Cum gestionează semnele zodiacale fericirea și emoțiile
Data publicării:
Exprimarea emoțiilor nu este o sarcină ușoară pentru mulți dintre noi. Fie că vrem să ne exprimăm dragostea sau tristețea, este nevoie de curaj. Ne exprimăm emoțiile  în funcție de personalitatea noastră, și știm cu toții că aceasta se bazează pe semnul zodiacal. 

1. Berbec 

Este neobișnuit să vezi Berbecii exprimându-și gândurile. Ei vor întotdeauna să pară genul de persoană care nu exprimă prea multe.

2.  Taur

Un Taur îi va lăsa doar pe cei apropiați să știe exact ce simt. Își vor lua o zi liberă, vor sărbători cu familia și prietenii toată ziua cu muzică la maxim și se vor întoarce ca și cum totul ar fi atât de normal. Nu vor să își arate entuziasmul întregii lumi.

3. Gemeni 

Gemenii se asigură mereu că toți cei din jurul lor sunt fericiți și uită că trebuie să își exprime emoțiile. Ei se vor bucura și se vor simți bine alături de cei dragi, dar nu vor spune motivul fericirii lor.

4. Rac 

Este ușor să știi ce simte racul, uită-te în ochii lor.  Ei lasă lumea să știe când sunt entuziasmați de ceva.

5. Leu

Leilor le place să facă totul la modul superlativ. Le place să arate motivul din spatele entuziasmului lor și ar petrece toată noaptea.

6.  Fecioară

 Fecioarele găsesc modalități de a-și exprima fericirea în mod subtil și minimalist. Ei ar ieși la o întâlnire liniștită la prânz sau ar lua masa la restaurantul de lux cu prietenii lor.

7.  Balanță

Acest semn zodiacal ar face orice pentru a părea în echilibru în orice moment. Chiar dacă sunt în culmea fericirii, ar păstra o față neutră și ar sărbători singuri acasă. Nu vor ca oamenii să creadă că se pot lăsa purtați de emoții.

8.  Scorpion 

Orice simte un Scorpion se va răsfrânge asupra tuturor celor prezenți acolo. Dacă ei sunt fericiți, întregul loc va avea o vibrație incitantă și toată lumea va sărbători. Ei sunt atât de intens cu emoțiile lor încât este greu pentru oameni să nu se alăture.

9. Segetător 

Acesta este probabil cel mai ordonat semn și îi place să ducă o viață simplă. Le place o cină liniștită în familie sau să petreacă timp singuri cu animalul lor de companie după ce au primit o veste mare și fericită.

10. Capricorn

Simțiți-vă foarte norocoși dacă un Capricorn vrea să își sărbătorească fericirea alături de dumneavoastră. Le place să petreacă și ies în oraș pentru a sărbători chiar și cele mai mici victorii. 

11. Vărsător

Această zodie își găsește cu greu modalitatea de a-și exprima entuziasmul. 

12. Pești

Peștii sunt unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale. Ei simt totul prea mult; dacă un Pești este entuziasmat, atunci nu este de mirare că toată ziua va dansa fericit.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: entuziasm  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel