Cum îşi menţine silueta Carmen Brumă la 47 de ani. Patru trucuri la care apelează: „Mă ajută să-mi mențin greutatea”
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit cele patru trucuri care o ajută să își mențină greutatea.  

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Mama unui băiețel, partenera de viață a lui Mircea Badea arată perfect și se menține în formă cu mult sport și o alimentație sănătoasă.

La vârsta de 47 de ani și după nașterea unui copil, Carmen Brumă se bucură de o siluetă de invidiat și reușește să se mențină în formă de ani de zile. Cu un corp tonifiat, abdomen cu pătrățele, picioare suple și o talie subțire, ea are o un corp la care orice femeie visează.

Te-ar putea interesa și: Prânzul preferat al nutriționistei Carmen Brumă. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă

Cum îşi menţine silueta Carmen Brumă la 47 de ani. Patru trucuri la care apelează: „Mă ajută să-mi mențin greutatea”

Carmen Brumă a împărtășit recent cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale cele patru trucuri esențiale care o ajută să își mențină greutatea. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Carmen Brumă a dezvăluit strategiile pe care le folosește pentru a rămâne în formă și a-și păstra silueta în vacanță.

Vedeta face zilnic un antrenament de maximum 30 de minute. Aceste sesiuni scurte și eficiente sunt integrate în rutina zilnică pentru a asigura un metabolism activ și o formă fizică de invidiat. Carmen Brumă se se răsfață și cu desert, dar adevărul este că nu mănâncă în fiecare în fiecare zi. Când o face, îl consumă la finalul unei mese echilibrate care include fibre, proteine și grăsimi. 

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale: „Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu...”

În loc să se cântărească zilnic, Carmen Brumă își monitorizează greutatea o singură dată pe săptămână. De asemenea, folosește un cântar inteligent pentru a obține o imagine mai clară asupra fluctuațiilor de greutate și pentru a evita stresul inutil.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, alimentele periculoase pentru sănătate, dar și pentru dantură. Trebuie să le eviți neapărat

De asemenea, Carmen Brumă păstrează un interval de minimum 4 ore între mese și bea zilnic 40 ml apă pe kilogram de corp, adică aproximativ 2 litri și jumătate.

Te-ar putea interesa și: De ce este importantă apa dacă vrei să slăbești. Carmen Brumă: „Așa se rezolvă o mulțime de probleme”

„Top 4 strategii care mă ajută să-mi mențin greutatea în vacanță. 

1. Fac zilnic un antrenament de maximum 30 de minute din progrmele mele.

2. Mănânc desert, dar nu zilnic și o fac la finalul unei mese care a conținut fibre, proteine și grăsimi, de exemplu o salată din legume prospete, cu ulei de măsline și o bucată de friptură slabă.

3. Nu mă cântăresc la o zi după ce am mâncat desert, mai mulți carbohidrați sau am băut alcool. Mă cântăresc o singură dată pe săptămână și folosesc un cântar inteligent.

4. Păstrez un repaus între mese de minimum 4 ore și beau zilnic 40 ml apă/kg corp, adică 2 litri jumătate”, a spus Carmen Brumă, în mediul online.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel