Drama care a lovit familia Ioanei Picos. Tatăl copiilor ei a murit: „Au avut un șoc. Aveau patru ani atunci” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Ioana Picoș și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre moartea fostului ei soț, Mihai Făgădaru.

Ioana Picoș, actrița cunoscută din „La Bloc”, „Iubire şi onoare” şi „Pup-o mă”, cea mai nouă producție de pe Prima TV, a trecut printr-o mare cumpănă, în urmă cu un an de zile. Mihai Făgădaru, fostul soț al actriței și tatăl celor doi gemeni a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta s-a îmbolnăvit în luna octombrie a anului 2021, iar starea sa de sănătate s-a degradat foarte rapid, iar în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-l salva, nu s-a mai putut face nimic. În exclusivitate pentru Spectacola, actrița ne-a dezvăluit cum au primit atunci cei doi copii această veste și cum se simt aceștia în prezent, la aproape un an de la tragedie. 

„Merg cu copiii în fiecare duminică la biserică, aprind o lumânare pentru tati. Ei aveau patru ani când s-a întâmplat asta. Au avut un șoc, toți am avut un șoc, nu se aștepta nimeni la asta, dar perspectiva creștină, că moartea nu este ceva definitv, ci este o trecere, a ajutat foarte mult. Ei știu că noi ne vom revedea, când, doar Dumnezeu știe, dar ei știu că tati îi vede și îi aude. Le mai spun eu: „Vedeți ce faceți, că eu nu vă văd mereu, dar tati vă vede de sus”. Ei știu că ne rugăm pentru tati, care ne vede și ne aude, mai știu că îi iubește foarte mult și că ne vom revedea. Au înțeles, sunt împăcați cu ideea asta, iar de câte ori au nevoie să-l vadă, se uită la poze cu tati, mergem la mormânt mereu de sărbători.”, a declarat Ioana Picoș, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Cum se simte Ioana Picoș, după pierdea suferită

Actrița a reușit să treacă peste aceste experiențe grele din viața sa cu ajutorul lui Dumnezeu. Acum, Ioana este optimistă și consideră că toate lucrurile se întâmplă în viață cu un motiv.

„Cu sufletul încerc și încep să fiu din ce în ce mai bine. Mă străduiesc, rugăciunea mă ajută foarte mult, pentru că am trecut prin multe lucruri, care au fost greu de digerat, de făcut față, dar cu Dumnezeu am mers înainte și mi-am spus că nimic nu este întâmplător. Dacă Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia doi, eu trebuie să am grijă de ei și viața e viață, nu trebuie să fie ușoară, ci cu suișuri și coborâșuri. Dacă am înțeles ceva din toată experința mea de până acum, este faptul că greutățile te ajută să fii mai puternic, să ai experiență și în urma experienței, dacă înveți lecțiile, devii mai capabil, mai înțelept, mai puternic și faci față greutăților mai bine.”, ne-a mai spus actrița.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Ioana Picoș EXCLUSIV

Cum a reușit actrița să treacă peste momentele grele din viață

Mai mult, artista ne-a mai dezvăluit și cine a fost persoana care a stat lângă ea în toată această perioadă grea și care a sfătuit-o la orice pas. 

„Unii oameni sunt la yoga, alții se recuperează prin alte modalități, eu am un părinte duhovnic și datorită lui eu sunt un om care înțelege și care acceptă ce se întâmplă în viață și nu se pierde cu firea. Mă știe de multă vreme și mă sfătuiesc cu el. M-a ajutat atunci când nimeni n-ar fi putut, nu că n-ar fi vrut, dar nu a avut cum. Să treci printr-un divorț, prin moartea tatălui copiilor tăi, să treci printr-o sarcină pierdută, am trecut prin multe, dar ceea ce m-a ajutat că accept ceea ce se întâmplă și să fiu un om echilibrat a fost părintele duhovnic și credința în Dumnezeu.”, ne-a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  ioana picos  mihai fagadaru  moarte  sot 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel