Cum arăta Crăciunul în copilăria Biancăi Tilici: „A fost o perioadă absolut minunată și cu siguranță nu o voi uita niciodată”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Tilici ne-a povestit, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, cum va petrece anul acesta de Crăciun, dar și despre această perioadă magică din an petrecută în copilărie.

 


SPECTACOLA: Ce planuri ai de Crăciun? Unde vei petrece?
Bianca Tilici: Crăciunul, ca în fiecare an, îl voi petrece alături de familia mea. E singura sărbătoare unde familia mea e toată la un loc, având în vedere cât de ocupată sunt și cum este programul meu, încerc să profit și să petrec timp alături de ei.

SPECTACOLA: Dacă ar fi sa descrii această perioadă a anului într-un cuvânt, care ar fi acela? De ce?
Bianca Tilici: Mereu mi s-a părut o perioadă plină, fie că încerci să termini din ce ți-ai propus să faci până de Crăciun, fie că ești pe drumuri cumpărând cadouri. Se simte foarte aglomerată această perioadă a anului și simt că se liniștește abia după Anul Nou. Dacă ar fi să aleg un cuvânt pentru luna Decembrie, aș zice “haos”.

SPECTACOLA: Povestește-ne cea mai frumoasă amintire pe care o ai din perioada copilăriei, de Crăciun. 
Bianca Tilici: Îmi amintesc de perioada când eram copil și mă plimba bunicul meu cu sania, cum mă certa bunica mea că stăteam prea mult afară în frig și îmi înghețau mâinile. A fost o perioadă absolut minunată și cu siguranță nu o voi uita niciodată.

SPECTACOLA: Cum era pe atunci această perioadă și cum e acum? Ce s-a schimbat?
Bianca Tilici: Înainte eram foarte entuziasmată de Crăciun, număram zilele și eram foarte nerăbdătoare să vină Moș Crăciun, să despachetez cadouri și să iau masa în familie. Acum simt cum trece luna decembrie foarte repede și nu mai prind acel entuziasm de dinainte de Crăciun, mă lovește abia de Ajun. Ce s-a schimbat este programul meu, lucratul pentru cariera mea muzicală, care îmi ocupă 90% din timp.

SPECTACOLA: Care este pentru tine preparatul ideal pentru Crăciun? Ce nu-ți lipsește niciodată de pe masa în perioada aceasta? Te implici și tu în prepararea mâncărurilor, gătești?
Bianca Tilici: În mod cert, turtele de Crăciun sunt preferatele mele în perioada Crăciunului. Aș mânca dimineața, la prânz și seara. Ce nu lipsește de pe masă sunt sarmalele, cu siguranță, le prefer pe cele în foaie de varză. Având în vedere că familia mea este destul de numeroasă, pentru această perioadă se gătește mult. Ajut și eu cu gătitul, însă nu foarte mult pentru că nu am loc în bucătărie de mama și mătușile mele, fiind foarte “dominante”.

SPECTACOLA: I-ai scris lui Moș Crăciun? Ce-ți dorești să-ți aducă anul acesta?
Bianca Tilici: Pentru acest an i-am transmit Moșului să îmi mai aducă putere. Mă bucur enorm de viața mea în acest moment și lucrez la atingerea obiectivelor mele. Uneori îmi e greu, e stresant și cred că puțin ajutor de la Moșul nu ar strica.

SPECTACOLA: Dar cei dragi și-au făcut scrisorile? Cum îi surprinzi?
Bianca Tilici: Sper că și-au pregătit scrisorile. Eu mi-am propus ca în acest an pe lângă cadoul pe care l-aș fi cumpărat să le atașez o scrisoare în care să le spun fix ce nu am reușit să le spun până acum. Pentru mine e mult mai ușor să îmi exprim sentimentele în scris, pentru că pot revizui textul înainte să îl dau persoanei respective.

SPECTACOLA: Ce tradiții și obiceiuri se respectă în familia ta de Crăciun?
Bianca Tilici: Singurul obicei pe care îl respectăm este masa din ziua de Crăciun, unde ne întâlnim toți membrii familiei și vorbim, deschidem cadouri și petrecem timp împreună.

SPECTACOLA: Cum arată Crăciunul ideal pentru tine? Unde ar trebui sa fii și pe cine să ai în jur?
Bianca Tilici: Crăciunul ideal pentru mine înseamnă timp petrecut cu familia. Nu contează locul, ci persoanele. Mai ales după moartea bunicii mele am învățat că trebuie prețuite aceste momente.

SPECTACOLA: Acum, la final de an, ai vreun regret?
Bianca Tilici: Sincer nu. Anul acesta a fost plin din multe puncte de vedere, atât pe plan personal, cât și profesional. Am iubit, am avut inima frântă, m-am dezvoltat enorm, am făcut foarte multă muzică și am muncit pentru visul meu. 

SPECTACOLA: Ce așteptări și dorințe ai pentru 2024?
Bianca Tilici: Îmi doresc ca anul 2024 să fie unul plin de provocări, pentru că așa avem oportunitatea de a ne dezvolta. Vreau să mă bucur de anul 2024 la fel de mult, ba chiar mai mult decât 2023, vreau să profit și să mă bucur de fiecare moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel