Detox sufletesc. Paul Tukaram dezvăluie cum ne putem schimba viața: „Te obligă cumva să te întorci în tine, să fii atent la tine”
Data publicării:
Fiecare dintre noi se confruntă cu haosul cotidian şi ne dorim să schimbăm anumite aspecte pentru a avea un stil de viaţă echilibrat și lipsit de stres și pentru a trăi viața pe care ne-am dorit-o dintotdeauna.

Invitat în podcastul ’’Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, Paul Avram Tukaram, antreprenor, speaker, mentor și autor, a discutat despre dezvățarea personală, despre mecanismele minții și a dezvăluit metodele prin care putem elimina ce este toxic din viața noastră prin intermediul detoxului spiritual.

În timpul discuției, Mihai Morar a afirmat faptul că ‘’mulți spun că nu există sănătate fără cele trei componente: psihică, corporală și spirituală.’’ Ca urmare, Paul Tukaram, a subliniat faptul că trebuie să existe această aliniere.


‘’Nu ai cum să ai echilibru. El nu e niciodată perfect, de asta se numește echilibru, pentru că este în mișcare. Echilibrul acesta nu este țeapăn, nu este o masă. Când mergi pe sfoară, se numește că ești în echilibru, asta înseamnă că ești în mișcare, nu că stai lemn. Dacă stai lemn, te duci. Când ești în echilibru, înseamnă că te miști, te balansezi de pe o parte pe cealaltă, astfel încât să compensezi mișcările. Dacă ție ți-e frică, ești în frică non-stop, ferească Dumnezeu să simt ceva, ferească Dumnezeu să mă doară ceva, păi ești mort deja! De aceea spun, dacă ajungi în momentul ăla, sentimentul ar fi recomandat să fie: AM TRĂIT! Asta ar fi tot. Plec cu feeling-ul ăsta: Băi, chiar am trăit! Am făcut toate tâmpeniile posibile, am dat-o în bară în toate felurile, am reușit în toate felurile. Nu contează la ce nivel ai ajuns. Experiența în sine este cea care îți arată cât de satisfăcut sau nesatisfăcut ești de ceea ce s-a întâmplat”, a explicat Paul Tukaram în cadrul podcastului ’’Fain&Simplu’’ moderat de Mihai Morar.


Cea mai importantă componentă a detoxului sufletesc

Întrebat despre importanța și beneficiile detoxului sufletesc, Paul Tukaram a precizat că cea mai importantă componentă este de fapt chiar eul nostru.

‘’Cea mai importantă este faptul că te aduce în tine. Te obligă cumva să te întorci în tine, să fii atent la tine. Să stai în tine cât mai des posibil”,  a declarat Paul Tukaram în cadrul podcastului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: detox  mihai morar  paul tukaram  sufletesc 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel