Cum afectează sezonul de retrogradare horoscopul amoros al fiecărui semn zodiacal în această săptămână
Data publicării:
Pregătește-te pentru schimbare, deoarece ești introdus în spiritul războinicului. Luna Plină din Berbec vă cere să vă îmbrățișați încrederea interioară și să luați unele decizii dificile. Petreceți timp reflectând la ceea ce nu ați reușit să vă scoateți din minte. Ce te cheamă de dincolo de distanța logicii? Realizează că ai puterea în tine să creezi relația pe care ți-o dorești și acum este momentul în care trebuie să acționezi.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 26 septembrie 

Cel mai bine ar fi să onorezi ceea ce îți aduce fericire și să accepți ceea ce nu îți aduce. Oricât de mult ai fost în această călătorie a iubirii în ultimul an, singurul mod în care lucrurile se vor îmbunătăți este să te decizi ce vrei. Bineînțeles, acest lucru se reduce și la faptul că trebuie să ai încredere în tine însuți, lucru la care ai lucrat, mai ales că înveți să îți validezi sentimentele și dorințele, ceea ce este un teritoriu necunoscut pentru tine. 

Pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, te vei concentra pe fericirea ta și pe un angajament față de relația ta romantică actuală. Acest lucru te va ajuta să iei ceea ce ai reflectat și ai conștientizat în aceste ultime luni pentru a te simți încrezător în luarea unei decizii cu privire la iubire care să îți aducă pace în suflet. 

Taur

(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 26 septembrie 

Stabilitatea nu se găsește în cadrul lucrurilor care rămân la fel, ci în crearea a ceea ce este cel mai sănătos și aliniat cu sufletul tău. Poate fi greu să te uiți la crearea schimbării dacă simți că se schimbă un nivel de consistență sau ceea ce crezi că a fost o fundație fermă și solidă. Cu toate acestea, ai învățat, de asemenea, prea multe despre tine însuți pentru a te păcăli să crezi că doar pentru că ceva sau cineva poate fi prezent nu înseamnă că va fi ceea ce ai cu adevărat nevoie.  

Îmbrățișează-ți vindecarea interioară pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, fiind chemat să reflectezi asupra schimbărilor din relația ta, care reflectă creșterea ta personală. Nu mai privești dragostea așa cum o făceai înainte și, din această cauză, începi să îți onorezi mai mult sentimentele și ceea ce ai nevoie cu adevărat de la partenerul tău într-o relație. Dă-ți voie să vorbești și începe să îți exprimi sentimentele, ideile sau preocupările, deoarece este singura modalitate de a te îmbunătăți semnificativ și pentru ca tu să știi în inima ta că îți onorezi adevărul.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 26 septembrie 

Există mai multe moduri de a comunica, la fel cum există diferite niveluri de onestitate sau transparență. S-ar putea să vă simțiți mai confortabil să vorbiți despre evenimentele zilnice sau despre aspectele distractive, cum ar fi ieșirile în oraș sau călătoriile împreună. Dar, la un moment dat, trebuie să vedeți că, deși plăcute, aceste conversații nu vă vor ajuta să vă aprofundați relația. Pentru a crea cu adevărat ceea ce căutați, trebuie să părăsiți acea mică bulă de confort și să deveniți mai vulnerabili. Acest lucru va îmbunătăți lucrurile doar dacă vă aflați cu adevărat în relația care vă este destinată.  


Venus, planeta iubirii, îți activează sectorul de comunicare în timp ce în Leu, pe măsură ce se aliniază cu Marte în Balanță, guvernatorul bucuriei și al angajamentului, va trebui să ai unele conversații critice despre viitorul relației tale și valoarea pe care o adaugă în viața ta. Permiteți-vă să vă deschideți mai mult inima, chiar dacă vă simțiți inconfortabil. Recunoaște că aceasta este calea spre ceea ce ai visat întotdeauna.  

Rac(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 26 septembrie 


Nu este suficient să treci prin moțiuni, fie în viață, fie în dragoste, dar ai o inimă atât de mare încât poate fi ușor să continui pentru confortul a ceea ce este deja cunoscut. Îți place să-i iubești pe cei din jurul tău, să creezi fericire, confort și un sentiment de acasă oriunde te duci. În călătoria ta actuală, înveți, de asemenea, că tu contezi. Ai vise, aspirații și nevoi care trebuie să fie onorate și de partenerul tău pentru ca relația voastră să constea în sănătatea pe care ai ajuns să o dorești.  

Pe măsură ce Venus în Leu și Marte în Balanță se aliniază, vei simți cum apar teme între valoarea ta personală și relația ta, pe măsură ce ești încurajat să îmbrățișezi impulsul înainte al universului și să încerci să începi să găsești un echilibru în cadrul conexiunii tale. Pentru a ști dacă o relație se aliniază cu valoarea ta de sine, trebuie mai întâi să explici de ce ai nevoie și ce schimbări speri să faci în viața ta amoroasă. Odată ce te exprimi, pur și simplu onorează ce adevăr este dezvăluit, pe măsură ce îți amintești că ești demn de tot ceea ce îți dorești.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 

Este timpul să începi ceva nou în viața ta romantică și să onorezi mai profund creșterea pe care ai traversat-o în ultima vreme, mai ales că Venus, planeta iubirii, a trecut prin retrogradarea sa în semnul tău zodiacal Leu. Totul se întâmplă cu un scop și, uneori, ceea ce credeai cândva că este cel mai bun lucru pe care îl vei realiza vreodată poate reflecta acum ceea ce credeai că este posibil, în loc de ceea ce meritai. Este mai mult decât să știi că ești demn. Este vorba de a recunoaște semnificația mai mare din spatele deciziilor tale și de a te angaja să alegi diferit acum că poți vedea adevărul.  

Luna Plină în Berbec evidențiază zona ta de experiențe noi, spiritualitate și un sens mai semnificativ, pe măsură ce ești încurajat să-ți asumi o șansă în dragoste. Fie că aduci un element diferit într-o relație existentă sau te pui în poziția de a atrage o conexiune cu totul nouă, cu cât poți vedea mai mult scopul din spatele alegerilor tale romantice, cu atât mai bine te vei simți în legătură cu ceea ce este necesar pentru a-ți onora creșterea. Una este să aduci o mai mare înțelegere, dar alta este să lași cu adevărat acest lucru să-ți modeleze deciziile pentru viitor.


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 29 septembrie 

Totul se schimbă în cele din urmă. Uneori, sunt acele lucruri pe care vrei să se schimbe, iar altele pe care speri să nu se schimbe niciodată. Schimbarea în sine este inevitabilă. Dacă îi opui rezistență sau te predai cu credință este doar o chestiune. Treci printr-o perioadă de transformări dramatice în ceea ce privește modul în care te conectezi cu partenerul tău și viața pe care alegi să o duci.

Această temă a început în aprilie 2023 în jurul Lunii Noi a Eclipsei de Soare în Berbec și va continua să progreseze odată cu actualul ciclu de eclipse până anul viitor. Chiar dacă este un proces în curs de desfășurare, nu înseamnă că nu ești chemat să îl îmbrățișezi acum.  


Luna Plină din Berbec îți activează sectorul intimității și al transformării, lovind cele mai tandre și vulnerabile părți ale conexiunii tale romantice. Chiar dacă schimbarea poate fi intimidantă, mai ales când lucrurile se schimbă semnificativ pentru tine, nu înseamnă că este ceva de care să te temi.

Uneori, cel mai înfricoșător lucru poate fi să primești în sfârșit ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Pentru a te bucura cu adevărat de el, trebuie, de asemenea, să îl îmbrățișezi cu recunoștință deplină. Nu vă fie teamă să fiți fericiți, pentru că, deși poate fi seducător să vă concentrați asupra viitorului, s-ar putea să pierdeți valoarea reală a momentului prezent.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 

Știi de ceva vreme că ești atrasă într-o altă direcție, iar aceste schimbări îți afectează și relația intimă. Pe cât de mult a fost un an de transformare, pe atât de mult ți-ai dat seama că multe dintre adevărurile tale din trecut nu mai rezonează, mai ales în jurul a ceea ce ești și nu ești dispus să accepți în cadrul unei relații. Ceea ce crezi va crea în mod inerent realitatea în care trăiești și, cum credințele tale s-au schimbat deja, restul vieții tale va urma exemplul.  

Luna Plină din Berbec va fi incredibil de puternică, deoarece îți activează sectorul romantic, ajutându-te să reflectezi asupra evenimentelor de la eclipsa de Soare Lună Nouă în Berbec, care a răsărit în aprilie 2023. Acesta este un ciclu de promovare pentru tine, deoarece ți se oferă o privire de ansamblu asupra a ceea ce îți va rezerva următorul ciclu de eclipse, dar este, de asemenea, un moment în care poți străluci cu adevărat. Onoră-ți creșterea și noile convingeri, deoarece schimbarea pentru tine ar putea fi cel mai bun lucru dintotdeauna.  

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 29 septembrie 

Când vine vorba de dragoste, te poți găsi adesea cel mai atras de farmecul celor de neatins sau indisponibili, deoarece conferă o angoasă emoțională iubirii, care îți alimentează dorința de intensitate. La un moment dat, te saturi de acest ciclu și, în schimb, îți dai seama cum să ai parte de pasiunea și entuziasmul pe care le dorești într-o relație sănătoasă și stabilă. Aceasta este fuziunea dintre întâlnirile nocturne târzii și cafeaua de dimineață în pat și, deși poate ai crezut că poți avea doar una sau alta, apar schimbări atunci când realizezi că le poți avea în sfârșit pe amândouă.  

Luna Plină din Berbec răsare în sectorul tău de bunăstare și determinare, pe măsură ce te simți din nou angajat în dorințele tale pentru o relație sănătoasă și plină de iubire. Toată creșterea prin care ai trecut în ultimii doi ani, pe măsură ce ciclul anterior de eclipse ți-a activat simțul de sine și viața romantică, este acum pusă în aplicare. Există mai puțină gândire cu privire la ceea ce trebuie să faci și mai multă dorință de a o face. Acest lucru te va stimula să construiești granițe și rădăcini sănătoase pentru a te ajuta să îți dezvolți următorul capitol romantic în cel mai frumos de până acum.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 

Pentru a lua cu adevărat deciziile care îți vor satisface visele de viitor, trebuie să știi și ce îți aduce cu adevărat fericirea. Se crede că fericirea este un efect secundar al norocului, dar este o alegere și ar trebui să fie un obiectiv personal. Pe măsură ce abia începi să descoperi ce îți aduce cu adevărat bucurie, pace și împlinire, îți dai seama și de ceea ce în viața ta nu face parte din asta, ceea ce înseamnă că urmează unele decizii majore pentru tine.  


Pe măsură ce Luna Plină din Berbec atinge punctul culminant în sectorul tău de bucurie, angajament și creativitate, îți poți da seama cum să rezolvi unele probleme în timp ce înveți mai multe despre ceea ce ai nevoie de la viață. Această lunare îți va cere, de asemenea, să te cureți pe tine și viața ta de tot ceea ce nu face parte din ceea ce vrei să trăiești înainte de a merge mai departe pe acest drum. Cu cât ești mai mult de acord sau accepți ceea ce nu face parte din bucuria ta, cu atât mai mult întârzii ceea ce îți dorești. Nu vă fie teamă să mergeți până la capăt cu voi înșivă, deoarece este singura modalitate de a crea relația și viața pe care le doriți.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 

Schimbarea bate de ceva vreme la ușa relației tale, dar în sfârșit ești în măsură să răspunzi. Chiar dacă acest lucru aduce o realitate pe care nu credeai că o vei trăi vreodată, nu înseamnă că este ceva greșit sau ceva care va avea rolul de a perturba tot ceea ce ați creat deja. În schimb, înseamnă că înveți să renunți. Realizând că schimbările universului sunt adesea necesare pentru a te ajuta să te apropii de ceea ce vrei ca dragostea să reprezinte în viața ta.  

Luna Plină din Berbec răsare în zona ta de casă, familie și vindecare, provocând un moment de reflecție de vârf, pe măsură ce pășești într-un nou nivel și lași unul anterior să se închidă în urma ta. Nu toate sfârșiturile sunt triste, deoarece sunt aspecte necesare, mai uimitoare ale vieții.

O oprire înseamnă că ai stabilit un nou început și, deși cele două se suprapun adesea, la un moment dat, trebuie să decizi dacă să-ți hrănești viitorul sau să continui să-ți hrănești trecutul. Permite-ți să alegi din sinele tău superior, deoarece te va asigura că nu vei lua doar o decizie cu care poți trăi, ci vei continua să prosperi.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 26 septembrie 

La un moment dat, trebuie să ai încredere în vindecarea ta. Desigur, întotdeauna mai sunt multe de făcut sau noi moduri în care vei crește, dar există și momente de vârf de-a lungul călătoriei pe care poți simți că te introduc într-un nou mod de a iubi și de a-ți vedea relația.

Pentru a continua să creezi iubirea pe care o dorești, trebuie să permiți relației tale să crească. Fă acest lucru chiar dacă este posibil să te îngrijorezi cu privire la călătoria care urmează sau la vindecarea ta, deoarece a bloca o relație să progreseze la nivelul următor din cauza fricii înseamnă să te privezi de dragostea pe care o meriți.  


Pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, evidențiază teme legate de relațiile tale romantice, de noi începuturi și de abundență. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ți se pregătește un salt al credinței. Trebuie să ai încredere în tine pentru a profita de acest nou început și pentru a-ți alinia relația cu creșterea ta. Îmbrățișează-ți încrederea interioară în această săptămână, în timp ce îți permiți cu adevărat să primești toată dragostea pe care ți-ai dorit-o vreodată.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 26 septembrie 


Când vine vorba de relații, poate fi seducător să aibă un aer de mister. Cu toate acestea, în cele din urmă, chiar și așa romantic cum ești, tânjești după transparență, onestitate și angajament. Pe măsură ce onorezi această dorință de a echilibra romantismul și transparența, ești împins să îți continui creșterea interioară și să îmbrățișezi un mod mai sănătos de a te conecta și de a promova o relație romantică.  

Venus în Leu îți activează sectorul bunăstării, la fel cum Marte în Balanță pune în lumină teme legate de intimitate și transformare. Venus și Marte te ajută să iei ceea ce ai învățat și modul în care te-ai vindecat pentru a stabili un mod cu totul nou de a te conecta cu partenerul tău.

Cu cât înveți mai mult că misterul poate fi atractiv doar atunci când încă lucrezi la sentimentele tale de disponibilitate de vrednicie, cu atât mai ușor este să lași vechile metode să moară pe măsură ce îmbrățișezi o iubire mai sănătoasă. O iubire mai sănătoasă îți va îndeplini în sfârșit toate visele romantice pe care le-ai avut vreodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel