Cum arată meniul perfect pentru Dorian Popa: "Eu nu țin dietă". Artistul este într-o formă fizică de invidiat
Data publicării:
Dorian Popa a dezvăluit cum arată meniul ideal pentru el.

Dorian Popa este una dintre cele mai apreciate prezențe masculine de la noi din țară, având un aspect fizic de invidiat. Abdomenul perfect sculptat, dar și brațele bine lucrate, l-au propulsat pe acesta în topul celor mai râvniți bărbați din România. Și, chiar dacă în sala de sport face sacrificii enorme pentru a-și menține silueta, artistul spune că, atunci când vine vorba de mâncare, nu ține cont de limite.

"Eu nu înțeleg de ce se sperie oamenii de mâncare. Oricum, la o petrecere, când se aglomerează puțin, rade toată lumea toată mâncarea, dar la început nici nu se apropie. Eu mănânc orice, nu țin dietă. Problema e că eu nu prea apuc să mănânc și atunci când prind momentul prefer să am o masă bogată din punct de vedere caloric și atunci mănânc orice. Eu cred că oamenii se așteaptă să fiu un om de ăla care mănâncă o dată pe săptămână și numai răbdări prăjite, dar nu. Eu mănânc ce îmi doresc.", a declarat Dorian Popa în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima Tv.

Dorian Popa nu și-a dorit celebritatea. Pentru ce meserie s-a pregătit artistul: „La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău”

Dorian Popa are o perioadă extrem de aglomerată

Sumele de bani pe care le câștigă artistul din imobiliare, din cântat, dar și din mediul online nu mai sunt un secret. Până la câștiguri însă, solistul face eforturi colosale.

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...

"Sunt permanent pe drumuri, sunt o grămadă de cântări. E de muncă mult, sunt puțin răgușit. Am scos și piesă nouă. Am venit recent din Disney și am filmat tot ce se poate. Am fost acolo pentru prima dată, dar tot cu muncă.", a mai sus el.

"Pe Youtube să faci vlogguri în timp ce mănânci este o senzație"

În timpul interviului, Dorian Popa nu s-a ferit din a degusta preparatele pe care le avea pe masă. Totuși, pentru a nu fi criticat, cântărețul a ținut să specifice faptul că tocmai pentru că s-a gândit să facă acest lucru pe Youtube, a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi din țară.

"Cele mai mari contracte se leagă la mese, pentru că noi suntem mai fericiți când mâncăm. A mânca nu înseamnă lipsă de respect față de celălalt, a vorbi cu gura plină da. Pe Youtube să faci vlogguri în timp ce mănânci este o senzație, am fost printre primii din țară care au făcut asta. E important să fim oameni buni în suflet.", a continuat acesta.

Dorian Popa, extravaganță de zile mari. Cât a plătit artistul pe o mașină

Artistul a recurs la perfuziile cu vitamine

Și, pentru că nu reușește să își mai ia energia necesară din alimentația, iar odihna nu este nici ia la cote maxime, artistul a apelat la ajutorul perfuziilor pe bază de vitamine. Acesta spune că a început să își facă acest tratament regulat, pentru că rezultatele sunt foarte bune.

"Am început să-mi administrez săptămânal perfuziile cu vitamine, care înlocuiesc foarte multe lucruri care ne lipsesc. Fac asta de trei săptămâni și rezultatele s-au văzut imediat, de aici pielea luminoasă.", a mai spus el.

Dorian Popa, întâmplare penibilă într-un restaurant din Paris. Artistul nu a avut cum să-și achite masa: Mi-a căzut fața când am văzut


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  Dorian Popa  silueta 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel