Cum arăta Crăciunul, în copilăria vedetelor. Delia Matache: „Am căzut cu tot cu brad, la grădiniță”
Vedetele și-au amintit cu nostalgie de perioada Crăciunului, petrecută în copilărie.

Crăciunul este una dintre cele mai așteptate perioade din an, de la mic, la mare. În acest sens, vedetele nu fac o excepție și așteaptă cu sufletul la gura perioada din an în care toți trebuie să fim mai buni, perioada cadourilor și a decorațiunilor cât mai luminoase.  Dacă acum, vremurile s-au mai schimbat, iar tradițiile au fost ușor, ușor pierdute, celebritățile din țara noastră au amintiri unice, legate de perioada aceasta petrecută în copilărie.

Delia Matache își amintește cu amuzament cum a devenit „vedeta” serbării de Crăciun, după ce s-a prăbușit cu pomul plin de decorațiuni, chiar lângă scena unde avea loc momentul artistic pregătit de toți copiii.


„Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniţă pentru Crăciun. Toţi copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă caţăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică”, își amintește Delia Matache, potrivit click.ro.

Te poate interesa și: Saveta Bogdan, truc inedit pentru ca bradul de Crăciun să reziste cât mai mult: „Se pulverizează pe el în fiecare zi”/ EXCLUSIV


Cum arată Crăciunul prin ochii lui Dorian Popa

Chiar dacă Dorian Popa nu-și amintește un moment unic din copilărie, acesta mărturisește faptul că întotdeauna își petrece sărbătorile de iarnă alături de mama, dar și fratele său. 

„Fiecare Crăciun este special, pentru că încerc să fiu alături de mama şi de fratele meu. Ne facem cadouri şi ne simţim minunat împreună. Ţin minte că un Crăciun cool a fost când am filmat un episod special din «Pariu cu viaţa», când l-am întâlnit pe Moş Crăciun. Când eram mic nu dădeam importanţă Moşului, dar îmi plăceau cadourile. Sunt un mare fan al sporturilor de iarnă şi îmi place să mă dau cu placa, la fel ca în fiecare an”, a spus și Dorian Popa, pentru sursa citată.

Citește și: „Mie dacă îmi aducea Moș Crăciun o portocală, era sărbătoare”. Mirela Vaida, nostalgică după Crăciunul de altădată / EXCLUSIV


Matteo, despre prima întâlnire cu Moș Crăciun

Matteo și-a amintit și el cu nostalgie de prima întâlnire cu Moș Crăciun. Tatăl său a fost cel care a făcut posibil acest moment mult așteptat. Cu toate acestea, artistul nu era foarte interesat de cadoul din sacul cel roșu, ci era foarte fascinat de barba lui Moș Crăciun.

„Cele mai frumoase Crăciunuri le-am petrecut alături de părinţii mei, atunci când trăia tatăl meu. Îmi aduc aminte cu drag prima mea întâlnire cu Moş Crăciun, când tata m-a dus la serviciu - se dădeau cadouri acolo pentru copii angajaţilor. Venea Moş Crăciun şi trebuia să spun o poezie, apoi primeam un cadou. Atunci l-am văzut pentru prima oară, dar nu am fost prea impresionat şi nu i-am dat atenţie prea mare. Îmi cerea să-i spun poezii, dar nu eram atent la el, ci numai la barba lui şi cum mişca din ea. Am vrut să-l trag de ea”, povestea și Matteo.

VEZI și: Mihai Trăstariu nu sărbătorea Crăciunul în copilărie: „Noi suntem patru frați și era foarte greu pentru ai mei să ne întrețină”/ EXCLUSIV

 

Andrei Leonte: „Îmi doream foarte tare să-l prind pe Moş Crăciun”

Andrei Leonte și-a amintit și el cu amuzant cum și-a dorit să-l prindă pe Moș Crăciun. Artistul era extrem de curios să vadă cine este cu adevărat cel care lasă cadourile sub brad, într-un mod atât de misterios, însă, ce a urmat, nu a făcut parte din planul inițial al solistului.

„Cand eram mic, îmi doream foarte tare să-l prind pe Moş Crăciun când vine noaptea şi lasă cadourile sub brad, aşa că, într-un an, am stat treaz cât de mult am putut, m-am dat jos din pat, am ieşit din camera mea fără, să mă audă ai mei, şi m-am ascuns în sufragerie, în spatele canapelei. Pe Moşul nu l-am prins, dar am adormit acolo şi am prins o răceală zdravănă şi o urecheală pe cinste după ce a trecut Crăciunul”, a spus și andrei Leonte, pentru sursa citată.

Data: 25 dec 2022, 21:11
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amintiri  copilărie  craciun  vedete 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...