Cum arată „iadul” pentru fiecare Zodie? Semnele zodiacale și „iadul pe pământ”
Data publicării:
Cum ar fi dacă ți-ai imagina pentru o clipă iadul? Ar fi ca în poveștile vechi, cazanul cu smoală, flăcările și niște drăcușori roșii cu furci care să te înțepe? Sau ar fi ceva mai realist? Ar fi precum întunericul și uitarea pentru un Leu, dezordinea și haosul pentru o Fecioară sau lipsa oricărei perspective pentru un Săgetător?

Poate că iadul este chiar aici pe pământ, te-ai gândit vreodată la asta? Iadul stă în ceea ce nu ni se potrivește, în opusul visurilor noastre, în coșmarul din care nu ne putem trezi. Am scris acest articol cu gândul la opusul dorințelor zodiilor. Dacă raiul e tot ce ți-ai dorit vreodată, atunci iadul e lumea „cu susul în jos”. Cum ar arăta iadul pentru fiecare semn zodiacal vezi mai jos.

Disclaimer: Acest articol este un pamflet, dacă ți se pare că nu te-am „nimerit”, atunci poate că e momentul să îți dai seama că nu ești doar zodia ta! Astrologul Daniela Simulescu încearcă să schimbe fața astrologiei din România, să ne facă să ne cunoaștem pe noi înșine în mod diferit, dar să îi privim și pe ceilalți într-un mod mai blând, fără a le aplica un stigmat.

Berbec/ Ascendent în Berbec

A sunat alarma de șase ori și nu te-ai trezit la timp. Ai ratat interviul pentru jobul pentru care te pregătiseși în ultimele șase luni. Te-a sunat actualul șef și ți-a zis că proiectul tău a dat greș, iar drumeția pe care o planificaseși de câteva săptămâni s-a anulat din cauza condițiilor meteo. Pentru că ești deja epuzat psihic, nu știi ce să faci, așa că suni un prieten. Acesta se dovedește a fi extrem de ocupat și îți spune să ai răbdare. Să ai răbdare. Să ai RĂBDARE?!?

Taur/ Ascendent în Taur

Știi exact că aveai zece mii de euro puși deoparte pentru zile negre și voiai să discuți ceva legat de dobânzi, când doamna de la ghișeu ți-a zis că nu e nimic acolo. Cum? Pur și simplu s-au evaporat din cont. Doamna îți spune că partenerul tău/ partenera ta a venit și i-a ridicat pe toți de dimineață. Vezi roșu în fața ochilor. Când era să-i scoată? Că doar e în delegație. Suni și încerci să dai de el/ de ea, nimic. Nu răspunde. Te întorci acasă epuizat și vezi un bilețel pe masa din bucătărie. Te-a părăsit și a plecat cu banii. Nu ai timp să reacționezi că ți-a explodat o țeavă la baie și vezi cum apa țâșnește peste tot.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Te-ai dus la țară la bunici că te-a trimis mama să le duci niște cumpărături și niște medicamente. Bunicii locuiesc într-un sat izolat. Le dai medicamentele și ce le-ai mai cumpărat și când să te întorci la mașină începe o furtună de necrezut. Ești nevoit să stai cu bunicii în seara asta. Lor nu le place să vorbească prea mult, „vorba lungă sărăcia omului”. Nu ai semnal la telefon, nu ai cum să stai pe net, nu poți să suni pe nimeni. Nu ți-ai luat nimic de citit la tine. Se oprește curentul, e beznă. Se aud câinii urlând în depărtare. Ai o lacrimă în colțul ochiului. O ștergi pe furiș cu mâneca. Ești singur cu gândurile tale. 

Citește continuarea pe astrosens.ro


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  iad  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel