Cum au reacționat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată cu un pietroi în direct: „Asta a fost cea mai mare luptă”
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vaida a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, unde a vorbit despre momentul petrecut în urmă cu trei ani, atunci când o femeia a atacat-o cu un pietroi în direct și a mărturisit cum au reacționat copiii ei când au aflat.

În urmă cu trei ani, Mirela Vaida a trăit clipe de coșmar. Prezentatoarea TV abia intrase pe post, în direct, în momentul în care a fost atacată de o femeie necunsocută cu un pietroi. Din fericire, atacatoarea nu a reușit să o nimerească și a fost imediat imobilizată de colegii din platou.

Invitată în podcastul „Gând la gând cu Teo”, prezentatoarea TV și-a amintit de acel moment și a povestit cum s-a întâmplat totul, dar și ce a făcut imediat după incidentul care se putea termina cu o tragedie.

„Ai fost printre puținii oameni care m-au sunat. Eu eram în drum spre munte pentru că fusese organizat acel weekend cu familia. Pe copii îi trimisesem dinainte cu soțul meu, Alex, la munte, după care Alex a stat acolo cu niște prieteni și venit să mă ia pe mine, ca să nu mai vin eu cu o altă mașină. Fix în seara nenorocirii soțul meu era pe drum.

Am apucat să-i scriu doar «Nu te speria». Mi-am imaginat că va izbucni în presă și va fi peste tot. I-am zis că sunt bine, dar plângeam. Abia mă puteam ține. În drum spre munte în timp ce plângeam, că am plâns tot drumul cu soțul meu la volan, tu (n.r. Teo Trandafir) m-ai sunat. Când ți-am auzit vocea am început și mai tare să plâng, pentru că știam că tu ești un om care poate rezona cu ce simte un prezentator în direct în astfel de situații. Directul în sine este un foc continuu. Se poate întâmpla orice în direct. PoAte să vină un cutremur, poate să cadă ceva, să pice luminile, tavanul, orice. Poate să aibă o criză de epilepsie un invitat, cum mi s-a mai întâmplat sau, iată, un lucru și mai neașteptat să zboare un pietroi pe tine efectiv în direct, în primele secunde când tu ești cu ochii în camere și în lumini”, a spus Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

„Multă lume m-a acuzat că noi am regizat asta. Eu nu fac chestii senzaționale pe sănătatea mea sau pe sufletul meu”

Mirela Vaida a dezvăluit că multe persoane au acuzat-o că incidentul a fost regizat, dar a subliniat că nu și-ar fi pus niciodată în pericol sănătatea sau sufletul. Mai mult, prezentatoarea TV a mărturisit că timp de două luni după atac a avut nevoie de securitate și pază de corp non-stop.

„Multă lume m-a acuzat că noi am regizat asta. Lumea știa că noi facem chestii senzaționale, dar eu nu fac chestii senzaționale pe sănătatea mea sau pe sufletul meu. Că vor invitații să facă ei chestii senzaționale pe care le aprobi în prealabil cu ei, da, e problema lor, e viața lor, dar aici era o chestiune la care nu se aștepta nimeni. Am rămas toți șocați.

S-a spart podeaua, iar femeia aceea a trebuit să fie ținută de câțiva colegi de-ai mei care au avut inspirația să găsească o draperie mare din catifea să o acopere, să o îmbrace și să o țină acolo până a venit Poliția. (...) Două luni de zile după acel eveniment am avut securitate și pază de corp non-stop. Cine mă vedea credea că sunt Madonna. Nu, nu eram Madonna. Eram un suflet hăituit. Așa mă simțeam. Aveam mașină de securitate și înainte și după mine, în spatele meu. Eu mergeam în mijloc și așa mă duceau până acasă la Snagov, 30 de km”, a mărturisit Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Cum au reacționat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată cu un pietroi în direct: „Asta a fost cea mai mare luptă”

Mirela Vaida a mărturisit că inițial nu le-a spus copiilor ce s-a întâmplat. Ulterior, după ce au văzut videoclipul, cei mici au întrebat-o de ce plângea și de ce țipa, iar ea a trebuit să își găsească cu grijă cuvintele potrivite pentru a le explica situația într-un mod delicat și adaptat vârstei lor. Mai târziu, prezentatoarea TV le-a spus ce s-a întâmplat, de fapt.

„Copiii când se duc la școală nu află ce spun copiii la școală, află ce spun părinții acasă despre situația mea. Asta a fost cea mai mare luptă. Am simțit o empatie din partea grupului de părinți de la clase. Fiica mea era în clasa pregătitoare și băieții erau la grădiniță. Am simțit înțelegerea din partea tuturor cadrelor didactice care au știut să păstreze discreția. Am simțit și din partea părinților. Copiii mei doar atât mi-au spus: «Mami s-a jucat cineva cu tine de-a rațele și vânătorii?» sau ceva de genul acesta. Le-am afirmat că s-a jucat cineva cu mine. 

Eu am mai căutat pe internet, pe YouTube. Am căutat Mirela Vaida și apărea bolovanul, apoi piesele, că așa e algoritmul. Copiii m-au întrebat de ce țipam, de ce plângeam. Sigur că mutam. (...) Acum când au mai crescut le-am spus că lumea e rea. Le-am spus că eu nu mă jucam de-a rațele și vânătorii, ci că a intrat un om puțin bolnav și să aibă grijă să nu se întâmple ceva asemănător la școală”, a mai declarat Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel