ridica la standardul personal de excelență.

 

Taur

Latura ta încăpățânată va ieși în evidență în acest sezon retrograd, Taurule, deoarece te vei găsi în imposibilitatea de a fi de acord cu multe dintre lucrurile care ți se cer. Ca semn de Pământ, vrei să rămâi exact așa cum ești, ferm înrădăcinat în convingerile tale, iar provocările care te așteaptă îți vor arde ego-ul și te vor pune în postura de rebel. Nu vei putea lupta împotriva sistemului, dar vei simți că nu ai altă opțiune.

 

Gemeni

Această retrogradare te va lansa într-un nou tărâm al vieții tale, în care nu mai dorești să fii persoana care ai fost odată. Deși sună ca o metamorfoză, aceasta este una care se naște din durere. În această perioadă ți se întâmplă ceva care îți schimbă percepția atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra oamenilor care îl locuiesc.  Paranoia și intensitatea vin pentru semnele de Aer, iar tu le vei simți cel mai profund.

 

Rac

Pentru tine, Rac, retrogradul va avea o influență aproape tipică atunci când vine vorba de tine, ca semn de Apă. Te poți aștepta să pierzi un obiect, să uiți o parolă și, în general, să te prăbușești în mania care te așteaptă atunci când ți se blochează calculatorul sau nu poți accesa e-mailul. Toate întâmplările foarte tipice ale lui Mercur retrograd vor fi destinul tău în această perioadă.

 

Leu

Ceea ce veți experimenta în timpul acestui tranzit este o totală întrerupere a comunicării. Tot ceea ce spui va fi interpretat greșit, iar fiecare explicație pe care o vei da pentru a remedia problema nu va face decât să provoace și mai mult haos. Cel mai bine este să te gândești înainte de a vorbi în această perioadă, deoarece forțele care sunt aproape garantat că vor face ca vorbele și acțiunile tale să fie negative pentru cei din jur.

 

Fecioară

Ca semn de Pământ, tânjești după stabilitate; ai nevoie de rutină și de un stil de viață cu picioarele pe pământ. În timpul retrogradării lui Mercur, vei experimenta spontaneitatea și surpriza. Regulile și reglementările tale vor fi demontate și puse la îndoială. S-ar putea să constați că nu te simți plin de speranță, iar acest lucru te poate trage în jos, în disperare. Vă veți simți excepțional de obosit în timpul acestui tranzit.

 

Balanță

Dacă există un lucru pe care îl apreciați, acela este capacitatea de a vă comunica ideile și de a le executa fără probleme. Puteți conta pe faptul că acest lucru nu se va întâmpla în timpul sezonului retrograd. Intențiile tale sunt bune și ai răbdarea de a rezista, însă, ai limitele tale și, atunci când ești forțat, ai tendința de a te închide complet. Deși nu este loc de închidere în acest moment, vei sfârși pur și simplu prin a te simți presat și enervat.

 

Scorpion

Întotdeauna ai încredere în propria intuiție și, totuși, cu Mercur retrograd în tranzit, simțurile tale vor fi stricate, iar asta te va înfuria. Acest sezon retrograd își pune amprenta asupra capacității tale de a avea încredere în tine; vei face constant greșeli și vei fi dat înapoi când vine vorba de progresul tehnic. Nu este momentul să începi un nou proiect. Stai liniștit până când trece faza.

 

Segetător

Noii prieteni vin și pleacă în timpul acestei retrogradări, deoarece semnul tău de Foc va trebui să suporte consecințele faptului că ai spus un lucru greșit la momentul nepotrivit. Vei simți nevoia de a apăra ceea ce crezi, doar pentru a fi umilit de cei care vor să îți stea în cale. Pe termen lung, totul se va rezuma la cuvintele care au ieșit din gura ta, ceea ce reprezintă un avertisment pentru tine: gândește-te înainte de a vorbi, pentru că pagubele sunt inevitabile.

 

Capricorn

Ceea ce te deranjează cel mai mult în timpul acestui tranzit este faptul că ai cu adevărat toate lucrurile în ordine și că ești pregătit, dispus și capabil să duci la îndeplinire orice plan ai în minte. Din păcate, retrogradarea scoate pozitivitatea din eforturile tale, făcând ca acțiunile tale să se simtă incomplete și lipsite de valoare. Muncești din greu pentru a crea valoare, iar pe măsură ce retrogradul trage, te simți din ce în ce mai puțin eficient.

 

Vărsător

Ți se va cere să te schimbi în timpul acestei retrogradări, iar acest lucru ar putea fi legat de muncă sau ar putea fi personal, iar ideea ca așa ceva să ți se întâmple este respingătoare. Tu alegi ceea ce vrei să schimbi și îți displace ideea ca alții să îți ceară schimbări. Te vei simți defensiv și neliniștit, iar acest lucru s-ar putea sfârși prin a te răzvrăti. Certurile vor fi frecvente și zadarnice.

 

Pești

Ceea ce veți experimenta în timpul acestui tranzit este o senzație clară de a fi sfâșiat. Nu ai idee cum s-a întâmplat acest lucru, dar dintr-o dată toată lumea din viața ta vrea prea mult de la tine. Simți că nu mai ai intimitate și nici un spațiu sigur în care să te ascunzi. Dacă vorbești, vei fi înțeles greșit. Te simți fără speranță, dar vei continua să încerci. Te vei ridica deasupra tuturor, dar te vei simți obosit de luptă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mercur retrograd  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel