Cum influențează echinocțiul de toamnă din 2023 și sezonul Balanței horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal
Săptămâna aceasta are loc o schimbare de anotimp. Soarele va părăsi Fecioara pentru a intra în Balanță și începe echinocțiul de toamnă. 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta te pune să colectezi o mare parte din ceea ce ți se datorează, și ți se datorează foarte mult. Uneori simți că trebuie să lupți pentru ceea ce este deja al tău, iar această săptămână nu este diferită. Ești norocos, totuși, pentru că poți atât să iei înapoi ceea ce ai împrumutat, cât și să primești ceea ce ți se cuvine. Nici tu nu ești în stare să fii prea drăguț în această privință, dar vei face ceea ce trebuie să faci pentru a echilibra lucrurile în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Încă o dată, principala ta preocupare este munca și dacă ești sau nu ești măcar puțin fericit la locul de muncă actual. Se apropie sezonul de toamnă, iar tu nu ești sigur dacă vrei să continui acest job. Săptămâna aceasta, 18 - 24 septembrie 2023, ar putea fi călătoria ta de schimbare a carierei. Te afli într-o stare de flux; nimic nu este sigur. Va trebui să iei o decizie și să faci o mișcare majoră.


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Deși s-ar putea să te simți oarecum confuz din cauza norocului tău în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023, vei fi totuși fericit să vezi că tot ceea ce ai vrut să se întâmple se întâmplă cu adevărat. Ești o persoană foarte harnică și te-ai dedicat meseriei tale. Cu toate acestea, ești o persoană care nu are încredere într-un lucru bun, așa că ar putea fi dificil pentru tine să te adaptezi la noul tău succes. Lucrurile merg foarte bine pentru tine din punct de vedere financiar, Gemeni - acceptă acest lucru.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Tentația te cuprinde în perioada 18 - 24 septembrie 2023, deoarece te simți puțin obosit să fii atât de restrictiv cu tine însuți. Simți că-ți ești dator cu un răsfăț și știi cum se întâmplă... un răsfăț duce la altul și, înainte să-ți dai seama, ai intrat din plin în lăcomia de care ți-ai petrecut atât de mult timp disciplinându-te pentru a te îndepărta. Vei reveni la starea ta normală, dar ai grijă să nu exagerezi.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Pentru a face față anumitor lucruri mai puțin plăcute din viața ta, este posibil să petreci prea mult timp răsfățându-te în lucruri precum mâncarea sau angajamentele sociale. Deși probabil că sună foarte distractiv, nu te vei putea bucura pe deplin în perioada 18 - 24 septembrie 2023, pur și simplu pentru că faci aceste lucruri pentru a evita să te gândești prea mult la viața ta amoroasă. Totul este bine în lumea ta și vei face ceea ce trebuie să faci ... vei putea chiar să treci peste orice durere sufletească pe care o simți, așa că rezistă, Leu.


Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


Sărbătorile și fericirea îți guvernează săptămâna. Sunteți prea fericit să fiți în centrul atenției. O meriți și tu, mai ales pentru că atenția care ți se acordă este pozitivă și apreciativă. Veselia și conversațiile vesele joacă un rol important în modul în care această săptămână se desfășoară pentru tine, Fecioară, și sincer, nu spui niciodată nu unei petreceri. Să înceapă viața socială!

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți acum oficial pregătiți să vă întâmpinați semnul solar al Balanței și să vă deschideți către vânturile reci ale toamnei. Totul ți se pare proaspăt și nou și, deși lucrurile nu sunt tocmai "ușoare", știi că le poți face ușoare doar aplicând răbdare și înțelepciune. Ești impulsionat să te faci fericit și acest lucru va fi destul de ușor de realizat în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023. Ai pus bazele și acum ești gata să mergi mai departe.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viziunea ta asupra vieții de acasă s-a schimbat oarecum, deoarece această săptămână îți permite să știi că lucrurile nu sunt exact așa cum ți le-ai imaginat ... totuși, ești adaptabil în timpul sezonului Balanță. Ești prea fericit să arăți că nu ești blocat în a fi într-un anumit fel. Faptul că ești capabil să curgi cu planurile și dorințele altora îți arată că ești deschis și dispus să înveți și să experimentezi. Săptămâna aceasta, 18 - 24 septembrie 2023, te face să accepți lucruri noi cu bucurie.


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână ai chef de joacă mai degrabă decât de muncă și, deși munca este întotdeauna ceva de care trebuie să te ocupi, îți dai seama că în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023 ți-ai creat o cantitate suficient de bună de "timp liber" pentru a te putea relaxa. Așteptați-vă să vedeți o rudă iubită în această perioadă. Conversațiile de calitate și amintirile frumoase îți vor umple săptămâna. Bucurați-vă de toate, deoarece aceasta este oarecum o vacanță pentru dvs.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Orice ai făcut... continuă așa, Capricorn, pentru că săptămâna aceasta îți arată că determinarea ta de a avea succes funcționează! Ești câștigătorul total al săptămânii 18 - 24 septembrie 2023, iar tot ce se întâmplă în această perioadă îți oferă satisfacția de a ști că ai făcut o treabă bună. Te simți în siguranță, fericit, bine odihnit și gata să cheltuiești bani. Distrează-te, deoarece această săptămână este făcută la comandă doar pentru tine.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Începeți să simțiți că v-ați săturat de acest an. Ați investit prea mult timp în lucrurile negative și sunteți gata pentru o pauză. Se pare că perioada 18 - 24 septembrie 2023 te așteaptă încă o ședință de tras de mânecă cu dragostea și norocul și, deși în sfârșit vezi lumina de la capătul tunelului, săptămâna aceasta încă te mai rezervă trudă.


Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Îți asumi această săptămână ca și cum ar fi o nouă aventură proaspătă și tu ești războinicul pașnic acolo pentru a aduce fericire oriunde te duci. Vei învăța ceva nou în această săptămână, care ar putea fi la nivel de "educație". În timp ce noi cunoștințe sunt din belșug, la fel și ideea de a te apuca de o nouă meserie sau hobby. Îți place să pui mâna pe proiecte noi, iar în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023 vei fi fericit surprins de faptul că ai la dispoziție atât de multe lucruri.

Data: 18 sep 2023, 12:59
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   echinotiu  horoscop  zodii 

Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei