Cum reușește Andreea Mantea să se mențină în formă: „Vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea!”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Mantea a dat din casă și a mărturisit cum reușește să se mențină în formă. Iată care este elixirul frumuseții pentru vedeta TV.

Andreea Mantea a dezvăluit care este remediul natural care o ajută să slăbească, chiar și atunci când mai face excese culinare. Prezentatoarea de la Kanal D folosește un amestec natural pe care îl consumă cu sfințenie în fiecare dimineață.

Ce face Andreea Mantea în fiecare dimineață. Așa și-a găsit echilibrul alimentar

Andreea Mantea a strălucit la un eveniment de prestigiu organizat de Unica.ro, unde nu doar că a captat toate privirile, dar a avut și rolul de prezentatoare. Vedeta a împărtășit un secret personal legat de menținerea siluetei, dezvăluind un remediu natural pe care îl folosește pentru a slăbi, chiar și în perioadele când face excese culinare.

În fiecare dimineață, Andreea consumă un amestec natural, pe care îl consideră esențial pentru menținerea greutății și a sănătății sale. Acest obicei a devenit parte din rutina ei zilnică și a ajutat-o considerabil în gestionarea greutății.

„ Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot cea aud că ar funcționa, încerc și eu. Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec. Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. 

Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma. Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal.”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Te-ar putea interesa și: Andreea Mantea, despre puterea interioară: „Cred că ar trebui să învățăm să iertăm, indiferent de perioadă. Nu trebuie să așteptăm Paștele sau Crăciunul”

De ce boală autoimună suferă Andreea Mantea

Invitată în emisiunea Play IT de pe Kanal D2, Andreea Mantea a discutat deschis despre boala autoimună cu care a fost diagnosticată. Cu toate că știe că ar trebui să evite anumite alimente, vedeta de la Kanal D recunoaște că uneori cedează și mănâncă nesănătos.

„Cred că am obosit. Cred că asta a fost pur si simplu. Am zis stop, ce o fi, o fi. Nu pot, nu aș putea să trăiesc așa. Ai voie să mănânci doar anumite lucruri, ai voie să bei doar anumite lucruri. Trebuie să iei multe pastile. Trebuie să îți faci analizele o dată la nu știu cât timp. Eu am zis nu, eu nu cred, eu refuz să cred că este adevărat. Atunci am spus că eu nu am nicio boală autoimună, eu sunt sănătoasă, eu mănânc ce vreau, eu beau ce vreau și nu iau nicio pastilă, să fie clar, că nu îmi trebuie.

Dacă fac ceva, atunci fac ca să mai scap de grăsime pe aici pe colo. Mai beau câte un ceai, mai fac lucruri legate de siluetă. În rest nu umblu nicăieri, nu fac pentru că îmi este frică”, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Cea mai arzătoare dorință a Andreei Mantea! „Îți dai seama cât curaj pe oamenii ăștia?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel