Cum l-au influențat Hagi și Connect-R pe Dorian Popa. Care este semnificația versurilor "Hâtz, Johnule" /video
Data publicării:
Dorian Popa, cunoscutul artist și personalitate media, a dezvăluit într-o discuție recentă cu Anamaria Prodan detalii din culisele evoluției onomatopeei "hâtz" și a poreclei "Johnule".

"Tu știi mai bine și mă poți ajuta, căci mintea mea a fost mereu un haos din punctul acesta de vedere", începe Dorian, reflectând.

Artistul explică cum a devenit "hâtz" o parte din vocabularul său, fără să își dea seama inițial: "Când a fost România șmecheră? La Campionatul Mondial din '94? Așa. Eram mare microbist, eram vopsit pe față, pe tot corpul, un tricolor cu totul, cum s-ar spune, și era o vorbă pe care ai noștri părinți o spuneau: HATZ! I-a luat mingea! HATZ! A rămas în capul meu, n-am folosit-o, n-am știut ce se întâmplă cu ea. M-am trezit cu ea, pur și simplu, nu cred că au trecut mai mult de 7 ani, spunând, dar fără să vreau, nu hatz, ci hâtz, până când am observat încă 2-3 persoane în jurul meu care încep să repete, dar nu înțelegeam de ce. Era pur și simplu o interjecție amuzantă pentru lume". 

Continuând povestea, Dorian explică cum a decis să își transforme această expresie într-un brand personal: "Când am observat că acest «fenomen» amuzant se repetă, am zis că poate fi trademark-ul meu, poate fi vorba mea. Am plecat atunci cu maică-mea în Asia Express și am spus: orice faci, orice exclamație, trebuie să spui hâtz. M-am trezit, după Asia Express, care a fost un mare succes, că acest hâtz a prins o conotație de marketing". 

În plus, Dorian a dezvăluit și originea poreclei "Johnule": "Iar Johnule a venit așa: Avea Connect-R un spot la ZuTV, și spunea exact așa: Te pup, Relu, nu e TV, e ZuTV, Johnule. Johnule mai mult a venit ca o dorință de a înlocui boss, care începuse să devină obositor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel