Cum l-a prins Oana Lis pe Viorel vorbind cu altă femeie: „A început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc pe la uși”
Data publicării:
Oana Lis a vorbit despre momentele din relația sa cu Viorel în care cei doi s-au prins unul pe celălalt cu minciuni. 

Oana Lis a avut extrem de puține apariții în ultima vreme, problemele de sănătate ale soțului său făcând-o să-și petreacă mai mult timp în casă, pentru a se asigură că-i oferă acestuia tot sprijinul și îngrijirea de care are nevoie în această perioadă dificilă din viața sa. Astfel, aceasta a acceptat invitația de a veni în cadrul podcastului lui Jorge, acolo unde și-a adus aminte de copilărie, dar și de relația cu Viorel Lis, așa cum aceasta era în urmă cu ani buni de zile, când bărbatul se putea încă deplasa și putea face totul pe cont propriu. Astfel, Oana a dezvăluit și cum l-a prins în trecut pe soțul său vorbind cu alte femei. 

„Avem 25 de ani de relație, în atâta timp s-au întâmplat atâtea lucruri. L-am mai prins eu pe el cu minciuna, dar și el pe mine. Și cazuri mai ușoare, mai grave, dar am trecut peste cu simțul umorului, acceptare. De exemplu, eu stăteam într-un apartament mic și el știa că eu dorm, iar el era la bucătărie. Eu m-am trezit și aveam nevoie de ceva de pe hol, ușa era închisă la bucătărie. Asta acum 15 ani. L-am auzit vorbind la telefon și se auzea tare și îi vorbea cu „tu”. Era voce de femeie și îi spunea că da, ne vedem la o cafenea.”, a declarat Oana Lis în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Citește și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Cum l-a prins Oana Lis pe Viorel în timp ce vorbea cu altă femeie

Chiar dacă spune că nu obișnuia să-și controleze soțul sau să-i ceară explicații pentru anumite lucruri, această conversație a făcut-o pe vedetă să intre imediat în încăpere și să-i ceară acestuia telefonul, pentru a verifica cine era la capătul celălalt.

„Am deschis ușa repede și am întrebat cine era la telefon, a zis că era fata lui. Eu am știut că nu era, apoi a început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc pe la uși, cum face omul când e prins. Fără să vreau, eram pe hol și am auzit. I-am zis să-mi dea telefonul să mă uit și mi-a zis că era o tipă care l-a rugat să-i găsească un loc de muncă și să se vadă la o cafenea. I-am zis că vin și eu, dar după a făcut în așa fel încât nu a mai zis nimeni de întâlnire și nu am mai zis nici eu nimic.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Iancu Sterp, reacție vehementă, după ce Mara Bănică l-a denigrat public: „Falșii țin cu falșii, incredibil câtă răutate și invidie”

Oana Lis, prinsă cu minciuna de Viorel

Mai târziu, rolurile s-au schimbat, își amintește Oana, care spune că și ea a fost prinsă la rândul său de către soțul ei, care i-a găsit un bilețel în mașină de la un alt bărbat.

„Altădată el m-a prins pe mine. Eram la mare și mă invitase cineva la o petrecere. El a zis că nu are chef și m-am dus singură. Pe drum am început să fac glume, doi bărbați m-au urmărit, i-am dat un număr greșit de telefon, am mers la petrecere și am și uitat. Dimineață, Viorel mi-a zis că mă caută cineva. Tipul ăla a văzut că i-am dat numărul greșit, dar a crezut că din greșeală, iar Viorel a găsit un bilet în geam. I-am explicat și tot felul de lucruri de astea s-au întâmplat.”, mai spune ea. 

VEZI și: Cristina Cioran, prima reacție după ce fostul iubit a spus că este însărcinată: „A fost așa cum trebuia să se întâmple”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel