Cum arată meniul perfect al Andreei Tonciu: „Nu-mi plac mâncărurile de fițe”. Care e preparatul pe care-l consumă zilnic / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Tonciu ne-a dezvăluit cum arată meniul ideal pentru ea.

Andreea Tonciu a fost prezentă în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală. Unul dintre lucrurile pe care am vrut să le știm de la vedetă a fost care e felul preferat de mâncare al acesteia, dar și preparatul la care Andreea Tonciu nu poate renunța. Am fost astfel surprinși să aflăm că bruneta adoră ciorba, pe care spune că o consumă zilnic, indiferent de felul ei. 

„Ciorba, iubesc ciorba, îmi place să gătesc orice, dar eu dacă nu mănânc ciorbă zilnic, organismul meu cere, pentru că eu nu beau foarte multă apă. Dacă îmi dai 2-3 porții de ciorbă le mănânc, de oricare ar fi, ciorba de perișoare îmi place cel mai mult.

Eu merg pe bucătăria românească, nu-mi plac mâncărurile de fițe, recunosc că mă duc la restaurante scumpe, dar nu-mi place ceea ce mănânc, mănânc doar așa  o vită, nu foie gras, nu, eu sunt pe de astea românești. Sarmalele îmi plac, salata de boeuf, salata orientală, carnea prăjită de aia de porc, cu mămăligă, ceapă roșie, doamne ce poftă am.”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO

Ce meserie i-ar fi plăcut să aibă

Andreea Tonciu ne-a dezvăluit și care este meserie pe care și-ar fi dorit să o aibă acum ceva ani. Vedeta adoră să călătorească, astfel încât ne dezvăluie faptul că i-ar fi surâs într-o perioadă să fie stewardesă.

„Stewardesă, pentru că îmi place mult să călătoresc, consider că nu e o muncă grea. Dacă e să fi făcut asta până mă măritam, pentru că am și eu un soț care să mă țină acasă, nu să mă trimită la muncă.”, ne-a mai spus aceasta.

Citește și: Cum și-a împins Andreea Tonciu prietena de la etaj: „N-am povestit la nimeni chestia asta” / VIDEO

 
Dezavantajele pe care i le-a adus sinceritatea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere persoane publice. Aceasta și-a spus mereu propria opinie, indiferent de valul de reacții pe care l-ar fi putut stârni ulterior. Această sinceritate nu a fost apreciată întotdeauna însă, ne spune ea.

„Toată lumea știe cum sunt și să știi că unii apreciază felul meu de a fi, alții nu. De exemplu mai am prietene cărora le spun: nu-mi place cum te-ai machiat sau cum ești îmbrăcată, mi-o iau în nume de rău, nu apreciază sinceritatea mea. Dar dacă le spun vai ce frumoasă ești sau ce frumos te-ai îmbrăcat și mințeam, simțeam că nu e ok, aici intervine lumea perversă în care eu nu știu să fiu. Alte persoane apreciază această sinceritate.”, ne-a mai declarat Andreea Tonciu.

VEZI și: Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise cu mai multe vedete din țara noastră: „Mi-au cerut 10 miliarde”. S-a ales și cu dosar penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel