Cum îmbunătățește energia Vărsătorului din februarie 2024 relațiile pentru 5 semne zodiacale
Data publicării:
Februarie începe cu un indiciu a ceea ce va urma, deoarece Mercur trece în Vărsător pe data de 5, alăturându-se Soarelui și lui Pluton care se află deja în acest semn de aer. Vărsătorul este un semn zodiacal interesant, mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Deși este adesea catalogat ca fiind detașat sau chiar rece, făcând ca relațiile să sufere, în realitate, adevăratul sens al acestui semn zodiacal nu ar putea fi mai departe de asta.

1. Leu  
(23 iulie - 22 august) 


Așteaptă-te la neprevăzut în februarie 2024, alături de nevoia de a-ți asuma o șansă pentru dragostea care te cheamă. Luna începe cu trei planete în Vărsător, guvernatorul sectorului tău romantic. Cu Soarele, Pluton și Mercur în Vărsător, vei putea să înțelegi ce îți dorești cu adevărat de la dragoste și pe cine îți dorești cel mai mult. Acest lucru ar putea pune la îndoială ceea ce credeai că ar arăta persoana ta ideală, dar vei fi plăcut surprinsă, deoarece această relație îți deblochează o idee complet diferită despre cum poate arăta viața.  

Energia Vărsătorului guvernează toate chestiunile legate de inimă pentru tine, așa că, dacă ești deja într-o conexiune existentă, acesta ar fi un moment în care să te concentrezi mai mult pe ceea ce construiești cu partenerul tău. Având în vedere că Pluton s-a mutat de curând în Vărsător, va exista o cale de transformare treptată aici. Totuși, pe măsură ce iubitorii cosmici Marte și Venus se mută în acest semn de aer până pe data de 18, vă puteți aștepta la focuri de artificii neașteptate.  

Este posibil să fi renunțat la un interes romantic sau chiar la un partener actual ca nefiind cineva care să vă poată satisface cu adevărat toate nevoile. Sau chiar că trebuie să sacrifici cumva ceea ce îți dorești cu adevărat pentru ca o relație să funcționeze. Reușind să îți înțelegi mai bine adevărul și fiind gata să faci orice schimbare necesară, vei avea parte de o surpriză. Adesea, percepția ta este cea care limitează o relație, nu neapărat legătura în sine. Permiteți-vă să vă abandonați pe deplin iubirii pe care ați găsit-o și s-ar putea să vedeți că este cea pe care ați căutat-o dintotdeauna.

2. Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Ai pornit într-o nouă călătorie în dragoste, lucrând pentru a crea relația romantică pe care ai aflat că o meriți. Ai început deja să folosești mai bine limitele și să vezi că dragostea ar trebui să fie întotdeauna reciprocă. Te-ai îndepărtat de ceea ce nu a fost în concordanță cu tine, astfel încât să te poți îndrepta spre ceea ce este.  

Energia Vărsătorului din 2024 februarie evidențiază sectorul tău de căsătorie și angajament, ceea ce ar putea aduce evoluții pozitive într-o conexiune existentă sau întâlnirea fatală a unui partener nou-nouț. Vei trece printr-un moment crucial de vindecare luni, 19 februarie, când Nodul Nord din Chiron se unește cu Berbecul, guvernatorul sectorului tău romantic. Acest lucru se va întâmpla direct în urma Stelliumului din Vărsător, de pe 16 până pe 18, în sectorul tău matrimonial. Rămâneți foarte atenți la evenimentele din această perioadă, precum și la ce noi niveluri de iubire deblochează vindecarea voastră.  

Există întotdeauna o corelație directă între vindecarea și creșterea ta și relația pe care alegi să o accepți. Încearcă să o vezi ca pe diferența dintre a ști în sfârșit ce ți se potrivește și ce meriți, mai degrabă decât să te agăți de orice regret pentru deciziile luate în trecut. Ai pășit cu adevărat într-un nou mod de a fi, ceea ce înseamnă că este doar începutul pentru a fi în sfârșit iubit așa cum ți-ai dorit întotdeauna.

3. Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci în februarie 2024 este să nu-ți pierzi speranța pentru dragostea la care visezi. Ultimii ani au fost presărați cu provocări și lecții, dar asta nu înseamnă că nimic nu este imposibil. ca în cazul oricărui lucru, ceea ce nu îți este menit trebuie mai întâi îndepărtat pentru a face loc la ceea ce este. Februarie 2024 promite speranță și câteva reorientări divine care te pot ajuta să începi cu adevărat acest nou capitol al vieții tale.
Februarie este dominat de un aflux de energie Vărsător încă de la începutul lunii, deși va atinge punctul culminant pe data de 17. Energia Vărsătorului îți guvernează sectorul intimității domestice și al familiei și vindecă rănile generaționale care te-au împiedicat să ai relația sănătoasă pe care o cauți. Pe măsură ce această energie se mișcă prin viața ta în această lună, așteaptă-te să înceapă un nou capitol în vindecarea ta, care va fi în sincronizare divină cu universul, prezentând o nouă oportunitate pentru dragoste.  


La scurt timp după stellium-ul Vărsătorului din data de 17, Nodul Nord și Chiron se aliniază împreună în Berbec în sectorul tău de bunăstare pe 19. Marchează-ți în calendar aceste date, deoarece ți se pot prezenta oportunități de iubire, creștere, vindecare - și chiar de libertate.

În tot acest timp, Soarele se va muta în Pești pe data de 18, evidențiind sectorul tău de angajament și căsătorie, arătându-ți recompensele pentru a trece prin tot ceea ce ai. Această energie va crea atmosfera perfectă pentru a avea o fază nou-nouță și mai sănătoasă în relația ta existentă sau pentru a te elibera în sfârșit de durerea trecutului tău. Ține minte doar că, deși există întotdeauna un scop pentru toate, uneori acesta se reduce la a renunța în cele din urmă la ceea ce nu a fost niciodată menit pentru tine.

4. Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Este timpul să privești spre vremuri mai ușoare și mai luminoase în viața ta sentimentală. Deși tocmai ieșiți dintr-o perioadă mai dificilă în relația voastră, energia din februarie 2024 vă va ajuta să confirmați că ce a fost mai rău a trecut, astfel încât să puteți începe să vă direcționați energia spre ceea ce este nou și ceea ce vă permite să vă simțiți din nou în viață.  


Valul de energie din Vărsător care începe în februarie cu Soarele, Pluton și Mercur vă va ajuta să vă puneți toată energia în schimbare. Fie că este vorba de construirea unui nou sentiment sănătos de intimitate în cadrul unei relații existente sau chiar de a te pune din nou în mișcare și de a crede din nou în dragoste, este energia perfectă pentru a te ajuta să dai tonul pentru ceea ce știi că ai ajuns să meriți.

Acordă o atenție deosebită oricăror evenimente sau întâlniri predestinate în jurul datei de 17 februarie, când stellium-ul atinge vârful în Vărsător, cu Pluton, Soarele, Mercur, Marte și Venus, toate în acest semn de aer. Nu numai că te-ar putea ajuta să te apropii mai mult de partenerul tău, dar dacă ești în căutarea unei noi iubiri, ai putea descoperi că universul te face să te intersectezi cu cineva de mare importanță în această perioadă.  

Odată ce Soarele se va muta în Pești pe 18 februarie, există o nouă energie în jurul tău, așa că nu numai că vei investi în schimbări pozitive, dar vei avea și norocul de partea ta. Peștii guvernează toate chestiunile legate de noroc, iar când vine vorba de dragoste, este exact ceea ce sperai să primești.

Fie că este vorba de a întâlni pe cineva în timpul vacanței sau de a planifica o escapadă romantică cu partenerul tău, pune-ți energia în a-ți extinde orizonturile, astfel încât să simți cu adevărat că nu doar pășești într-un nou capitol - ci și că îl valorifici.

5. Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

S-ar putea să fi simțit că anul 2023 ți-a oferit niște treziri bruște când vine vorba de dragoste, dar de atunci, ai depus eforturi pentru a învăța cum să abordezi dragostea altfel. De când Saturn s-a mutat în semnul tău, Pești, în 2023, ai fost în continuare visătorul pentru care ești cunoscut, dar ai radiat și o energie mai serioasă și mai angajată. Deși acest lucru te-a ajutat și va continua să o facă în toate fațetele vieții tale, vei vedea cea mai vizibilă diferență în chestiunile legate de inimă. 


Începutul lunii februarie atrage foarte mult energia Vărsătorului în viața ta, care guvernează vindecarea, visele și intuiția. Acest lucru te va ajuta să înțelegi că a te vindeca nu înseamnă să nu mai crezi în dragostea adevărată, ci doar că trebuie să te folosești de creșterea ta personală pentru a putea lua deciziile care vor duce cu adevărat la o relație sănătoasă. Lasă-te să visezi, reconectează-te cu natura ta romantică și ia-ți timp să îți amintești că o parte din ceea ce ești este eternul optimist al iubirii. Odată ce Soarele se va muta în Pești, alăturându-se lui Saturn acolo, veți vedea mai multă energie în jurul a câtă putere dețineți de-a lungul evenimentelor din relația voastră. Acest lucru se va intensifica pe 19 februarie, când Nodul Nord și Chiron se vor ciocni în Berbec, ceea ce te poate ajuta să înțelegi cât de mult ai crescut în ceea ce privește valoarea ta de sine și să știi ce meriți.

Din fericire pentru tine, acest lucru deschide calea pentru a profita la maximum de Luna Plină în Fecioară în sectorul tău romantic. Atâta timp cât întruchipezi toate acele lecții importante pe care le-ai învățat, această lunare ar putea fi cu adevărat întoarcerea de a ști că sufletul tău pereche este acolo - și ar putea fi chiar mai aproape decât ai crezut inițial.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel