Cum i s-a schimbat viața Mălinei Avasiloaie de când a devenit mamă și cine a ajutat-o după naștere: „Altfel aș fi fost pusă în ipostaza în care să renunț definitiv la carieră’’ / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Mălina Avasiloaie a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă și cine a ajutat-o după nașterea lui Zian.

Mălina Avasiloaie a fost invitată în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe confesiuni. Deși este artistă, mamă și soție, Mălina Avasiloaie reușește cu succes să aibă un echilibru între viața profesională și cea personală. 

În cadrul interviului, îndrăgita artistă ne-a vorbit despre provocările pe care le aduce rolul de mamă, un rol care, spune ea, se învață doar în momentul în care devii părinte. Mălina Avasiloaie recunoaște că pentru a găsi un echilibru între viața personală și profesională, a fost nevoie de mult efort și sacrificiu. 

„Acest rol de mamă, oricine și oricât ți l-ar preda sau oricâte cărți citești despre parenting sau câte podcasturi asculți din gura psihologilor sau a oricui, rolul de mamă este singurul rol care se învață doar în momentul în care ești pus în ipostaza de părinte. Bineînțeles, o femeie trece prin mai multe transformări decât un bărbat care devine părinte. Eu am încercat cel mai mult să găsesc un echilibru în ceea ce privește cariera. Nu am vrut să o abandonez. Sunt conștientă că în acest domeniu dacă lipsesc sau dacă mă retrag doi ani și mă pun pe tușă, e un domeniu în care oamenii te uită foarte ușor.

Trebuie să fii prezent zilnic, atât pe rețelele sociale, emisiuni, lansări de piese, evenimente și așa mai departe. Am muncit de mică pentru visul meu și nu am vrut să-l abandonez, pentru că și acesta este copilul meu, al modul figurativ. E un copil pe care l-am crescut din 2000 când m-am apucat de cântat și mi-a fost greu”, ne-a mărturisit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Cine a ajutat-o pe îndrăgita artistă după nașterea lui Zian: „Altfel, probabil, aș fi fost pusă în ipostaza în care să renunț definitiv la carieră’’

Mălina Avasiloaie a recunoscut că a avut norocul să aibă sprijinul mamei sale și mamei soțului ei, Alin Gabor, care au fost mereu lângă ea și au fost gata să îi ofere ajutorul necesar în orice moment. Fără această susținere, Mălina crede că ar fi fost nevoită să facă compromisuri pe care nu și le-ar fi dorit, inclusiv să pună în repaus cariera sa în muzică sau chiar să renunțe definitiv.

„A fost o luptă interioară în a petrece timp cu copilul, a pleca la sala de repetiții, să studiez cu băieții, a merge la studio să compun piese, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am două mame, pe mama și pe mama soacră, care sunt lângă noi la primul apel. Se urcă în tren și vin ori de la Bacău, ori de la Hunedoara și ne ajută. Altfel, probabil, aș fi fost pusă în ipostaza în care ar fi trebui să fac ceea ce nu-mi doream, adică să pun pe repaus cariera sau chiar să renunț definitiv”, a declarat Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Ce i-a învățat Zian pe Mălina Avasiloaie și pe Alin Gabor

Mălina Avasiloaie susține că Zian i-a ajutat pe ea și pe Alin Gabor să devină mai calmi și mai răbdători, în special în fața schimbărilor și provocărilor din viața de cuplu și de părinți. 

„Zian ne-a învățat să fim mai calmi, în primul rând, pentru că amândoi suntem firi foarte acide și rolul acesta de părinte abia acum pot să spun, după un an și cinci luni cât are Zian, că se mulează perfect și pe noi, adică am învățat să fim părinți în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu înveți într-o lună sau în două. Sunt multe schimbări și în viața de cuplu atunci când apare un copil.

Mai apar și certuri, vrând-nevrând, ceea ce e normal și firesc. Important e întotdeauna cum le depășești și să comunici cu partenerul de viață, să-l cunoști din postura de părinte și în același timp de iubit al tău. Ne-a învățat multe Zian, foarte multe. Nu mai spun de iubirea necondiționată care nu se compară cu niciun alt sentiment de pe fața pământului. El e atașat puțin mai mult de mine, pentru că eu și petrec mai mult timp cu el, dar când intră Alin pe ușă de la serviciu uită că mai există în casă altcineva. Este doar ochi și urechi la Alin”, ne-a mai spus Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel