Cum își educă Cătălin Măruță și Andra copiii: ”Așchia nu a sărit departe de trunchi”
Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre cei doi copii ai lor.

Andra și Cătălin Măruță au una dintre cele mai frumoase căsnicii din lumea mondenă. Nu doar cei doi sunt extrem de îndrăgiți de fani, ci și copiii cuplului, care au devenit și ei extrem de cunoscuți în mediul online, asemenea părinților lor. Eva s-a făcut extrem de remarcată prin vlogul ei de pe Youtube, când o țară întreagă a putut să-i observe personalitatea puternică. Chiar dacă sora ei mai mică este extrem de dezinvoltă, Andra spune că David este total opusul ei. De asemenea, cei doi copii au două programe extrem de diferite, astfel încât se întâlnesc doar seara, acasă.

”Nu o ajută David la lecții, dar nu pentru că nu ar fi un frate mai mare iubitor și protector, ci pentru că fiecare dintre ei are programul lui și, pe cât posibil, ne propunem ca ei acasă să nu aibă teme, ci doar să se relaxeze și să se joace. Au program de after-school sau cluburi unde au diverse activități care îi pasionează, iar acasă, când ne reunim, petrecem timp împreună.”, a declarat Andra potrivit viva.

”Au preocupări foarte diferite, inclusiv din cauza vârstei, dar când vine vorba despre școală și noi vrem să își vadă fiecare de treaba lui.”, a completat-o Cătălin Măruță.

Fiul lui Cătălin Măruță și-a făcut business, la doar 11 ani. Reacția prezentatorului TV: „Decât să cerșești...”

”Și noi observăm cât sunt de dezinvolți”

Totuși, vedeta spune că personalitatea puternică a copiilor s-a moștenit și nu ține neapărat de educație.

”Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți.”, a spus Andra.

”Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”, a spus Cătălin Măruță.

Ce spune Cătălin Măruță despre certurile dintre Eva și David

Chiar dacă mai au momente în care cei doi copii se ceartă între ei, prezentatorul de la Pro TV spune că acestea sunt extrem de rare.

”E mult spus că se ceartă. Au momente în care ba unul, ba celălalt este îmbufnat, uneori doar pe fond de oboseală, alteori pentru că vor atenție. Le recunoaștem momentele de tristețe sau de furie, dar apreciem mult că, în general, se înțeleg bine și se ajută.”, a spus Cătălin Măruță.

Andra dezvăluie cum reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit: "Mă ajută faptul că..."

”Sunt plini de intenții bune și foarte empatici”

”Cel mai mult se vede că sunt uniți când vor să pregătească o surpriză pentru unul dintre noi sau când, cu ajutorul nostru, vor să îl surprindă pe celălalt. Sunt plini de intenții bune și foarte empatici. Pe de altă parte, sunt frați, eu știu cum este să ai frați: uneori nu ai chef să împarți totul și îți mai sare muștarul!

Altfel, sunt diferiți și independenți, își exprimă foarte clar dorințele și nevoile, nu lasă pe nimeni să îi trateze urât. Sunt foarte fericită că este așa, deși uneori nu îmi convine mie să aud: „Nu vreau să fac asta. Este important pentru prezentul și viitorul lor că înțeleg că pot alege, că au drepturi..”, a mai spus Andra.

Mai mult, Cătălin Măruță spune că se bucură în același timp cu Eva și cu David de copilărie și de momentele frumoase prin care trec și care, de altfel, sunt unice.

”Mă impresionează copilăria lor, în sine. Sunt bucuros să îi văd cât mai copilăroși, că se joacă, râd până nu mai pot, se bucură când se urcă într-un copac. Știu că aceste clipe vor trece, că se vor maturiza și, ca noi, cei mari, vor râde mai rar.”, a adăugat și Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 24 iun 2022, 22:53

Bancul serii: Un turist român la hotel

Ce face un turist român la all inclusive.


Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Facebook

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil, Instagram

Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”