Cum afectează tranzitele acestei săptămânii fiecare semn zodiacal. Lecțiile pe care le învățăm în perioada 28 noiembrie - 3 decembrie
Data publicării:
Luna Plină este punctul culminant al gândurilor și viselor noastre, iar ceea ce se întâmplă în această săptămână este începutul realității noastre manifestate.

Berbec: responsabilitate

Încă o dată, săptămâna aceasta te face să te ridici în picioare și să te ocupi de toate lucrurile de care trebuie să fii responsabil. Te simți puternic și puternic în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. De asemenea, s-ar putea să te afli în poziția de a fi singura persoană la care toată lumea din viața ta apelează pentru sfaturi, pentru ajutor și chiar pentru bani. Reprezinți autoritatea în viața anumitor persoane, iar acestea te vor lua foarte în serios în această perioadă.

Ceea ce vă face fericiți este faptul că reușiți să fiți de ajutor, chiar și financiar, iar asta vă dă un sentiment de împlinire.

Nu ești îngrijorat în timpul acestei săptămâni, iar aceasta ar putea fi prima dată când îți poți recunoaște că ai parcurs un drum lung pentru a ajunge în locul în care nu ești îngrijorat. Ești mai mult decât fericit să le fii de ajutor celor care au nevoie de tine.

Date și momente de care să ții cont: Energia Lunii pline de pe 27 noiembrie vă permite să știți că ați fost întotdeauna pe drumul cel bun. Cele mai bune zile pentru încrederea în sine sunt pe 29 noiembrie și 2 decembrie, în timpul Soarelui în trigon cu Luna și a Lunii în sextil cu Jupiter. Viața ta amoroasă ar putea fi în așteptare în această săptămână, dar nu este o problemă care să te preocupe.

Taur: creștere

Sunteți promisiunea viitorului, sau cel puțin așa cred mai multe persoane din viața dumneavoastră. Știi ce să le spui oamenilor potriviți și vei descoperi că în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, ești ceea ce toată lumea are nevoie în viața lor. Îți place să îți asumi această poziție, de asemenea, deoarece simți că dăruirea celorlalți îți aduce mai multă bucurie decât simpla primire. Ești ceea ce numim "o persoană bună" în această săptămână.

În acest moment, ai multe lucruri care se întâmplă în viața ta și sunt multe mișcări transformatoare pe care ți le asumi acum.

Crezi în schimbare și știi că totul începe cu tine, iar tu ești gata să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale. Simți că depinde de tine să-ți conduci viața într-un loc mai bun și știi că, dacă îți pui mintea la contribuție, nu vei avea altă opțiune decât să reușești.

 Ziua de 28 noiembrie îți aduce o putere la fel de mare ca și Luna în trigon cu Venus, lăsându-te să știi că tot ceea ce faci, faci de dragul iubirii. Ești curajos și adevărat în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023.

Gemeni: limite

S-ar putea să simți că, în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, vezi lucrurile dintr-o perspectivă pe care alții nu o pot înțelege, dar ai ajuns să știi că, dacă te face fericit, atunci nu poate fi chiar atât de rău. Nu rănești pe nimeni și nu stingi pe nimeni. Pur și simplu îți respecți planul și, deși asta te face să pari a fi unicul gânditor din grup, nu te deranjează să-ți asumi această imagine.

Viața este bună și, deși știi asta, ai tendința de a agita lucrurile în mod inutil uneori.


În săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, vei dori să împingi limitele pe ici pe colo și ai putea să calci pe nervi pe cineva. Cu toate acestea, în ansamblu, ești destul de amabil și ușor de suportat în această perioadă. Vedeți speranță în viitor și, deși încă mai puteți fi certăreț uneori, o faceți cu bună dispoziție. Nimeni nu-ți reproșează nimic pentru că ești tu însuți în această săptămână.

Date și momente de care să ții cont: Luna opusă lui Mercur ar putea să te facă să te simți puțin în defensivă pe 28 noiembrie. Asta se va atenua imediat ce vei începe să simți căile ușoare ale Lunii în scădere în Rac pe 30 decembrie. Schimbarea este inevitabilă, din punct de vedere al dispoziției. Pe 3 decembrie, în timpul lui Venus în cuadratură cu Pluton, vei simți nevoia de a face lucrurile într-un mod diferit în acel moment.

Rac: fericire

Iată-te din nou aici, strălucind ca o stea, și asta pentru că ai muncit din greu ca să ajungi în acest loc. Perioada 27 noiembrie - 3 decembrie 2023 te face să știi că fiecare gram de efort pe care l-ai depus pentru succesul pe care îl experimentezi acum a meritat. Acest lucru îți oferă cunoștințe bogate pe care să le păstrezi cu tine pentru tot restul vieții tale. Munca asiduă aduce un mare succes și, de acum încolo, nu vei mai putea nega acest lucru.


Veți simți că sunteți aproape o ființă magică în această perioadă. Vor fi momente în care s-ar putea să te trezești chicotind din cauza modului în care oamenii reacționează la tine în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023.

Este ca și cum ai avea atingerea de aur și toți cei care trec pe lângă tine par să fie îndrăgostiți de aspectul tău aurit. Ești atrăgătoare și sănătoasă și te gâdilă să urmărești reacțiile celorlalți în această perioadă.

Date și momente de care să ții cont: Luna decembrie îți aduce marele succes, Racule, și vei iubi viața pe 1, 2 și 3 decembrie, deoarece ești susținut în dragoste și sănătate de tranzitele Lunii în trigon cu Neptun, Soare în trigon cu Luna și Mercur în Capricorn. Aceste zile vă vor aduce o conștientizare sporită și un sentiment de hotărâre calmă.

Leu: speranță

Viziunile trecutului s-ar putea să te bântuie, deoarece simți că există ceva regretabil la care trebuie să te uiți în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Acest sentiment de regret, însă, va fi balamaua pe care se vor schimba atât de multe lucruri pentru tine în viitor. Este ca și cum ai avea nevoie de această săptămână pentru a lua contact cu toate temerile, regretele și fricile tale pentru a merge mai departe. Partea bună este că tu TRECI mai departe, iar totul începe în această săptămână.

Luna decembrie este atât de plină de promisiuni pentru tine, încât s-ar putea chiar să începi să te simți ca o persoană complet nouă.

Săptămâna aceasta te pune să te confrunți cu demonii trecutului tău cu scopul de a-i exorciza în sfârșit odată pentru totdeauna. Ai târât trecutul mult prea mult timp și ai obținut foarte puțin din această experiență. Te simți pregătit să îmbrățișezi schimbarea chiar acum și acest lucru va funcționa bine pentru tine, Leu.

Date și momente de care să ții cont: 28 noiembrie pune capăt sesiunii de temeri pentru tine și te propulsează într-un mod de gândire cu totul nou. Este sezonul Săgetătorului, iar asta înseamnă că "libertatea" te cheamă și, în cazul tău, este libertatea pe care ți-o oferi în sfârșit, știind că mizeriile trecutului nu mai au nicio valoare pentru tine.

Fecioară: credința

Dacă răbdarea este o virtute, atunci ai rămas fără virtuți, căci răbdarea nu este și nu a fost niciodată punctul tău forte, Fecioară. Va fi în această săptămână, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, când te vei împăca cu ceva într-un mod care nu are nevoie de răbdare, ci mai degrabă de o stare de acceptare. Știi că îți vei ieși din minți dacă va trebui să aștepți să se întâmple acest lucru, așa că îți vei face o favoare în această perioadă și te vei da la o parte și vei accepta ceea ce ai.

Deși poate părea monoton, de fapt face parte din eforturile tale de transformare. Se pare că nu pleci din acest an simțindu-te atât de frustrat pe cât ai anticipat.

Ești destul de convins că îți poți redirecționa destinul și că anumite lucruri nu se vor schimba, așa că de ce să te mai obosești să aștepți să facă ceea ce nu vor face niciodată? Acceptarea este ceea ce începe în această perioadă a anului pentru tine și îți face foarte bine.


Date și momente de care să ții cont: La sfârșitul lunii noiembrie, vei experimenta un val de putere transformatoare în timpul Lunii pline în Gemeni și te va propulsa să faci singurul lucru pe care nu-l faci niciodată: să crezi în tine. Aceasta este o stare de dependență, iar iubirea de sine va prelua controlul de aici încolo. Te schimbi, Fecioară, iar dacă te retragi pentru a fi martor de la distanță, îți va plăcea ceea ce vezi.

Balanță: iertarea

Ceea ce trebuie să ai grijă în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023 sunt sentimentele de răzbunare sau dorința de a te "răzbuna" pe cineva. Ocazional, ai astfel de situații, în care te simți ca și cum ai fost nedreptățit și astfel tot ce te gândești este cum poți face ravagii în viața altcuiva. Cunoști expresia: "Dacă vrei să te răzbuni, pregătește două morminte". Așa se întâmplă cu răzbunarea. Întotdeauna te doboară și pe tine însuți atunci când încerci să o faci. Așa că... nu o face.

Este sfârșit de an și, prin urmare, ceea ce se întâmplă este că toate sentimentele tale negative înmagazinate ies la suprafață.


Într-o anumită stare de spirit imatură, ai putea crede că trebuie să risipești această energie descărcându-ți sentimentele pe persoana care te-a rănit ... sau pe orice trecător nevinovat. Căutați o eliberare, dar căutați în toate locurile greșite.

Date și momente de care să țineți cont: Toate acestea încep pentru tine în timpul Lunii pline de pe 27 noiembrie și te vei simți atât de încărcat în mod negativ încât vei simți cu adevărat un val de falsă putere. Până la 1 decembrie, vei ști mai bine să nu-ți duci la îndeplinire planul tău copilăresc de răzbunare, deoarece până atunci, totul va părea o pierdere de timp și energie. Concentrează-te pe îmbunătățire și construcție, deoarece distrugerea este o stradă cu două sensuri.

Scorpion: putere

Săptămâna aceasta, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, poate fi destul de interesantă pentru tine, Scorpionule, deoarece este săptămâna în care te decizi să spui un mare NU unui lucru din viața ta. Ar putea fi vorba de un obicei prost sau de o persoană pe care știi că trebuie să o elimini din viața ta.


Știi că, după această săptămână, nu mai poți și nu vei mai fi deranjat de această stare și știi, de asemenea, că depinde în întregime de tine să faci ca acest lucru să se întâmple.

Să spui "nu" acestui lucru sau acestei persoane este foarte greu pentru tine, motiv pentru care vei face atâta caz de acest lucru, dar ești convins sută la sută că aceasta este singura cale de a face acest lucru. Nu există alte opțiuni. Acest lucru sau această persoană îți distruge viața și nimeni nu vine să te salveze, așa că depinde de tine să devii salvatorul propriei tale vieți. Poți face acest lucru și vei începe acest proces în perioada 27 noiembrie - 3 decembrie 2023.

Date și momente de care să ții cont: Vei lucra îndeaproape cu energia lui Marte în această săptămână și vei vedea că cea mai puternică zi pentru acțiune și determinare cade pe 1 decembrie, chiar în partea de sus a lunii. La fel ca o rezoluție, vei folosi trigonul Lunii cu Marte ca sistem de rezervă; nu există cale de întoarcere. Ești într-o misiune de a te salva, Scorpionule, iar succesul este inevitabil.

Săgetător: iei decizii

Ai avut nevoie de un an pentru a-ți da seama de anumite lucruri despre viața ta, iar acum că te afli în plin sezon solar, simți că ești crud și gata de acțiune. În săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, și tu ești axat pe schimbări transformatoare și gândire pozitivă. Acest lucru te ajută, de asemenea, să discerni între ceea ce este corect și ceea ce este greșit pentru tine, un lucru cu care ai avut dificultăți în trecut.

Aceasta este săptămâna în care te hotărăști să faci ceva ce credeai că nu vei face niciodată până acum.

Ceea ce realizezi în acest moment este că singurul motiv pentru care nu ai făcut-o înainte este pentru că ți-a fost frică, iar această săptămână îți arată că nu ai de ce să te temi. Dacă îți dorești schimbarea pe care o vezi în mintea ta, atunci ea nu se va întâmpla fără ca tu să faci eforturile potrivite pentru a o aduce la existență.

Date și momente de care să ții cont: 28 noiembrie îți începe visul cu dreptul, deoarece Luna în cuadratură cu Neptun îți amintește că dacă nu faci demersul, atunci nu se va întâmpla nimic. Această zi aduce cu ea și Luna în opoziție cu Mercur, care îți spune că trebuie să te schimbi, deoarece stagnarea nu este stilul tău. Succesul este rezultatul tău, dar va trebui să fii îndrăzneț și să-ți asumi această șansă.

Capricorn: vindecare

S-ar putea ca săptămâna aceasta să fie oarecum jucăușă pentru tine, Capricorn. Vei vedea că, în perioada 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, nu ești la fel de stresat cum ești de obicei în această perioadă a anului. De fapt, te simți un pic mai relaxat și asta, în sine, te face să râzi.

Observi că nu mai ești la fel de nervos și știi de ce: este pentru că ai schimbat ceva în viața ta. Ți-ai ușurat sarcina și asta ar putea avea legătură cu romantismul.

Asta nu implică faptul că ai renunțat la o persoană, dar ar putea însemna că tu și partenerul tău romantic ați renunțat la anumite așteptări stresante care erau puse unul pe celălalt. Există un sentiment de lejeritate care te însoțește pe parcursul săptămânii, iar acest lucru îți permite să apreciezi cu atât mai mult viața, familia și partenerul tău. 

Date și momente de care să țineți cont: Luna în Rac din 29 noiembrie este cea care îți va da acel sentiment de "vreau să petrec mult timp acasă cu iubirea mea", care va continua o vreme. Tot ce ai făcut pentru a face lucrurile mai bune acasă va fi pompat în timpul Soarelui trigon Lună din 2 decembrie. Simte-te bine în legătură cu viața ta, Capricorn. Te-ai descurcat bine!

Vărsător: bucurie

Fie că ești singur și pe cont propriu, fie că ieși cu prietenii, zburdând pe parcursul săptămânii, vei constata că în perioada 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, ceea ce îți aduce cea mai mare bucurie este imaginația. Ai o viață destul de bună, Vărsătorule, și o mare parte din ea are legătură cu faptul că ești acest individ unic, căruia chiar nu-i pasă de ceea ce spun sau cred ceilalți despre tine.

În această săptămână vei descoperi că te bucuri cu adevărat de unele dintre lucrurile mai simple din viață, cum ar fi o pisică care trece pe lângă tine pe stradă sau o călătorie pe Memory Lane, a la niște postări vechi pe care le vei revedea de pe un site pe care obișnuiai să îl vizitezi. Totul este foarte ușor și neangajant în acest moment și vă veți bucura de ideea că, în ceea ce vă privește, nu există preocupări. Să o ții ușoară este ceea ce înseamnă pentru tine perioada 27 noiembrie - 3 decembrie 2023.

Date și momente de care să ții cont: Vibrațiile Lunii pline te fac să te simți foarte , iar ceea ce înseamnă că ești o persoană care intenționează și manifestă; știi exact ce vrei pentru săptămâna respectivă și cum anume să faci să se întâmple. Săptămâna, în general, îți dă impresia că într-adevăr poți face ca totul să se întâmple, iar o mare parte din aceste vibrații au început pentru tine pe 27, în timpul Lunii pline în Gemeni.

Pești: pace

Este oficial: 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, îți permite să te îndepărtezi în sfârșit de trecut. Ce a fost făcut, a fost făcut, iar tu simți că ai ajuns în sfârșit într-un loc în viața ta în care simți că totul este în ordine și că poți merge mai departe în pace. Ai renunțat la toate regretele și ai făcut pace cu trecutul tău. Nu mai există niciun motiv pentru a revedea durerea sau chiar plăcerea. Există doar acum, iar în această săptămână, vei ști că tocmai ai început o nouă călătorie.

Ceea ce este, de asemenea, foarte evident în această săptămână este că nu numai că lași trecutul în urmă, dar ești plin de energie pentru viitor.

Nu este vorba doar de faptul că v-ați resemnat cu trecutul, ci de faptul că știți că aveți ceva grozav pe care să îl așteptați cu nerăbdare și că nu este doar un vis imaginar, ci este real. Ai făcut mișcările necesare pentru a crea ceva în viața ta și acum este timpul să urmezi acel vis și să îl transformi în realitate.

Date și momente de care să țineți cont: 30 noiembrie îți aduce genul de energie transformatoare de care ai nevoie și care vine sub forma tranzitului Lunii în sextil cu Uranus. Pe 1 decembrie, Luna opusă lui Pluton te va anunța că te îndrepți complet în direcția corectă. Vei petrece o mare parte din această săptămână simțindu-te vesel și încrezător în tine însuți. Este bine să fii în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel