Cum influențează echinocțiul de toamnă horoscopul lunar al fiecărui semn zodiacal începând cu 1 - 30 septembrie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Echinocțiul de toamnă vine cu câteva schimbări semnificative pentru câteva zodii. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nimeni nu știe mai bine decât tine prin ce ai trecut pentru a ajunge aici, iar tu plănuiești să faci din septembrie 2023 o lună de reînnoire spirituală totală. Pentru prima dată după o veșnicie, simți că te-ai vindecat. Se întâmplă, Berbec.

Ai scăpat de sclavia care te-a ținut în trecut, iar acum ești gata să faci din această lună cea în care îți scoți "noul sine" la un test drive. Dă-te la o parte, lume. Berbecul s-a întors în bloc. Nu știi de durere. Vezi doar lumină strălucitoare și bucurie în față.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce te-a reținut în acest an este acum un lucru de domeniul trecutului, deoarece te vezi ca un mișcător și un agitator. Știi unde ai greșit și nu ai nicio intenție de a da înapoi. Septembrie 2023 te pune din nou pe partea "pozitivă", ceea ce înseamnă că nu poți vedea lucrurile decât cu ochelari cu bulină.

Vin schimbări mari, iar tu le accepți din toată inima, în loc să te ferești de ele. Îi inspiri pe cei din jurul tău și, deși ești abia în fazele de început ale acestei noi și luminoase transformări, nu vezi decât succese pentru tine în viitor, care practic se garantează de la sine.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Aceasta ar putea fi luna în care te îndrăgostești, Gemeni. Dacă sunteți deja cu cineva, vă puteți aștepta ca luna septembrie 2023 să vă ducă viața amoroasă la un nou nivel. Te simți serios în legătură cu persoana cu care ești pentru prima dată. Acesta este sufletul tău pereche, dragostea vieții tale.

Nu ai de gând să îi lași să plece. Trebuie să îi tratezi cum trebuie. Nu te-ai mai simțit atât de sincer de... o veșnicie și îți place acest sentiment. Îți dă un scop și te ajută să te perfecționezi ca persoană de caracter. Aceasta este o lună foarte pozitivă pentru tine, Gemeni.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Deși prețuiești încrederea mai mult decât orice altceva, îți dai seama, de asemenea, că încrederea necesită timp. Nu se întâmplă doar cu un click. Există cineva în viața ta și, în cursul lunii septembrie 2023, această persoană te va face să te întrebi dacă este demnă de încrederea ta. Acest lucru va necesita timp și răbdare, dar se pare că merită efortul și așteptarea. Fii răbdător cu ei și încearcă să nu cauți aspectele negative. Ceva grozav este pe cale să se întâmple.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Aceasta ar putea fi luna în care îți schimbi viața, deoarece multe obiceiuri pe care ți le-ai permis până acum sunt pe cale să se încheie. Pe parcursul lunii septembrie 2023, vei face legea... dar această "lege" nu este pentru ca ceilalți să o respecte. Aceasta este strict pentru tine, iar cuvântul "strict" nu este unul pe care să îl iei cu ușurință.

Știi unde ai greșit și nu vei mai accepta încă un moment de comportament greșit din partea ta. În această lună te face să faci o întoarcere totală. Te vei schimba în bine și te vei iubi și aprecia pentru că ai fost suficient de curajos să te privești în oglindă.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Această lună este despre dragoste și romantism pentru tine, Fecioară, și, deși s-ar putea să te împotrivești ideii, nu vei putea lupta împotriva acestui sentiment, deoarece dragostea preia controlul în timpul lunii septembrie 2023. Ai o conexiune cu cineva pe care nu o poți contesta.

Vei descoperi că ceea ce voi doi împărtășiți valorează greutatea sa în aur și că o dragoste atât de prețioasă trebuie onorată. Vei fi umilit în această lună, deoarece îți vei da seama că ai parte de ceva bun în această viață. Recunoștința joacă un rol enorm în viața ta de toamnă.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Fidelă semnului tău zodiacal și anotimpului care se apropie, vei simți că septembrie 2023 te-a adus la zi în ceea ce privește cunoașterea cine ești, pentru ce ești aici și ce să faci cu viața ta. Aceasta a fost întotdeauna o lună progresivă și îți place activitatea care vine cu ea.

Simți că ești stabil din punct de vedere financiar și sentimental în această perioadă. Ești nonșalant când vine vorba de orgoliile celorlalți și te îndepărtezi de afacerile nedorite. Aceasta este o lună "fără drame" pentru tine și ce poate fi mai bine?


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Septembrie 2023 te va face să faci o cercetare intensă a sufletului, deoarece ai învățat că anumite acțiuni nu mai funcționează în viața ta. Te maturizezi și nu ești obișnuită cu asta... dar această nouă maturitate descoperită funcționează pentru tine, iar ceea ce vei observa în această perioadă este că nu mai suferi. S-ar putea să nu observi când a avut loc vindecarea emoțională, dar te vei simți mult mai bine pe măsură ce te apropii de partea cealaltă, ca și cum lucrurile s-au așezat brusc la locul lor.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Înfrângerea nu este un cuvânt din vocabularul tău și, chiar dacă ai trecut prin momente grele în viață, te poți folosi de durere pentru a te ridica deasupra tuturor. Septembrie 2023 te pune în contact cu recunoștința, deoarece acum știi că tot ceea ce ai îndurat a făcut parte dintr-un plan cosmic pentru a te duce în locul de măreție.

Energia Balanței funcționează bine asupra ta și te pune în mișcare. Te simți echilibrat și în largul tău. În loc să lași lucrurile să te afecteze, faci din orice lucru ajutorul tău. Ești un alchimist în luna septembrie 2023. Transformi metalul de bază în aur strălucitor.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeni nu se biciuiește pe sine înapoi ca tine, Capricorn și, în luna septembrie a anului 2023, vei fi singura persoană care își ia viața de frâu și profită de zi ... sau mai degrabă, de lună. Ți-ai acordat timpul necesar pentru a te vindeca, iar acum că toamna a venit, ești gata să faci tot ce este necesar pentru a-ți readuce viața în "zona fericită". Așa să fie, dacă asta înseamnă muncă grea și să te pierzi în acte creative. Sunteți aici pentru a vă trăi viața, nu pentru a o privi de pe margine. Acțiunea și energia guvernează luna ta, iar toate acestea sunt pozitive.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Septembrie 2023 te va face să te strecori în spațiul tău privat pentru a crea capodopere. Vei petrece mult timp singură, dar nu este vorba de a fi singură. Este vorba despre brainstorming și creație. Te cunoști bine și știi cum distragerea atenției poate duce la inactivitate dacă nu ești atent.

Așadar, vei profita de propensiunea acestei luni pentru acțiune și singurătate și îți vei valorifica la maximum talentele în intimitatea lumii tale. Actele creative vor fi numeroase și vei fi mulțumit de creațiile tale.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)


În timp ce ești prea fericit să fii productiv și creativ, deoarece septembrie 2023 scoate la iveală acest impuls în noi toți, ești la fel de fericit să sărbătorești cu prietenii vechi. Vei constata că mai multe persoane din trecutul tău sunt "din nou în oraș" și, sincer, acest lucru te bucură nespus de mult.

Tu și partenerul tău romantic sunteți prea fericiți să vă distrați cu prietenii din afara orașului și s-ar putea să simțiți că luna septembrie este aici pentru a aduce petrecerea la ușa voastră. Dragoste, râsete și mult zâmbet au loc pentru tine în luna septembrie 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel