Cum purtăm fusta „mai lungă”. Lecție de stil de la Sonia Argint: „Incertă lungime, nu? Ei bine, eu o ador”
Data actualizării:
Data publicării:
Sonia Argint, prezentatoare TV și blogger, vine cu câteva sfaturi practice pentru doamne. Iată cum poți purta fusta „mai lungă”, astfel încât să nu te dezavantajeze. 


„Cum purtăm fusta mai lungă … nu acea fustă lungă până-n pământ, ci de lungime pe la jumătatea gambei până o palmă deasupra gleznei.
Incertă lungime, nu? Ei bine, eu o ador! Mi se pare extrem de elegantă, feminină, rafinată … dar, știu, nu tocmai ușor de purtat. Și, mai cred,  că este mai potrivită femeilor mai înalte sau destul de subțiri. 
Dar chiar și în condițiile astea, este important să fie bine alese proporțiile în rest ca să nu pară bătrânicioasă sau să scurteze.
Așadar, am pentru voi câteva ținute cu fustă aproape lungă și câteva Tips & trick de purtare.
Evită combinații prea serioase pentru că pot îmbătrâni lookul - dar o excepție aș face clar … costumul complet cu sacou și cu tocuri foaaaarte înalte. Acest costum a fost pentru mine cea mai bună investiție a sezonului. Vezi ultima fotografie! 
Poartă fusta aceasta în combinații cool:

 Cu jachete scurte tip bomber

Cu cizme înalte astfel încât să nu rămână vizibilă piele (nu ghetuțe)

Cu bocanci și jachetă de piele sau de jeans

Ce zici? Pe care dintre aceste ținute ai purta-o și tu? Sau tu cu ce ai purta această fustă? ”, a transmis Sonia Argint, pe Facebook. 

VEZI ȘI: Sonia Argint a divorțat: „După 18 ani de relație și 15 de căsnicie”. Motivul pentru care a pus capăt mariajului cu Horațiu Ionescu

Cum se menține în formă vedeta

La 40 de ani, Sonia Argint pare că a descoperit elixirul tinereții, dar și secretul siluetei perfecte. Vedeta reușește să se mențină în formă maximă, fără a ține diete drastice. 


Prezentatoarea TV este pasionată de sport și și-a creat un stil de viață sănătos, dar din care nu lipsesc răsfățurile culinare.

Într-un interviu pentru VIVA, Sonia Argint a dezvăluit că are momente când mai mănâncă noaptea. De asemenea, din meniul ei nu lipsesc alimentele grase, fiind preferatele ei. Ca sport, preferă activitățile ușoare, care nu implică ridicarea de greutăți sau aparate de fitness complicate.

„Azi, la piață, două doamne m-au întrebat: „De atâția ani și nu v-ați
îngrășat deloc. Ce tot faceți? Iubesc mișcarea și datorită ei mi-am menținut în formă atât fizicul, cât și psihicul. Sportul este un fel de terapie pe care o practic de o viață și zi de zi. Detaliat mi-e greu să spun ce fac, pentru că nicio zi nu arată ca alta. Fac sport de 3-5 ori pe săptămână, alternând pilates, alergarea, sala, yoga, iarna schiez și patinez. Am două mese pe
zi, una în jurul prânzului și cina. Dar mai ciugulesc. Mai ales noaptea… Mănânc multe legume și fructe, iubesc pastele și pâinea, dar fac eforturi să reduc la minimum cantitățile. Îmi plac alimentele grase, gen ulei de măsline, unt, slănină, carne cu un pic de grăsime”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.

 

Are măsuri de manechin


Prezentatoarea TV se poate lăuda că este la milimetru de idealul 90-60-90. La 40 de ani, vedeta măsoară 98 de centimetri la circumferința bustului, 67 de centimetri în talie și 95 la șolduri. Mai mult, ea poartă aceleași haine de acum 10 ani și evită să se cântărească. 

„În acest moment am 89/67/95. Nu m-am mai cântărit de doi ani! Dar încap în haine de acum 10 ani.

Dietele nu au fost niciodată preferatele mele, pur și simplu pentru că nu am fost în stare, sau suficient de motivată, să le țin. Când mi se impune să nu mănânc ceva, fix după aia leșin. Așa că răspunsul este că încerc să mă mențin, fără să mă frustrez. Pentru asta sunt dispusă să fac sport și să fiu atentă la cantitatea și calitatea mâncării pe care o consum. Porții mici, mâncate foarte încet, ca să apuc să simt mai repede senzația de sațietate. De cele mai multe ori nu mă ridic sătulă de la masă, nici nu-mi place acea senzație”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  fusta  kilograme  sonia argint 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel