Cum au colaborat Lia Bugnar și Anghel Damian la serialul Clanul, după despărțire: „Zici că suntem o sectă”
Data publicării:
Lia Bugnar ne-a dezvăluit cum ia viață serialul Clanul, de pe Pro TV, precum și alte detalii din culisele serialului fenomen.

Lia Bugnar și Anghel Damian fac cea mai bună echipă pentru serialul Clanul, de pe Pro TV, iar asta ne-a confirmat-o chiar scenarista, care ne spune că meritele filmului nu i se atribuie doar ei, ci și fostului partener de viață. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, actrița a vorbit despre cum colaborează cei doi și cum ia practic viață serialul de pe Pro TV.

„Ca să nu fim hoți, ideile nu sunt doar ale mele, sunt și ale lui Anghel Damian. El face un soi de schemă, după vine, o discutăm împreună, după care eu transform aceste lucruri în ce spun actorii, în ce se întâmplă. El face un fel de schelete inițial, pe care îl mai negociem împreună, deci primele idei ar fi ale lui. Mai nou, cam împreună le facem.”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Spectacola.

Pe aceeași temă: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

În cât timp scrie scenariul pentru un singur sezon din „Clanul”

Chiar dacă pentru anumite persoane ar putea părea imposibil să aibă meseria scenaristei, aceasta spune că s-a obișnuit extrem de mult cu această postură, iar rândurile se aștern pe hârtie în mod firesc. De asemenea, Lia Bugnar ne-a dezvăluit și în câte zile scrie scenariul pentru un episod, respectiv pentru un sezon al serialului. 

„De atâtea sezoane a devenit o obișnuință. Deja îi știu pe fiecare în parte cum vorbesc. E adevărat că eu nu văd filmul, dar pentru mine sunt niște oameni foarte vii, e ca și cum îi cunosc, aproape că mi-e și frică să mă uit la film, pentru că în mintea mea îi am într-un anume fel. Deși, de fiecare dată când l-am văzut, a fost o surpriză foarte plăcută. 

Mai am de scris ultimul episod. Dacă suntem ordonați și harnici, eu cu Anghel, haide să punem cam 3-4 zile pe episod. Atunci ar veni vreo 50 de zile pentru un sezon. Uneori scriu prin avioane, prin mașini care mă duc la spectacole, lumea vorbește în jurul meu, iar eu scriu. Sunt momente în care nu poți să faci numai asta, că totuși viețile noastre artistice cuprind și alte lucruri, cel puțin a mea are mult teatru, dar până acum nu s-a întâmplat niciodată să nu respect deadline-ul, ne-am descurcat.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

„Eu cu Anghel am lucrat foarte mult împreună”

În final, Lia Bugnar ne-a vorbit și despre mitul potrivit căruia actorii improvizează la cadru, dar și despre dificultatea pe care a întâlnit-o în momentul în care a fost nevoită să scrie replicile greșite pe hârtie. 

„Eu cu Anghel am lucrat foarte mult și în teatru împreună și zici că suntem o sectă, eu cred foarte tare în textul pe care-l fac acasă și dacă actorul este extraordinar de inspirat și improvizează ceva la cadru, e minunat, aia va rămâne, dar el nu vine la cadru în ideea ca lasă că văd eu ce fac, pentru că iese ceva murdar. De multe ori, eu stau acasă, scriu fraza bună, după care o stric, scriu și cu vocalele respective, eu nu scriu „de”, scriu „dă”, le dau și pronunția. Eu m-am obișnuit, a fost o provocare în plus pentru actori.”, ne-a mai declarat Lia Bugnar.

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel