Cum arată Anamaria Prodan în costum de baie, la aproape 50 de ani. Impresara a întors toate privirile FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a încins imaginația fanilor.

Anamaria Prodan se apropie din ce în ce mai mult de vârsta de 50 de ani, însă acest lucru nu este deloc vizibil pe trupul sau pe chipul impresarei. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf petrece extrem de mult timp în sala de fitness, pentru a-și menține silueta, iar rezultatul muncii ei este extrem de vizibil. Anamaria Prodan se pozează ori de câte ori are ocazia în diferite ipostaze cât mai sexy, care să-i pună în evidență trupul bine lucrat. Ultima fotografie care a adunat extrem de multe like-uri în mediul online o surprinde pe aceasta în costum de baie, semn că profită din plin de zilele călduroase de vară.

Sexy impresara a optat pentru un costum de baie destul de minuscul, care să-i lase la vedere bustul generos, dar și tatuajele pe care aceasta și le-a făcut pe abdomenul bine lucrat.

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Toată lumea mă întreabă”. De partea cui este bruneta în proces

Cum se menține Anamaria Prodan în formă

În urmă cu puțin timp, impresara a dezvăluia cum a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. În acest sens, Anamaria Prodan este extrem de mândră de rezultatele sale, care au făcut-o să fie una dintre cele mai râvnite prezențe feminine de la noi din țară. Chiar dacă pe plan alimentar mai face mici excepții, aceasta este nelipsită din sala de fitness, unde un antrenor personal o ajută de fiecare dată să-și ducă antrenamentele la final.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa Corinei Caciuc: „Vorbesc non stop cu Laurențiu Reghecampf”

Cum arată meniul de dietă al impresarei

Până să ajungă la silueta de care se bucură acum, Anamaria Prodan spunea că alimentația este cea care a ajutat-o să slăbească cel mai mult. Pe lângă asta, nu au lipsit, bineînțeles, nici sportul sau procedurile la salon, care să îi modeleze frumos corpul. Acum, încă soția lui Laurențiu Reghecampf face tot ce îi stă în putință pentru a se menține cât mai suplă, mândrindu-se cu orice ocazie cu corpul său de invidiat.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit sexy impresara, în urmă cu puțin timp, pentru Click.ro.

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anamaria proda  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel