Cum arată „iadul” pentru fiecare Zodie? Semnele zodiacale și „iadul pe pământ”
Cum ar fi dacă ți-ai imagina pentru o clipă iadul? Ar fi ca în poveștile vechi, cazanul cu smoală, flăcările și niște drăcușori roșii cu furci care să te înțepe? Sau ar fi ceva mai realist? Ar fi precum întunericul și uitarea pentru un Leu, dezordinea și haosul pentru o Fecioară sau lipsa oricărei perspective pentru un Săgetător?

Poate că iadul este chiar aici pe pământ, te-ai gândit vreodată la asta? Iadul stă în ceea ce nu ni se potrivește, în opusul visurilor noastre, în coșmarul din care nu ne putem trezi. Am scris acest articol cu gândul la opusul dorințelor zodiilor. Dacă raiul e tot ce ți-ai dorit vreodată, atunci iadul e lumea „cu susul în jos”. Cum ar arăta iadul pentru fiecare semn zodiacal vezi mai jos.

Disclaimer: Acest articol este un pamflet, dacă ți se pare că nu te-am „nimerit”, atunci poate că e momentul să îți dai seama că nu ești doar zodia ta! Astrologul Daniela Simulescu încearcă să schimbe fața astrologiei din România, să ne facă să ne cunoaștem pe noi înșine în mod diferit, dar să îi privim și pe ceilalți într-un mod mai blând, fără a le aplica un stigmat.

Berbec/ Ascendent în Berbec

A sunat alarma de șase ori și nu te-ai trezit la timp. Ai ratat interviul pentru jobul pentru care te pregătiseși în ultimele șase luni. Te-a sunat actualul șef și ți-a zis că proiectul tău a dat greș, iar drumeția pe care o planificaseși de câteva săptămâni s-a anulat din cauza condițiilor meteo. Pentru că ești deja epuzat psihic, nu știi ce să faci, așa că suni un prieten. Acesta se dovedește a fi extrem de ocupat și îți spune să ai răbdare. Să ai răbdare. Să ai RĂBDARE?!?

Taur/ Ascendent în Taur

Știi exact că aveai zece mii de euro puși deoparte pentru zile negre și voiai să discuți ceva legat de dobânzi, când doamna de la ghișeu ți-a zis că nu e nimic acolo. Cum? Pur și simplu s-au evaporat din cont. Doamna îți spune că partenerul tău/ partenera ta a venit și i-a ridicat pe toți de dimineață. Vezi roșu în fața ochilor. Când era să-i scoată? Că doar e în delegație. Suni și încerci să dai de el/ de ea, nimic. Nu răspunde. Te întorci acasă epuizat și vezi un bilețel pe masa din bucătărie. Te-a părăsit și a plecat cu banii. Nu ai timp să reacționezi că ți-a explodat o țeavă la baie și vezi cum apa țâșnește peste tot.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Te-ai dus la țară la bunici că te-a trimis mama să le duci niște cumpărături și niște medicamente. Bunicii locuiesc într-un sat izolat. Le dai medicamentele și ce le-ai mai cumpărat și când să te întorci la mașină începe o furtună de necrezut. Ești nevoit să stai cu bunicii în seara asta. Lor nu le place să vorbească prea mult, „vorba lungă sărăcia omului”. Nu ai semnal la telefon, nu ai cum să stai pe net, nu poți să suni pe nimeni. Nu ți-ai luat nimic de citit la tine. Se oprește curentul, e beznă. Se aud câinii urlând în depărtare. Ai o lacrimă în colțul ochiului. O ștergi pe furiș cu mâneca. Ești singur cu gândurile tale. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 10 aug 2022, 17:39

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Captură video Youtube/ Eva Măruță

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO