Cum arată Crăciunul în casa lui Teo Trandafir: „Îi cer lui Dumnezeu ce știe El că trebuie să îmi dea” EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Teo Trandafir vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre ce înseamnă Crăciunul pentru ea, care sunt cele mai dragi amintiri legate de sărbătorile de iarnă, dar și cum are de gând să petreacă în acest an.

La final de an, Teo Trandafir face un scurt bilanț al reușitelor, dar și a provocărilor din 2021. Prezentatoarea TV este recunoscătoare pentru multe lucruri și se roagă la Dumnezeu să-i dea ceea ce crede EL că are ea nevoie. 


SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?

Teo Trandafir: A fost un an căruia nu am să-i reproșez foarte multe. Au fost schimbări care se întâmplă în fiecare an, dar orice schimbare în bine este binevenita...


SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite în anul care tocmai se încheie?


Teo Trandafir: Pentru mine reușită, mai ales în perioada asta, înseamnă fiecare zi. Atâta vreme cât reușim să trecem cu bine peste încă o zi, fară să ne îmbolnăvim de orice, fară să fie nevoie să ne ducem să ne tratam, pentru mine este deopotrivă și o mare provocare, și o reușită. Stiu că poate voi fi acuzată că cer prea puțin, dar de obicei îi cer lui Dumnezeu ce știe El că trebuie să îmi dea, nu ceea ce vreau eu.

 


SPECTACOLA: Cum te pregăteșți pentru sărbătorile din acest an?

Teo Trandafir: În niciun fel, nu avem planuri deocamdată, așteptăm să vedem ce se întâmplă. Sunt mai multe direcții în care am vrea să ne îndreptam, Maia și cu mine, însă așteptam să vedem ce se petrece pentru a putea lua o decizie care să ne placa mai mult.

 

SPECTACOLA: Care sunt preparatele de sărbători care nu lipsesc din meniu?

Teo Trandafir: În general, mâncăm ceea ce mănâncă toată lumea; câteva sarmale, salata boeuf, aperitive și nu ne dam înapoi, puțin, nici de la dulciurile de final. Este adevărat că le savuram în cantități mici.

 

SPECTACOLA: Gătești pentru masa de Crăciun? Ai vreo rețetă care ar putea ajuta gospodinele să dea pe spate invitații de sărbători?

Teo Trandafir: Niciodată, pentru că nu mă pricep și este inutil să mă apuc să fac niste lucruri pe care nu le vă manca nimeni, nici macar eu. În momentul în care ai folosit cuvântul „gospodina” pe mine m-ai complexat, pentru că eu, nefiind una, nu pot face recomandări.

 

SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Teo Trandafir: Este una dintre cele mai importante Sărbători, pentru că știm cu toții că în afara de lucrurile care se fac în mod tradițional și pe care, adesea, nu le înțeleg, reprezintă momentul în care viață Pământului s-a schimbat. S-a născut Regele tuturor. După părerea mea ar trebui să petrecem mai mult timp gandindu-ne la asta mai mult decât la cum să ne umplem stomacul în ziua respectiva.

 

Cea mai frumoasă amintire de Crăciun

 

SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Teo Trandafir: Îmi aduc aminte că am primit o ghirlanda luminoasa pentru Crăciun, pe atunci nu existau, încă se foloseau artificii periculoase care aprindeau bradul. Aveam, cred, patru ani și am primit o instalație sub forma de lumânări care mi s-au părut fascinante. Am stat țoată perioada și m-am uitat la ele, pentru că în vremea aia nici nu înțelegeam nimic și nici nu eram lasați să facem acest lucru.

 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Teo Trandafir: Cel mai special cadou a fost un aragaz de tabla mic, pe care îl vzusem la o prietena și pe care mi-l doream nu neapărat pentru că era frumos, ci pentru că îl avea ea. I l-am arătat tatălui meu din întâmplare și a făcut în așa fel încât să fiu fericita posesoare a celui de-al doilea.

 

SPECTACOLA: Cum s-a schimbat Crăciunul pentru tine atunci când a apărut fiica ta?

Teo Trandafir: Totul s-a complicat foarte tare, trebuia să identific Mosul și să vină, să fie compatibil cu Maia că să nu o sperie, să mă pregătesc pentru asta. La cei 36 de ani ai mei, Mosul era o entitate cu care mă obișnuisem într-un fel și a trebuit să o reiau în modul în care înțelesesem povestea la început, să mă întorc în copilărie când Moș Crăciun chiar venea și avea mâinile tatălui meu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo Trandafir | TV HOST (@teotrandafir)

 


SPECTACOLA: Cum a aflat Maia secretul despre Moș Crăciun?

Teo Trandafir: Nu stiu, m-am trezit într-o bună zi că știe, probabil i-a spus cineva la scoală. Dar asta nu a schimbat foarte mult datele problemei, am trecut peste moment ca și cum nu ar fi existat. Am înțeles că este vorba despre o convenție pe care noi o respectam în casă și ne-am calibrat la noua situație.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo Trandafir | TV HOST (@teotrandafir)


SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an?

Teo Trandafir: Nu sunt dintre cele mai optimiste, pentru că văd ce se întâmplă, nu sunt genul care să considere că Revelionul aduce schimbarea universală, astrală. Nu cred că anii se măsoară așa. Nu cred că pe 31 Decembrie poți să fii nefericit, chinuit , sarac și șomer și pe 1 Ianuarie totul se vă schimba și vei avea un an bun. Trecerea de la o perioada la alta este lentă și trebuie așteptată.

 

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola și DC News:

Teo Trandafir: Eu cred în Moș Crăciun, în mai bine, că împreună putem rezolva lucruri, că putem fi împreună. Cred că romanii nu sunt așa cum cred ei înșiși și cum suntem văzuți din exterior. Cred că romanii se vor trezi și că imnul national vă capătă sens.


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: craciun  interviu  Kanal d  monden  mos craciun  Teo Trandafir  vedete 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel