Cum îți calculezi cifra destinului și ce spune ea despre tine
Data publicării:
Află care este cifra destinului tău.

Numerologia este o practică metafizică străveche, care studiază relația pe care numerele și literele o au cu personalitatea noastră și cu evenimentele din viață noastră. Ea interpretează și urmărește personalitatea și cursul vieții tale. 

Numerologia este un instrument de înțelegere, care îți descoperă potențialul și punctele forte naturale, ajutându-te să îți planifici cursul vieții, în conformitate cu talentele tale. La fel ca în astrologie, data nașterii este importantă dar, spre deosebire de astrologie, la fel sunt și literele din numele tău. Există diverse interpretări ale acestor numere și litere, iar în acest moment vorbim despre Numărul Destinului tău.

Cum calculezi numărul destinului

Numărul destinului tău este calculat ajungând la numărul rădăcină al numelui tău complet (nume, prenume), reducând fiecare nume la o singură cifră, apoi adunând totalul și reducându-l la o singură cifră.

Mai întâi, asociază literele din numele tău cu numerele:

  • 1: A, J, S
  • 2: B, K, T
  • 3: C, L, U
  • 4: D, M, V
  • 5: E, N, W
  • 6: F, O, X
  • 7: G, P, Y
  • 8: H, Q, Z
  • 9: I, R

Dacă numărul destinului tău este 11, 22 sau 33, notează-le ca fiind 11/2, 22/4 sau 33/6. Acestea se numesc Numerele Destinului Maestru și sunt numere puternice în sine.

Nu înțelegi? Iată un exemplu: 

Robyn = 9 + 6 + 2 + 2 + 7 + 5 = 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2

Rihanna = 9 + 9 + 9 + 8 + 1 + 5 + 5 + 5 + 1 = 38 = 3 + 8 = 11 = 1 + 1 = 2

Fenty = 6 + 5 + 5 + 5 + 5 + 2 + 7 = 25 = 2 + 5 = 7

Apoi, adună fiecare număr pentru a obține 2 + 2 + 7 = 11. Acest lucru face ca numărul destinului Rihannei să fie numărul destinului principal de 11/2.

Numărul de destin 1

Tu ești un lider: Standarde înalte, perfecționism, pasiune, energie, ambiție, încredere și sete de putere. Ești un om de acțiune, iar destinul tău este să ajungi în vârful domeniului tău. Ești un lider înnăscut, un inovator și un șef. Îți trăiești viața la maxim, dar și muncești din greu. Excesul de stres și presiune poate fi o problemă pentru tine - îți asumi atât de multe și ceri atât de mult de la tine.

Numărul de destin 2

Ai puterea de a aduce oamenii împreună. Relațiile fac ca întreaga ta lume să se învârtă în jurul tău, iar misiunea ta este să colaborezi și să aduci oamenii împreună în armonie. Ești înțelept, plin de compasiune, nu judeci, ești conștient de tine însuți și extrem de amabil. 

Numărul de destin 3

Ești înțelept, inspirat, cinstit, spiritual și pozitiv. În destinul tău pare că vei deveni cunoscut, poate chiar faimos. Ceilalți te văd ca fiind unic, chiar excentric. Dar oamenii ascultă întotdeauna ceea ce ai de spus - ești carismatic.

Calea vieții tale te va duce de la obișnuit la extraordinar. Ești destinat să mergi pe un drum unic și să-i ajuți și pe alții să facă același lucru.

Numărul de destin 4

Vrei să fii în slujba celorlalți și să creezi o moștenire valoroasă și utilă. Stabilitatea, ordinea, siguranța, caracterul practic și utilitatea sunt reperele tale de succes. Ești sistematic, muncitor, demn de încredere și sacrificat (uneori prea mult).

Cauți să construiești imperii, case, afaceri, moșteniri și familii. 

Numărul de destin 5

Ești adeptul aventurii. Ești adaptabil în mod natural, progresist, independent, neînfricat, liber și original. Îți trăiești viața la 100 de km/h, încercând să vezi și să faci tot ce poți. 

Ești inteligent, filozofic și adesea foarte spiritual. Știi că există mai mult în această lume decât ceea ce este doar fizic. Poți simți energia vibrând în jurul tău. 

Numărul de destin 6

Ești grijuliu, moral, diplomatic. Oamenii te văd ca pe o prezență plină de tact și reconfortantă. Destinul tău este să-ți găsești un rol echilibrat, în care să-ți poți oferi darurile în mod liber, dar să fii și răsplătit din plin pentru bunătatea ta înnăscută.

Viața ta depinde în mare măsură de relațiile tale și te afli adesea responsabil pentru alții, ceea ce te poate face uneori să te simți ca un martir. Trebuie să lucrezi din greu pentru a evita codependența sau să te simți presat să rezolvi problemele altora. 

Numărul de destin 7

Ești curios, înțelept, contemplativ și spiritual. Ești cercetătorul suprem și căutătorul adevărului, iar destinul tău este să explorezi, să pui întrebări și să înțelegi sensul vieții.

Ești perspicace, enigmatic și cunoscător, dar uneori bogăția ta de cunoștințe te poate înclina spre cinism sau spre o stare de oboseală față de lume. Este important să găsești motive pentru a fi optimist. Speranța este vitală.

Numărul de destin 8

Pentru tine, totul se rezumă la putere. Adevărata putere este o povară, nu un scut, și trebuie folosită pentru a-i ajuta pe alții, nu doar pe tine. Acesta este destinul tău: să folosești bine puterea și să faci o diferență în lume. Ești neobosit, direct, cu opinie, carismatic, încrezător, muncitor. Trebuie să reziști cu orice preț la lăcomie, corupție și egoism, pentru că acestea vor fi tentații constante pe măsură ce te vei ridica la niveluri mai înalte de putere. Aceasta este lecția ta de viață.

Numărul de destin 9

Ești creativ, spiritual, romantic, idealist, altruist și cu opinii. Ai o prezență puternică - unii ar putea spune chiar că ești un pic copleșitor - și crezi cu pasiune în idealurile tale. Vrei să-i ajuți pe toți să vadă ceea ce vezi tu și să înțeleagă ceea ce știi că este adevărat.

Numărul de destin 11/2

Ești imaginativ, empatic, grijuliu, timid, vindecător și artistic. Numărul tău Maestru este alcătuit dintr-un dublu 1 (reprezentând conducerea și puterea) și un 2 (reprezentând colaborarea și vindecarea). Te vei simți adesea în conflict sau sfâșiat în legătură cu scopul tău, ca și cum ai vrea să conduci, dar și să urmezi, sau ca și cum ai vrea să intri în lumina reflectoarelor, dar și să te ascunzi în umbră. Depășirea frământărilor tale interioare este o parte importantă a poveștii tale de viață.

Numărul de destin 22/4

Conștiincios, pragmatic, umil și încăpățânat, ești atras de latura spirituală a vieții. În același timp, cauți și proiecte materiale, claritate și progres zilnic. În calitate de Număr Maestru, ai o misiune umanitară în viață: să construiești proiecte de care să beneficieze toată lumea.

Ai toate atributele unui număr 4 (ești practic, constant, muncitor), dar ești destinat să le folosești pentru ceva mult mai mare. Te lupți cu această responsabilitate și cu gradul de expunere. O parte din tine tânjește să trăiască o viață mai liniștită.

Numărul de destin 33

Ești menit să vindeci și să salvezi lumea - fără presiune! Vizionar, sincer, iubitor, inspirat și plin de compasiune, ești destinat pentru măreție. Destinul tău este să devii un vindecător puternic și să aduci iubire și unitate în colțul tău de planetă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vremea
Tagurile articolului: destin  numerologie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel