Cum ne afectează retrogradarea lui Marte în Gemeni? Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Cum ne afectează Marte retrograd în Gemeni și ce le așteaptă pe zodii? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a discutat pe larg, într-un interviu cu Andreea Cîrstea, astrolog și inginer. Află ce previziuni există pentru fiecare zodie și ascendent, din articolul nostru.

Retrogradarea lui Marte a început la 30 octombrie 2022 și se termină la 12 ianuarie 2023. Efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie. Pentru că este o planetă personală, o să simți destul de puternic acest tranzit.

Retrogradarea lui Marte în Gemeni ne testează răbdarea, cunoștințele și cuvintele. Cu această ocazie, ne dăm seama de modul în care s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Mai mult, energia Gemenilor face referire la comunicare, multitasking, progres intelectual și adaptabilitate. Datorită acestei retrogradări, poate să apară și reconversia profesională. Totuși, Marte va face mult zgomot pentru nimic.

În acest sens, am invitat-o pe Andreea Cîrstea, inginer-astrolog sau un astrolog-inginer, care să ne ofere mai multe detalii. Un specialist cu Marte retrograd în harta natală și, în ciuda meseriei de inginer de IT, este și astrolog acreditat. Pe Andreea o recomandă și Conjuncția Luna-Marte în Capricorn, dar și Conjuncția Saturn-Ascendent. Iată ce previziuni are, pentru fiecare zodie:

Mai jos previziunile pentru fiecare zodie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul acestei zodii, așa că se recomandă să aibă grijă la drumuri și la toate documentele pe care le au de semnat. Berbecii trebuie să fie atenți și la zona de comunicare și la modul în care se exprimă, pentru că pot fi mai vocali decât ceilalți. Atenție și la negocieri! Ai foarte mare grijă la ce cumperi și la ce vinzi, mai ales dacă plănuiești să achiziționezi mașini, până pe 25 martie. Pot exista certuri cu vecinii sau discuții cu rudele, din nimic.

Taur/Ascendent în Taur

Taurii sau cei cu ascendentul în Taur primesc o recomandare din partea Andreei. Dacă ai acest semn, fii cu băgare de seama la anumite afaceri. Contractele de muncă pot fi revizuite, iar veniturile pot suferi modificări. Din cauza acestui Careu cu Neptun, dacă ai de făcut cheltuieli până la 12 ianuarie, poți face investiții inutile. Cu Marte retrograd în Gemeni în Casa a doua, nu poți să fii econom.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt protagoniștii acestui tranzit, însă le poate fi înfrânat curajul. Stima de sine scade, la fel și energia, așa că simți nevoia să iei o pauză, fiindcă Gemenii sunt marcați mai mult de retrogradarea lui Marte. Pentru că Marte aduce multă furie și agresivitate, Gemenii sunt încurajați să facă sport sau să iasă în față, când este nevoie. Legat de sănătate, s-ar putea să revină anumite probleme pe care ai crezut că le-ai vindecat sau mici intervenții chirurgicale.

 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 24 noi 2022, 11:06

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Sursa foto: Delia, Instagram

Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Cristian Țopescu, Andreea Berecleanu, foto TVR.

Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Informația pe care nimeni nu o știa: „Sunt cumva o corcitură”

Horoscop. Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...