Cum influențează Mercur retrograd din 2023 fiecare semn zodiacal, înainte de weekend
Data actualizării:
Data publicării:
Mercur retrograd, de pe 13 decembrie este ultima retrogradare a anului și  va da lovitura pentru semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Munca te cheamă și vei constata că nu există odihnă pentru cei obosiți. Nicio problemă în acest sens, pentru că nu numai că este ceea ce ești obișnuit, dar și ceea ce vrei să îți ocupe timpul, deoarece ai nevoie să te poți concentra pe orice altceva decât pe problemele tale și sau pe cele financiare. Chestia este, Berbec, că de fapt te descurci destul de bine, iar Luna Nouă ne-a ajutat să descoperim că orice îți pui mintea la contribuție funcționează pentru tine.

Vei vedea că, în timpul săptămânii, s-ar putea să constați că trebuie să faci legea cu o persoană sau două din viața ta, deoarece simți că nu sunt cu adevărat atenți la ceea ce trebuie să aibă loc în acest moment. Nu lucrezi într-o bulă, așa că trebuie să le spui celor din viața ta un mic fapt: și ei trebuie să muncească. Acest lucru se referă, bineînțeles, la anumiți membri ai familiei și sperăm că te vor asculta.


Cum te afectează acest lucru, Berbec, este în așa fel încât, dacă te simți obligat să faci ceva, s-ar putea să ajungi să realizezi ceea ce ai de făcut, dar cu o notă de forță "prietenoasă". Ești în regulă în această privință. Este în regulă să fii inflexibil în această perioadă.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce s-ar putea să simți că iese la suprafață în această săptămână este această bulgăreală de iubire, deoarece te simți foarte iertător și împăcat cu cine ești acum și cu ceea ce ți-a adus acest an până acum. Ai trecut prin multe în acest an, la fel ca noi toți, dar gândurile tale sunt specifice și îndreptate spre iubire și, posibil, spre iubirea pierdută. Ești în regulă cu toate acestea și accepți că tot ceea ce ai trecut, în ceea ce privește dragostea, nu a făcut decât să facă din tine o persoană mai puternică.


Întreaga săptămână va intra și va ieși mai mult ca sigur din amintiri, dar rezultatul tuturor acestor gânduri te va face să te simți ca și cum ai fi trecut prin furtună. Te simți bine în legătură cu cine ești acum. Nu te simți încrezut sau nu simți nevoia să te dai mare; pur și simplu te bucuri că orice durere ai îndurat te-a condus la acest loc de pace. Ești una cu lumea, Taur, deoarece totul este cu adevărat bine pentru tine.

Date și momente de care să ții cont: Săptămâna începe cu Venus în sextil cu Lilith și tocmai asta te pregătește pentru acea atitudine ciudat de iubitoare cu care îți vei petrece timpul. În timpul trigonului Soarelui cu Nodul, pe 14 decembrie, vei vedea că poți merge mai departe, deoarece vindecarea necesară s-a produs. Acum ești "bun de plecare".

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)


Anul acesta te-a învățat o mulțime de lucruri despre tine însuți și vei descoperi că tranzitele săptămânii îți vor permite să vezi din ce ești făcut cu adevărat. Asta nu înseamnă că vei fi pus la vreun fel de test, dar vei descoperi că vei avea mult timp să te gândești bine în această săptămână. Unul dintre cele mai frumoase momente care ți se va întâmpla este momentul în care vei realiza că ai ajuns până aici și că ai reușit.

Vă dați seama acum că nu aveți de ce să vă faceți griji și că veți intra în noul an știind exact cu ce aveți de lucru și ce nu mai trebuie să vă reclame atenția. Banii arată foarte bine pentru tine în această săptămână, Gemeni, iar acesta este întotdeauna un lucru bun. S-ar putea să existe o zi sau două în timpul săptămânii în care să ai o mini-sesiune de freak-out, dar hei, așa ești tu, așa că nu-ți face griji, pentru că totul merge foarte bine pentru tine.

Date și momente de care să ții cont: Mișcările tale majore din această săptămână vor avea loc pe 14 și 15 decembrie, în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Mercur și al lui Mercur în trigon cu Lilith. Așteaptă-te la o conversație ciudată cu o persoană dragă, fie că este vorba de un membru al familiei sau de un iubit. Pe 16 decembrie s-ar putea să te simți nemulțumit de atitudinea unui prieten.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Tipic pentru tine, te vei simți foarte înfricoșător și mistic și totul într-un mod foarte bun. Aceasta este o săptămână în care recunoști oportunitățile de a manifesta ceea ce ai în minte. Acest lucru implică în mod absolut faptul că vei face multe afirmații pentru a pune pe drum unele dintre aceste manifestări. Ești sută la sută pe calea spirituală în acest moment, iar asta îți oferă liniște sufletească.

De asemenea, vei vedea că acum crezi în tine însuți, deoarece ai demonstrat că ești mai mult decât capabil să faci lucruri pe care nu le credeai posibile. Ei bine, ei bine, este ca și cum ai putea în sfârșit să înțelegi faptul că ești o superputere. Este posibil ca săptămâna să o petreci în mare parte singur, dar asta este bine, pentru că ai nevoie de acest timp de singurătate pentru a intra în contact cu puterea ta. Vă simțiți ca o forță a naturii.

Date și momente de care să țineți cont: Cea mai bună zi a săptămânii tale va fi, crezi sau nu, 14 decembrie, în timpul primei zile de retrogradare a lui Mercur. Toată ideea de retrogradare este exact ceea ce va pune lucrurile în perspectivă pentru tine. Îndoiala, în acest caz, lucrează pentru tine. Ești un maestru al ironiei în timpul acestei săptămâni.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta te face să simți toate trăsăturile bune ale Leului care există, cum ar fi curajul, bravura, generozitatea și prietenia. Ești atât de prietenoasă și de sociabilă în această săptămână, încât parcă preiei fericirea pe care le-o oferi celorlalți. Îți merge foarte bine în această privință: când ești amabil, primești bunătate în schimb de zece ori mai multă. Același lucru este valabil și pentru compasiune și generozitate.

Ceea ce s-ar putea să observi, de asemenea, este că ești capabil să dai la o parte aspectele negative în moduri care te-ar fi putut afecta doar săptămâna trecută. Vei fi foarte surprins să vezi cât de puternic ești în măsura în care chiar nu ești în stare să lași nimic să-ți întunece strălucirea. Știi ce vrei și nu intri în capcana negativismului nimănui. Acest lucru este real și bun și te alimentează pentru mai multe experiențe pozitive pe măsură ce zilele trec.


Date și momente de care să țineți cont: Ziua de 15 decembrie pare să vă aducă un nou sentiment de încredere în sine reîmprospătat, nu că ați avea nevoie de prea mult. Vei vedea că, în timpul tranzitului lui Mercur sextil Venus și Mercur trigon Lilith, nu numai că te simți jucăuș într-un mod iubitor, dar îți vine să agiți puțin apele doar ca să vezi ce se va întâmpla.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Haosurile de la serviciu tind să se joace în mintea ta în această săptămână, dar vei refuza categoric ca ele să intre în psihicul tău. Ceea ce vei descoperi pe parcursul săptămânii este că nu poți face prea multe pentru a "salva lumea" și că ai nevoie cu adevărat și cu adevărat de timpul tău. Nu este vorba atât de mult despre timpul tău liber, cât de a declara că ai nevoie să fii respectat... de către colegii tăi.


Deși poate că nu a funcționat înainte, există un sentiment detașat care vine cu tine în această săptămână, Fecioară. După cum știi, lucrurile se vor rezolva de la sine, fie că te implici sau nu. Ai văzut că oferi prea mult din tine pentru cauze de care nu-ți pasă cu adevărat, iar jobul tău ar putea fi una dintre aceste cauze. Săptămâna aceasta te face să îți acorzi prioritate față de ceea ce știi că este banal și nu merită timpul tău.

Date și momente de care să ții cont: Ești sensibil la retragerile lui Mercur retrograd. Chiar dacă te bați joc de asta ca fiind "imposibil", chiar nu vei putea da la o parte ideea că la fiecare pas pe care îl faci într-o direcție înainte, ai impresia că te întorci înapoi. Vei fi din nou pe drumul cel bun până pe 14 decembrie, deoarece Soarele în trigon cu Nodul te anunță că TU ești șeful aici.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)


Să presupunem că puteți ține lucrurile sub control. În acest caz, s-ar putea să constați că aceasta este una dintre cele mai bune săptămâni de până acum, fiindcă va exista o multitudine de oportunități care îți vor fi oferite, ceea ce este mult mai mult decât poate spune oricine altcineva despre situația sa, mai ales în această perioadă a anului. Într-o perioadă în care nimeni nu face nimic altceva decât să aștepte sfârșitul anului, tu vei fi plin de speranță și de oportunități până peste cap.

De ce trebuie să te ferești, însă, este să iei totul de bun. Da, ești foarte norocos în timpul, dar asta nu înseamnă că totul va rămâne așa pentru totdeauna. Așadar, fie că este sfârșitul anului sau nu, trebuie să faci unele dintre aceste alegeri acum și să decizi cum va decurge anul viitor pentru tine în funcție de oportunitățile pe care le vei lua sau le vei trece cu vederea în această săptămână.

Date și momente de care să ții cont: În timp ce toate zilele acestei săptămâni îți pot aduce o mare înțelegere și beneficii, vei lua în seamă zilele de 14 și 15 decembrie ca zile în care lucrurile par să aducă totul în centrul atenției și la locul lor. Soarele în trigon cu Nodul te ajută să renunți la trecut, în timp ce Mercur în trigon cu Lilith îți permite să apreciezi ceea ce ai aici și acum, mai ales în ceea ce privește dragostea.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceea ce s-ar putea să se întâmple este că te simți îndreptățit să le spui oamenilor ce trebuie să facă și că vei avea parte de multe disensiuni pentru eforturile tale. Asta nu înseamnă că ești insistent sau că greșești. De fapt, ceea ce aveți de spus și de făcut este foarte important. Ceea ce s-ar putea să te confrunți sunt oamenii din viața ta care pur și simplu nu vor să se ridice și să facă altceva decât să se blocheze pe canapea în timp ce așteaptă ca anul să se termine.

Ceea ce înseamnă de fapt că s-ar putea să petreci o mare parte din această săptămână singur, pur și simplu pentru că ceea ce simți că este important și demn de făcut nu este tocmai pe placul nimănui altcuiva. Acest lucru s-ar putea să te doboare oarecum pentru că vrei să începi anul pe o notă înaltă și ai putea observa că nimănui nu-i pasă cât de înaltă sau joasă este o notă, deoarece sunt doar în ceea ce-i privește pe ei și nu prea sunt interesați de revelațiile tale geniale.

Date și momente de care să ții cont: Dacă vrei neapărat ca săptămâna aceasta să meargă bine, Luna Nouă în Săgetător începe să pună la treabă niște intenții grele. Aceasta este o zi excelentă pentru a ridica orice stare de rău în care te-ai aflat și pentru a crede că puterea minții este numai a ta. Credeți-o și vedeți-o în acțiune.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

OK, te-ai băgat în ceva important și acum trebuie să te ridici la înălțimea lui, iar asta e foarte bine, pentru că știai că asta face parte din înțelegere. Ceea ce începi să observi este că săptămâna aceasta te-a făcut să te întreci ca un nebun. În timp ce restul lumii aleargă de dragul sărbătorilor și al problemelor de familie, tu ești singur și alergi ca un nebun pentru a termina ceva ce ai început și care are o mare importanță pentru tine.

Totul este în regulă, iar această săptămână te face să știi că, deși ar putea exista obstacole de sărit, poți să o faci și să o faci bine. Mergi de la zero la șaizeci, așa cum se spune. Nu este nimic cu care să nu te poți descurca, deși este, într-adevăr, foarte interesant. Vei vedea că pe parcursul săptămânii ești cu adevărat calul de curse pe care zodia ta te consideră a fi și că, dacă scopul este victoria, atunci este un succes (o potcoavă, desigur.).


Date și momente de care să ții cont: Cu Mercur în sextil cu Venus alături de tine, simți că totul este "menit să fie" și asta include și numeroasele viziuni minunate pe care le ai despre tine ca "învingător victorios" în această perioadă. Vizualizare creativă, până la capăt.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

În timp ce fericirea s-ar putea să nu fie numele tău mijlociu, vei vedea că nu va trece mult timp până când te vei simți destul de bine în legătură cu ... totul. Singurul motiv pentru care nu ești total "fericit" în acest moment este pentru că ești încă la treabă, încercând încă să realizezi acel lucru care îți scapă în mod continuu, dar care totuși pare promițător. Viața ta amoroasă este bună, dar ar putea avea nevoie de un upgrade, și așa vei face față acestei săptămâni.

Deși nu ești chiar atât de pornit să faci din viața ta amoroasă prioritatea care se ridică deasupra tuturor lucrurilor, ești și foarte preocupat de starea ei în prezent și știi că nu va fi nevoie de prea mult pentru a o împinge înapoi în forma perfectă (sau aproape perfectă). În momentul de față, vezi că totul este posibil, iar acest lucru este, bineînțeles, condiționat. Dacă depuneți efort, atunci această condiție este îndeplinită. Bineînțeles, veți depune acest efort. Ești tu, până la urmă, Capricorn.


Date și momente de care să ții cont: Privește spre 14 decembrie pentru o vindecare majoră și capacitatea de a-i ierta pe cei care crezi că ți-au greșit în trecut, Capricorn. Ai Soarele în cuadratură cu Neptun în curând, iar asta poate sfârșește prin a te da înapoi cu o treaptă; nu ceda. Rămâi la plan și vindecătorule, vindecă-te pe tine însuți... cum se spune. Poți să o faci. Sunteți puternici.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Atâta timp cât simți că ai un oarecare control asupra lumii tale, a finanțelor tale și a vieții tale amoroase, simți că ești într-o formă excelentă și se pare că această săptămână îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță cu privire la starea lucrurilor așa cum sunt ele. Simți că, poate... te-ai îndrăgostit de cineva și, deși acest lucru îți aduce sentimente de amețeală și comportament copilăresc, într-un fel, este exact ceea ce aveai nevoie.

Sentimentul de speranță în ceea ce privește viața ta amoroasă este cu totul nou pentru tine, deoarece nu ai fost întotdeauna atât de sigur de ceea ce ai sau de ceea ce a valorat. Săptămâna aceasta te face să vezi lucrurile dintr-o perspectivă foarte pozitivă. Ai rezistat și ai făcut tot ce ai putut pentru a rămâne cu ceea ce credeai. Persoana de la celălalt capăt al tuturor intențiilor și afecțiunilor tale este chiar acolo, fericită să-ți arate că totul a meritat. Frumos!

Date și momente de reținut: S-ar putea să ajungi să te gândești că fiecare zi din această săptămână este destul de bună, deoarece nimic nu pare să aibă măcar o șansă să te supere. Așadar, poți privi cu Venus în sextil cu Lilith, ca fiind începutul săptămânii tale norocoase de dragoste și romantism. Mercur retrograd ar putea încerca să îți strice buna dispoziție, dar s-ar putea să nici nu observi.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Ești prea fericit să faci lucrurile în felul tău în timpul săptămânii de început a retrogradării lui Mercur, deoarece constați că felul în care vezi tu lucrurile nu este chiar ceea ce vrea restul lumii, va trebui să mergi mai departe pe drumul tău. Ceea ce ai de spus este important și, chiar dacă nu te adresezi maselor, vei descoperi că, în această săptămână, cei care te aud sunt cei care îți vor arăta sprijinul lor.

În această perioadă, vei apela la rezervorul tău de intuiție și intuiție. Într-o lume în care există atât de puțin sprijin pentru cei unici și diferiți, veți vedea că această săptămână vă oferă ceea ce aveți nevoie. Unul dintre motivele pentru care o vedeți astfel este că ceea ce aveți nevoie este specific și nu împovărează pe nimeni altcineva. Ai felul tău de a face lucrurile și vei vedea că, deși ești încă pe cont propriu, ai parte de dragostea și sprijinul celor care cred în tine.

Date și momente de care să țineți cont: OK, vei fi trasă înapoi de retrogradarea lui Mercur, dar numai în măsura în care s-ar putea să nu te simți atât de pregătită pentru această sarcină. Acea zi și acea zi este 13 decembrie. Așadar, dacă ai un plan special stabilit pentru acea zi, înțelege că lucrurile ar putea să cadă. Nu e mare lucru, totuși, deoarece acest lucru este cât se poate de negativ, deci, cu alte cuvinte, ești într-o formă bună în această săptămână, Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel