Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, după ce a slăbit opt kilograme. Soția lui Mădălin Ionescu a scăpat de orice inhibiție
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Șișcanu și-a etalat silueta în Italia, după ce a slăbit mai multe kilograme. 

Cristina Șișcanu este foarte mândră de silueta ei din prezent, după ce a reușit să dea jos aproximativ opt kilograme. Aceasta a scăpat de sub control ”dieta”, în preajma sărbătorilor, motiv pentru care a vrut, cu orice preț, să ajungă la starea fizică inițială. Soția lui Mădălin Ionescu a făcut sacrificii enorme pentru asta, deoarece a adoptat un stil de viață cât mai sănătos, iar antrenamentele din sala de fitness nu au lipsit. Se pare că totul a meritat, pentru că acum vedeta a îmbrăcat cu lejeritate costumul de baie pe plajele din Italia, acolo unde se află într-o vacanță de vis cu familia ei.

Cum arată meniul de dietă al Cristinei Șișcanu

De când a obținut rezultatele dorite, Cristina Șișcanu este foarte atentă la meniul ei zilnic, eliminând toate obiceiurile nesănătoase pe care le avea înainte. 

„Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!”, a spus Cristina Șișcanu pentru viva.

Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: ”Asta mă face întotdeauna să fiu în joc”. Cum reușește artistul să se mențină în formă / EXCLUSIV

La ce aliment a renunțat soția lui Mădălin Ionescu

În acest proces de slăbire, vedeta recunoaște faptul că are și o tentație, de la care se abține cu greu. Totuși, căldura o ajută să nu mai poftească atât de mult la dulce, iar dacă se întâmplă asta, Cristina Șișcanu preferă să-și facă un desert sănătos în casă, cu ingrediente naturale.

„Ce am observat, eu, care sunt înnebunită după dulciuri, de când a venit anotimpul cald parcă nu-mi mai doresc așa mult să mănânc dulce, și lucrul ăsta mă ajută la slăbit. Mai mănânc doar înghețată din când în când.

Chiar în weekend mi-am făcut o înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos, totul dat la blender. Și am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă, i-am dat și Petrei, toată familia a mâncat și toată lumea a lăudat înghețata.”, a mai spus Cristina Șișcanu pentru sursa citată.

Sacrificiul enorm pe care Jorge și soția sa îl fac pentru siluetă: ”Sunt peste 10 ani de când nu am mai mâncat fast food”. Ce dietă urmează cei doi

Cristina Șișcanu a luat aceste măsuri, după ce se îngrășase 8 kilograme

Vedeta a luat aceste măsuri stricte după ce, imediat după sărbători, aceasta pusese în jur de opt kilograme în plus. Mai mult, oamenii începeau să o întrebe pe soția lui Mădălin Ionescu dacă va deveni din nou mămică. Acest lucru a ambiționat-o foarte tare pe vedetă, care a reușit în cele din urmă să ajungă la rezultatele dorite și care acum încearcă să mențină un stil de viață cât mai echilibrat.

”Vreau să vă spun că sunt persoane care ziceau că arătam bine și că nu m-am îngrășat. Ba da, m-am îngrășat șapte kilograme, oameni buni, chiar spre opt, după Sărbători, pentru că, ați văzut, erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată. După Sărbători aveam ditamai burta, de la mâncare, nu sunt însărcinată. Așa de grasă eram în ianuarie, de ziua lui tata”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram în urmă cu ceva timp.

Andreeea Marin, rețetă de DIETĂ: „Pizza delicioasă și fără blat cu faină, doar cu legume, ou și brânzeturi”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: costum de baie  Cristina Siscanu  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel