Cum arată Laura Cosoi, la doar o zi de când a născut. Fanilor nu le-a venit să creadă: ”Ce frumoasă ești!”
Data publicării:
Laura Cosoi a postat prima fotografie cu ea, la o zi după ce a născut.

Laura Cosoi a născut pe 23 iunie a treia fetiță, Lara, care este perfect sănătoasă. Proaspăta mămică le-a dat fanilor vestea cea mare pe rețelele de socializare, unde a pus și prima fotografie cu mânuța celei mici. Lucrul care a stârnit însă admirația tuturor este cum arată Laura Cosoi, la doar o zi de când a născut. Extrem de obișnuită să-și țină urmăritorii la curent cu orice detaliu, după cum a făcut-o și în sarcină, frumoasa actriță a scris un alt mesaj emoționant, unde a împărtășit cele mai profunde sentimente ale ei, la doar 24 de ore de când a devenit, din nou, mămică. 

Surpriza și mai mare pentru internauți a fost să vadă chiar o fotografie cu Laura Cosoi, care pare într-o formă fizică foarte bună, chiar dacă în urmă cu o zi a adus pe lume un copil, pe cale naturală. Vedeta radiază de fericire, având fața extrem de luminoasă, deși, cel mai probabil, oboseala a fost pe măsură. Complimentele nu au întârziat să apară așadar pentru vedetă: ”Sunteți o mamă și o soție extraordinară!”, ”Ce frumoasă ești, mami!”, ”Felicitări, ești fabuloasă”, sunt doar câteva dintre zecile de încurajări primite de proaspăta mămică. 

Ce transmite Laura Cosoi, la 24 de ore de când a născut

Vizibil emoționată, Laura Cosoi a împărtășit pe Instagram cele mai profunde emoții care o încearcă în această clipă minunată. Chiar dacă actrița a mai trecut prin experiența asta de două ori, trăirile ei par la fel de intense ca prima dată.

”24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Ce spunea Laura Cosoi cu câteva zile înainte să nască

Faptul că cea de-a treia fetiță a fost extrem de dorită de Laura Cosoi și de soțul ei nu mai este o noutate. Artista a povestit pe blogul ei personal, chiar cu câteva zile înainte să nască, entuziasmul cu care aștepta să o cunoască pe Lara. Partea cea mai bună este că cele două fete ale ei erau la fel de entuziasmate, reacționând extrem de bine când au aflat că vor mai avea încă o surioară. Acestea erau extrem de tandre cu burta mamei lor, dar și curioase, în același timp.

„E incredibil chiar și pentru mine, dar iată că am început numărătoarea inversă până la venirea pe lume a surioarei Ritei și Verei. Parcă mai ieri îți spuneam că mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar acum mă pregătesc să nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Îi mulțumim Domnului pentru cea de-a treia minune din viețile noastre, suntem recunoscători și nerăbdători să o cunoaștem! Este deja foarte prezența în viață familiei noastre și când spun asta mă refer în primul rând la fete, pentru că în ce ne privește pe mine și Cosmin e normal să ne gândim și să vorbim mereu despre ea.

Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum își manifestă tandrețea e copleșitor. Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâie și uneori îi cânta. E super implicată în evenimentul acesta din familie!

Pe de altă parte și Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Știe că bebe e în burtică la mami și vine din senin, îmi ridică tricoul și îi da „puși” surioarei.”, scris Laura Cosoi pe blogul ei.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  copii  Laura Cosoi  nascut 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel