Cum îmbină Raluca Bădulescu moda cu platformele pentru adulți și ce mesaj are pentru femei
Data publicării:
Raluca Bădulescu a vorbit despre decizia de a activa pe o platformă pentru adulți, dar și despre părerea familiei și a prietenilor cu privire la hotărârea sa.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Raluca Bădulescu a abordat cu sinceritate și deschidere subiecte importante despre evoluția sa personală și profesională. În cadrul discuției, vedeta a vorbit despre decizia sa de a-și crea un cont pe o platformă dedicată adulților. Aceasta a explicat că hotărârea de a-și extinde prezența pe platforma OnlyFans este o continuare naturală a pasiunii sale pentru fashion. Vedeta a subliniat că nu a ezitat niciodată să-și exprime personalitatea și stilul de viață autentic, chiar dacă opinia publică poate avea percepții greșite despre astfel de platforme. De asemenea, a menționat că materialul pe care îl postează nu include nuditate completă și este doar o extensie a interesului său pentru modă.

„Este o platformă pentru adulți”

„Nu m-am ferit niciodată de nimic, eu sunt o persoană asumată în general. Nu e nimic de ascuns. E o decizie care mă bucură, nu este în dezacord cu felul meu de a fi, cu personalitatea mea și cu stilul meu de viață. Conținutul pe care eu îl postam era mai îndrăzneț, nu sunt o persoană care a făcut lucrurile după gura lumii sau după cum cred ceilalți. Acest conținut pe care eu îl dau pe OnlyFans este o prelungire firească a fenomenului pe care eu îl iubesc cel mai mult, fashion. Lumea are o impresie greșită și percepe greșit anumite platforme. Eu nu sunt dezbrăcată niciodată complet. Este o platformă pentru adulți, tocmai de asta nu înțeleg de ce au ieșit discuții legate de ce exemplu dau copiilor. Eu am frecventat viața de noapte, un anumit tip de ținute, este o continuare a personalității mele. De un an jumătate mă gândesc insistent la treaba asta, visam asta. Am multe alte redute de cucerit, sunt foarte multe lucruri pe care visez să le fac pe această platformă”, a declarat Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

„Sunt un om care și-a trăit viața cum a vrut”

De asemenea, vedeta a vorbit despre suportul necondiționat pe care îl primește din partea familiei și prietenilor, care au fost alături de ea în această alegere. Raluca Bădulescu a subliniat importanța de a trăi o viață conform propriilor dorințe și nevoia de a nu lăsa presiunea socială să dicteze alegerile personale. Ea a menționat că multe femei se confruntă cu lipsa de încredere și a subliniat că susținerea reciprocă între femei este esențială. Aceasta speră să inspire mai multe femei spre a-și urma pasiunile și să le ajute să fie mai încrezătoare în propriile forțe. În plus, vedeta a evidențiat faptul că vârsta nu ar trebui să fie un obstacol în urmărirea visurilor și împlinirilor personale, spunând că nu își dorește să ajungă la o vârstă înaintată și să regrete că nu a făcut tot ceea ce și-a dorit cu adevărat.

„Familia, prietenii și toți cei care mă cunosc mă susțin. Le-am spus înainte și sunt toți alături de mine. Sunt un om care și-a trăit viața cum a vrut. Lucrul ăsta este singurul sfat pe care mi-am permis să îl dau tuturor. Trebuie să facă în viață ceea ce își doresc și ceea ce li  se potrivește. Atâta timp cât ceea ce te face fericit nu lezează în niciun fel viața ta, fericirea ta sau a celui de lângă tine, eu nu văd care e problema. Eu nu sunt niciun fel de model pentru nimeni. Eu nu sunt vreo femeie perfectă, vreo frumusețe ideală, am vârsta pe care o am. Aș vrea, cât pot eu, să încurajez femeile să se simtă bine în pielea lor, să aibă încredere în ele. Știu foarte multe femei superbe care suferă de neîncredere. Aș vrea să spun tuturor femeilor că trebuie să ne sprijinim unele pe altele. Indiferent de ceea ce facem. Nu să venim să aruncăm cu hate. Cei care vor să facă anumite lucruri le vor face oricum indiferent de persoanele pe care le văd promovând acel lucru sau nu. De ce li se pare oamenilor că 50 de ani nu este o vârstă potrivită la care să îți începi o etapă a vieții. Nu vreau, la 80 de ani, să pun capul pe pernă și să mă gândesc că aș fi vrut să fac ceva și nu am făcut”, a precizat Raluca Bădulescu, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel