Cum au ajuns cei trei chefi, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, să lucreze împreună: „Niciodată prin cap nu mi-ar fi trecut că o să ajung la televizor!”
Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și-au adus aminte de începuturile lor în televiziune.

Toată lumea îi cunoaște astăzi pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei bucătari sunt prezenți pe micile ecrane de ani de zile, reușind, de-a lungul timpului, să cucerească inimile tuturor. Cu toate acestea, puțini sunt și cei care cunosc evoluția acestora și felul în care au reușit să ajungă la cârma aceleiași emisiuni. Aceștia sunt împreună de peste 10 ani, iar relația lor de prietenie pare că a devenit una din ce în ce mai solidă, odată cu trecerea timpului. Astfel, chiar dacă e mai mult de un deceniu de la întâlnire, aceștia își aduc aminte și astăzi cum s-a desfășurat totul. 

„Eu am primit un telefon scurt, telefonul din restaurant, a venit managerul și a zis...(n.r. că îl caută o doamnă) Da, de la Pro TV, nu știu ce emisiune MasterChef, nu auzisem în viața mea. Și i-am zis „pleacă mă de aici, nu ține vrăjeala, că faceți mână proastă”. Și „nu, nu, vino, vino”. A vorbit la telefon, am întrebat hotelul respectiv, a zis OK, da, pot să vină. Am dat un casting, am fost filmat, am făcut un foie-gras, ceva de genul ăsta."(...)”, și-a amintit Sorin Bontea, într-un interviu moderat de Andreea Esca, pentru Știrile Pro TV. 

„Eu lucram la un hotel în București, la momentul respectiv. Și la un moment, dat m-a sunat cineva. Aia a fost cea mai tare fază de pe planetă. „Domnule, să venim să te filmăm, să nu știu ce”, intră cei de la Pro TV, mă salută, se duc și-l ia la filmare pe șeful meu. Zic asta e, ce să fac? Au plecat, s-au urcat în lift și le-a sunat telefonul: „Pe cine ați filmat, mă? Pe ălalalt trebuia să-l filmați!” Și eu am fost filmat ultimul.”, și-a adus aminte și Cătălin Scărlătescu.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman intervine în scandalul momentului. Ce spune despre manelistul huiduit la concertul Coldplay: „Știu că voi fi judecată, blamată”

Nu s-ar fi gândit nicio clipă la ceea ce a urmat

Chiar dacă acum sunt unele dintre cele mai comune și cunoscute figuri de pe micile ecrane, în trecut, cei trei nici măcar nu anticipau succesul care avea să le bată la ușă. Sorin Bontea spune că nimeni nu știa pe atunci nimic despre formatul de televiziune care mai târziu avea să devină unul foarte cunoscut, acceptând provocarea fără niciun fel de așteptare de genul acesta.

„Nu știa nimeni de emisiunea asta, nu știam absolut nimic și niciodată prin cap nu mi-ar fi trecut mie, cel puțin că o să ajung vreodată la televizor! Nu, nu, nici pe departe.”, a mai spus Sorin Bontea.

VEZI și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

Cum a primit Scărlătescu vestea că a fost acceptat

Nici castingul nu a fost dat cu prea multe așteptări, mărturisesc aceștia. Spre exemplu, Cătălin Scărlătescu și-a continuat viața după acel eveniment, fără să se gândească prea mult la faptul că visul i-ar putea deveni realitate. În momentul în care a fost sunat de producția de la Pro TV, acesta spune că pur și simplu a rămas șocat.

„Jucam table, eram în apă, la mare, și ne puseserăm noi niște lăzi, și stăteam în apă. Și a sunat telefonul și la un moment dat ... "Ați fost ales!" Zdrang, a căzut telefonul în apă. Zic, ia! Ce mă fac acum?”, își amintește bucătarul.

Citește și: Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, prima reacție: „Nu mă așteptam în viața mea să fie așa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel