Cum arată meniul perfect pentru Elvira Deatcu: ”Reușesc să fiu echilibrată” EXCLUSIV
Data publicării:
Elvira Deatcu a dezvăluit pentru Spectacola cum arată meniul perfect pentru ea.

Elvira Deatcu se poate mândri la vârsta de 50 de ani cu o siluetă impecabilă, pentru care face însă sacrificii destul de mari. Chiar dacă are un trup ca tras prin inel, actrița face sport pentru a-l menține așa, mănâncă sănătos și evită pe cât se poate de mult dulciurile, deși îi este destul de greu. Pentru Spectacola, artista a dezvăluit și cum arată meniul perfect pentru ea.

Spectacola:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.
Elvira Deatcu:  Cremă de legume, fructe de mare, katmer. Nu sunt dependentă de vreun aliment, pot renunța la orice.

Mai mult, întrebată despre posibilele vicii pe care le are, actrița ne-a recunoscut faptul că dulciurile se încadrează printre ele, însă reușește să mențină un stil de viață cât mai echilibrat.

”Îmi plac dulciurile, dar reușesc să fiu echilibrată, nu fac excese. De asemenea, am perioade când fumez.”, a spus Elvira Deatcu pentru Spectacola.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Elvira Deatcu EXCLUSIV

Cum se menține actrița în formă

Vizibil motivată pentru a se menține într-o formă de excepție pentru cât mai mult timp, Elvira Deatcu este foarte strictă cu ea, când vine vorba de alimentație. De asemenea, aceasta spune că nu mai obișnuiește să meargă la sală, însă sportul făcut acasă este la fel de benefic.

”Fac sport şi încerc să nu mai mănânc dulciuri. Până acum, funcţiona şi să mănânc dulciuri, şi să rămân slabă, ei bine, acum trebuie să mă lupt altfel cu corpul meu. Momentan, reuşesc să rămân într-o relaţie de prietenie, acord şi echilibru cu corpul meu. Fac sport, singură, acasă, de 3-4 ori pe săptămână. Asta mă ajută, în primul rând, la psihic.

Chiar îmi dă o stare bună şi mi se pare că e un pariu pe care îl câştig şi că fac ceva chiar numai pentru mine. Am trecut prin toate tipurile de sport şi de mişcare. Am fost şi la sală, m-am manifestat în toate felurile cu sportul, dar, acum, formula ideală pentru mine e să fac acasă, în spaţiul meu. Mi-e cel mai bine aşa.”, a spus Elvira Deatcu pentru click.

Elvira Deatcu, moment penibil în drum spre o audiție

Când vine vorba de momentele penibile, Elvira Deatcu a adunat de-a lungul carierei câteva episoade de acest gen. Există însă unul care le depășește pe toate.

”A fost un episod penibil, jenant pentru mine, dar, de câte ori am împărtășit întâmplarea, s-a râs cu lacrimi. Am primit o adresă, unde trebuia să semnez un contract, pentru o filmare; am luat un taxi, am sunat la poartă, mi s-a deschis, am intrat în curte, a apărut o femeie, m-a invitat în casă și…a apărut un domn(ieșit din duș)într-un halat alb, care mi-a zâmbit, m-a salutat și m-a-ntrebat-curios-pe cine caut. În 5 secunde am realizat că femeia era menajera, că hainele întinse la uscat nu erau pentru filmare, că bijuteriile de pe masă erau, probabil, ale unei soții…Am bâguit tâmp niște onomatopee, care se doreau a fi scuze, făcând pași mici și repezi spre ușă. Povestea nu s-a sfârșit prea repede, spre disperarea și confuzia mea! De fapt, nu eram la adresa  corectă!”, a mai spus actrița pentru Spectacola.

Actrița Elvira Deatcu, martoră la ATACUL Turnurilor Gemene: Am tremurat șocați minute bune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  dietă  Elvira Deatcu  silueta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel