Cum arată viața sentimentală a Mihaelei Bilic, la 13 ani de la despărțirea de medicul Constantin Stan: „La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat”
Data actualizării:
Data publicării:
Miahela Bilic a oferit informații cu privire la viața sa sentimentală din prezent. 

Mihaela Bilic nu a mai oferit nicio informație cu privire la viața ei personală, la 13 ani de când s-a despărțit de doctorul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. Cei doi au format o relație timp mulți ani de zile și, în ciuda timpului și sentimentelor investite, celebrul medic nutriționist a decis să pună punct relației. În timp ce fostul ei partener are o frumoasă familie alături de prezentatoarea de pe Prima TV, Mihaela Bilic spune că este singură în prezent. Totuși, aceasta nu se plânge, întrucât mărturisește faptul că nu un bărbat este cel care trebuie să o facă să se simtă împlinită. 

„La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat. Am aflat târziu că nu relațiile îți oferă echilibru și împlinire. Într-o relație intri știind cine ești, ce îți place și ce îți dorești. Relația trebuie să îți aducă un bine suplimentar, nu binele pe care îl ai de unul singur.

Contrar replicii celebre din „Jerry Maguire, nu trebuie să așteptăm pe cineva să ne completeze! Așa că îmi place să cred că sunt împlinită, chiar dacă sunt singură, dar asta nu înseamnă că refuz împlinirea în doi.”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: De ce ne plac anumite mâncăruri. Teoria Mihaelei Bilic: „Gustul e în cap, nu în gură”

Mihaela Bilic, detalii din relația cu medicul Constantin Stan

Mihaela Bilic este extrem de rezervată, când vine vorba de viața sa personală. Totuși, recent, aceasta a oferit câteva informații din intimitatea relației pe care a avut-o cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Bărbatul era implicat non-stop în munca sa, iar momentele dedicate vieții de cuplu erau foarte rare, spunea ea. 

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură.

Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic în emisiunea La Măruță.

Citește și: Efectele miraculoase pe care postul le are asupra organismului. Mihaela Bilic: „Beneficiile sunt spectaculoase”

Cei doi nu au fost niciodată în vacațe, în 13 ani de relație

Chiar dacă și-au stat alături unul altuia timp de 13 ani, Mihaela Bilic spune că vacanțele au fost inexistente în relația lor. În prezent, medicul călătorește aproape săptămânal cu Andreea Berecleanu, deși pe vremea aceea nu era dispus să facă astfel de sacrificii.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.

Nu știu ce să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinat. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a continuat Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Berecleanu  constantin stan  iubit  miahela bilic  relatie  sot 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel