Cum îți calculezi cifra banilor, în funcție de data nașterii. Numerologul Romeo Popescu dezvăluie cum putem să atragem bogăția în viața noastră
Data publicării:
Numerologul Romeo Popescu dezvăluie cum putem face mai mulți bani, în funcție de data nașterii. Iată secretul abundenței, pentru fiecare cifră. 

Numerologul Romeo Popescu a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit cum ne putem calcula cifra banilor, dar și cum ne indică aceasta modalitatea prin care putem câștiga mai mulți bani. 




„Așa, pe scurt, cifra banilor este 6. Și în funcție de ziua în care noi ne-am născut, putem să calculăm cum adun eu banii în viața mea. Este o operație de adunare. 

Și atunci, eu care m-am născut pe data de 18, dau un exemplu, reduc la o singură cifră, cum bine știm, 1+8=9, deci vibrația mea interioară este 9, plus 6. Adică adunare, aduni banii”, a explicat numerlogul Romeo Popescu în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV. 

Cum îți calculezi cifra banilor

Explicație calcul pentru o persoană care s-a născut pe data de 18.

1+8 = 9
9+6 = 15 
1+5=6

Astfel că, pentru cineva născut pe data de 18, cifra banilor este 6. Mai departe, fiecare își poate calcula cifra banilor, conform schemei prezentate. 


Numărul vibrației interioare (data nașterii redusă la o singură cifră) + 6 = cifra banilor

Interpretare 

„Rezultatele vor fi între 1 și 9, pentru că se reduc toate la o singură cifră”, a mai spus numerologul. 


Cifra 1

1 (vibrația interioară) +6 = 7 (cei născuți pe 1, 10, 19 și 21)


Cei născuți pe 1, dacă vor să facă bani, trebuie să nu mai repete greșelile trecutului. Să schimbi ceva. Pentru ei este foarte important acest lucru, să aibă mintea cea de pe urmă. Să înțeleagă, dacă până acum am săpat gropi și nu am făcut bani, poate sunt bun să dau din gură, să vorbesc. Hai să nu mai fac ca în trecut. 

 

Cifra 2


2(vibrația interioară)+6=8 ( cei născuți pe 2, 11, 20, 29)

Ei trebuie să iasă afară. Orice muncă de birou, orice lucru care stă într-o cutie, nu e bun pentru ei. 8 este cifra puterii sociale. Un om născut pe doi trebuie să se ducă să facă bani afară, în casă nu are nicio șansă. Să fie în relație cu oamenii, să comunice, să cânte, să vorbească. E o cifră creativă. 

 

 

Cifra 3


3(vibrația interioară)+6=9 ( cei născuți pe 3, 12, 21, 30)

Oamenii ăștia sunt cei care trebuie să inoveze, 3 este cifra creativității. Dacă eu merg într-un sistem copy paste și nu am nimic creativ în viața mea, nu am nicio șansă să fac bani. De ce, pentru că 9 este cifra inovației. Ce ai inovat tu? Ce ai făcut nou în viața asta? Unde ești tu și unde ai fost? În momentul în care eu aduc ceva inovativ în viață, de-aia și trebuie să învăț foarte mult. Oamenii născuți pe 3 trebuie să învețe mult, ca să poată să inoveze ceva. Fă ceva nou, inovativ, și atunci banii vor veni la tine.


Cifra 4


4(vibrația interioară)+6=10  ( cei născuți pe 4, 13, 22, 31)


Înseamnă că cel născut pe 4, ca să facă bani, e foarte greu, trebuie să iasă în față, să fie un lider, să fie freelancer, să fie omul de la care lumea să învețe. 


Cifra 5


5 (vibrația interioară)+6=11  ( cei născuți pe 5, 14, 23)

11 există în 2 variante. Oamenii născuți pe aceste date trebuie să fie foarte buni la un anumit lucru, de obicei din domeniul artistic, care să țină de ceva creativ. Dacă sunt buni, merg pe o singură cale și ajung foarte buni acolo și să câștige notorietate și foarte mulți bani. Leneșii născuți pe 5, sunt într-o zonă de foarte puțini bani. Ori ajungi hyperbogat, ori ajungi un om care să-ți numeri bănuții în fiecare zi, până la sfârșitul vieții. 


Cifra 6


6 (vibrația interioară)+6=12  ( cei născuți pe 6, 15, 24)

Trebuie să învețe să relaționeze cu lumea și cu o formă de manifestare în arta comunicării. Oamenii aceștia trebuie să fie recunoscuți, 1 - eu, identitatea, 2- stăpânitorul artei comunicării, chiar și a influențării. 

 

Cifra 7


7 (vibrația interioară)+6=13  ( cei născuți pe 7, 16, 25)


Să muncească. Ca să facă bani, trebuie să muncească cu capul. Trebuie să aibă o formă înaltă de cunoaștere. Altfel, e foarte posibil să lucreze într-o formă de manifestare copy paste, și tot timpul vor trăi din leafă.  Important pentru ei este să muncească cu capul. Adică să fie suficient de inteligenți, să fie foarte buni în ceva.

 

Cifra 8


8 (vibrația interioară)+6=14  ( cei născuți pe 8, 17, 26)

Trebuie să nu stea în rutină. Orice formă de rutină a unui om născut pe 8, îl sărăcește. Dacă eu am observat că în viața mea, o lună, două, trei, sunt în rutină, să știu că portofelul meu se va subția. Poți să ai, de exemplu, și o pasiune. Muncești la multinațională, ai o rutină clară, dar în timpul liber dansezi. 


Cifra 9


9 (vibrația interioară)+6=15  (cei născuți pe 9, 18, 27)

Eu cu mine însumi. În momentul în care un om cu cifra 9 are încredere în el, are stima de sine ridicată, banii vin. Când e în stări depresive, când e în stări mai puțin bune, banii pleacă. Trebuie să ai grijă de starea ta interioară. Și dacă starea interioară nu e bună, atunci mă voi îndepărta de bani .

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: bani- romeo popescu  cifra banilor  numerologie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel