Cum își educă Gabriela Cristea și Tavi Clonda copiii: „Noi nu-i forțăm să facă absolut nimic”
Data publicării:
Gabriela și Tavi Clonda au un stil aparte când vine vorba despre creșterea copiilor, mai ales pe fondul separării vieții publice de cele private. 

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (43 de ani) au fost în centrul showbizului românesc pentru mult timp, îndeajuns încât să fie socotiți ca parte din lumea mondenă și de interes pentru cei ce-i urmăresc de acasă. Ei au împreună o căsnicie fericită și încununată de armonie, totul datorat și  celor două fetițe- Victoria și Iris. Prin profesiile pe care le au cei doi, Gabriela Cristea fiind prezentatoare TV faimoasă, iar Tavi Clonda fiind fost fotbalist și, mai nou, și cântăreț, s-a conturat copilăria celor două mezine. Acestora nu le lipsește nimic, iar părinții se gândesc la cel mai sănătos mod de ale educa.

Înclinații artistice încă de la vârste mici: „Ba ca mami, ba ca tati”

Starea naturală a copiilor este una caracterizată de schimbări rapide și de scurtă durată. Acesta este și cazul Victoriei și Iris. Văzând mai ales ocupațiile celor doi părinți, acestea se lasă purtate de visurile artiștilor:

„Fetele își schimbă destul de des preferințele. O dată vor la televiziune ca mami, apoi vor cântărețe ca tati, apoi balerine sau pompieri. Sunt mici și se joacă acum. Dar le place televiziunea, mai nou cer și lavaliere, microfoane. Le-am cumpărat microfoane de cântat destul de profi că cele de jucărie nu le încântă că nu se aude deloc”, a spus Tavi Clonda pentru FANATIK.

VEZI ȘI: Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină recent. Reacția Cristinei Șișcanu: „Unde cresc doi, crește și al treilea”

Tavi Clonda, despre sporturile extreme: „Le îndrumăm să facă”

Dorind să dea exemplul tatălui perfect, Tavi Clonda le îndeamnă pe fetițele sale la încercarea sporturilor extreme încă de la vârste mici, acest lucru pe fondul planificării unei vacanțe inedite în familie, chiar dacă, pe ultima sută de metri încă există nedumeriri cu privire la alegerea destinației „perfecte”:

„Ne plănuim vacanțe, suntem pe ultima sută de metri. Ne hotărâm unde să mergem. Gabriela ar vrea pe Coasta de Azur, eu vreau în Spania. Obligatoriu trebuie să mai mergem în Grecia pentru că de când am făcut copiii nu am mai mers. Înainte mergeam des în Grecia. Este una dintre destinațiile noastre preferate. Voi face snorkeling cu fetele că deja au crescut. Cea mare va face sigur, cea mică va încerca și ea. Nu este periculos, noi deja avem măști profesionale. Ele au văzut la mine cum fac în piscină. Cea mare a fost fascinată, dar nu vede nimic în piscină, ce să vezi? Doar să simți senzația care este foarte mișto. Dar dacă vom face în Grecia va vedea și pești, meduze, caracatițe, îi va plăcea foarte mult. Vom vedea, noi nu forțăm copiii să facă absolut nimic doar pentru că vrem noi. Ele dacă văd la noi și vor să încerce, le îndrumăm să facă, dacă nu vor, este în regulă”, a spus Tavi Clonda pentru FANATIK.

Și cum nu putem discuta doar despre planurile de vacanță ale acestui cuplu minunat,  menționăm și eforturile asiduue pe care le depun Gabriela și Tavi pentru finalizarea casei în care s-au mutat, chiar după nașterea Victoriei, în 2017.

“Weekendul acesta a fost frumos și am umplut piscina. Așteptăm să vină vremea frumoasă să ne bucurăm de piscină. Mai sunt multe de făcut la casă. Am lăsat studioul meu ultimul și sala de repetiții. Pe mine m-am lăsat ultimul. Mai este de lucru în partea aceea, dar nu am avut timp și energie pentru asta. Avem o sală de sport mai mare, am făcut acolo și sală de repetiții, doi într-una. Mai este de muncă destul, dar ne descurcăm”, a mai spus el.

VEZI ȘI: Ce era obligată să facă Gabriela Cristea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „I-am zis că vreau să mă opresc”

O presupusă nouă emisiune îi va reda ca protagoniști pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Deși încă este o surpriză, se vehihulează că pe Antena 1 va apărea o nouă emisiune care-i va avea în prim plan pe cei doi părinți. Acțiunea se va desfășura într-un imobil și se spune că printre vedetele dorite de producători se numără Alex Velea și Antonia, Delia și soțul, dar și Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Tavi a ținut să lămurească situația:

„Nu este adevărat că participăm anul acesta. Am avut câteva discuții anul trecut, dar nu s-au concretizat. Nu putem să mergem în acest an pentru că nu s-au legat lucrurile. Anul viitor, am putea încerca”, a spus Tavi Clonda pentru FANATIK


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Gabriela Cristea  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel