Cum ne menținem sănătatea în 2023. Lidia Fecioru: „E foarte important. Ar fi  bine să ne întoarcem către...”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit ce ne aduce anul 2023.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a vorbit despre ce ne așteaptă anul acesta. Bioenergoterapeutul spune că 2023 este anul „momentului”, motiv pentru care nu mai trebuie să așteptăm nicio secundă pentru a face lucrurile, ci trebuie să acționăm imediat. 

„Anul acesta, după toate discuțiile pe care le-am avut cu toți prietenii mei de pretutindeni și am discutat și toți, spun că anul ăsta va fi anul „Trăim astăzi.” Nu trebuie să ne facem planuri pentru poimâine, lasă că altă dată, nu. Toate trebuie să se înceapă să se trăiască astăzi. E o perioadă de timp când e lupta diavolului cu Dumnezeu. Dacă scriem 2021, 2022, 2023 și adunăm toate cifrele în jos vom primi 6,6,6. Este un an al spiritualității, când aceasta trebuie să câștige. Fiecare, la nivelul personal, trebuie să ne luptăm.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos: Lidia Fecioru: "Se ia 24 de zile, fără întrerupere"

 

Ce trebuie să facem, pentru a avea sănătate în 2023

Dacă vrem să ne bucurăm de sănătate în continuare, Lidia Fecioru recomandă să ne axăm mai mult pe leacurile și pe alimentele naturale, colectat din pământul românesc.

„Ar fi  bine să ne întoarcem către rădăcina pământului și ar trebui să mâncăm ce crește din pământ mai mult și să ne tratăm cu ce crește din pământ, e foarte important. Ajungem la un moment dat și spunem că acasă locul te vindecă. Iubirea și locul.”, a continuat Lidia Fecioru. 

Poate te interesează și: Băutura care vindecă orice răceală. Lidia Fecioru: „A doua zi nu vom mai avea nimic"

 

Lidia Fecioru, leac pentru întărirea imunității

Recent, Lidia Fecioru a oferit un leac excelent pentru tratarea mai multor afecțiuni, dar și pentru creșterea imunității. Bioenergoterapeutul spune că vedetele sunt chiar „albinele”, care cu ajutorul altor ingrediente pot face minuni. 

"Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.

Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3.

Te poate interesa și: „Este aur curat pentru tuse”. Lidia Feicoru, leacul care vindecă și calmează tusea

Beneficiile leacului pe bază de albine

Există toate motivele pentru care să prepari și tu acest leac, chiar la tine acasă, pentru că are numeroase beneficii și a dat rezultate încă din cele mai vechi timpuri, spune Lidia Fecioru. 

„Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri", a explicat Lidia Fecioru într-o altă emisiune Adevăruri ascunse.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   lidia fecioru  sănătate  sfaturi 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel