Cum au reușit Cristi și Ralu să transforme călătoriile din simple excursii într-un mod de viață / video
Data publicării:
Cristi și Ralu, doi tineri pasionați de călătorii și aventură, au reușit să transforme visul lor în realitate, călătorind în jurul lumii și împărtășindu-și experiențele cu o audiență tot mai mare pe platforma YouTube. Invitați la podcastul "Acasa La Măruță", cei doi au dezvăluit că pentru ei călătoriile au devenit mai mult decât simple excursii, ele reprezentând un mod de viață.

Plecând de la un simplu canal de YouTube destinat cunoscuților, cei doi au reușit să construiască o comunitate de fani și admiratori din întreaga lume.

"Acum 2 zile ne-am întors din Rwanda. La noi este un amestec între vlogging și viața noastră. Oamenii s-au atașat de noi mai mult decât de destinații", a mărturisit Cristi.

"A fost visul lui Cristi, mereu a vrut să vadă lumea. Am strâns niște bănuți un an de zile și am început", a spus Ralu, evidențiind determinarea partenerului său în realizarea acestui proiect comun.

Plecând din Spania, unde au crescut amândoi, destinul i-a condus înapoi în România, datorită canalului lor de YouTube: "Noi am crescut amândoi în Spania. Cumva, noi ne-am întors în România datorită canalului de Youtube", a adăugat Cristi.

"Am făcut o călătorie în Thailanda, am venit înapoi, apoi un trip în Canada, și ne-am întrebat cum să facem să fie ăsta stilul nostru de viață. Stăteam la birou, veneau clienții la mine. Lucram la un rent-a-car, iar eu eram  cu mintea prin nordul Thailandei. Visam. Am strâns bani, 12.000 de dolari, și am plecat pentru un an. Apoi a început pandemia. Am plecat în noiembrie 2019", a precizat Cristi.

Chiar și în fața pandemiei globale, cei doi nu s-au descurajat, reușind să transforme acest moment dificil într-o oportunitate: "Pe noi ne-a avantajat pandemia, pentru că multă lume a stat acasă, pe internet, iar noi am crescut mai repede", a mai spus tânărul. 

"După 2 luni de plimbări, ne-am întrebat: și acum ce? Am făcut un canal în spaniolă, pentru cunoscuți, să avem o ocupație ca să ieșim din casă. Stăteam la hotel în Vietnam și mă uitam pe Netflix, numai că în loc să fiu în Spania, eram în Vietnam. Când am deschis al doilea canal, nu ne-am mai complicat: i-am zis Cristi și Ralu", a conchis acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Social


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




Ce a mâncat Dr. Cezar ieri

Dr. Cezar, medic cardiolog, personalitate TV și influencer în domeniul...

pixel