Cum reușește Iulia, soția lui Christian Sabbagh, să își mențină silueta: „În perioada depresiei mâncam orice. Eram băgată în frigider, să zic așa” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Iulia Sabbagh a fost invitata Rominei Băluță în emisiunea Oracolul Vedetelor, unde a dezvăluit cum se menține în formă la 30 de ani.  

Iulia Sabbagh este fără doar și poate o femeie împlinită, căci are un soț care o iubește și doi copii minunați, cu care se mândrește. Cu toate acestea, soția lui Christian Sabbagh a trăit momente groaznice atunci când a aflat că băiețelul ei suferă de autism. Atunci, Iulia a avut un șoc și a trecut printr-o depresie foarte puternică care a făcut-o să se refugieze în mâncare. 

Cum reușește Iulia, soția lui Christian Sabbagh, să își mențină silueta: „În perioada depresiei mâncam orice. Eram băgată în frigider, să zic așa”

În ciuda acestor obstacole, Iulia Sabbagh a ales să transforme durerea în forță și determinare. În loc să se lase pradă disperării, Iulia a găsit puterea de a lupta, nu doar pentru binele fiului ei, ci pentru întreaga familie, așa că a adoptat o dietă sănătoasă și un stil de viață activ.

„Sunt tot timpul în mișcare. În perioada depresiei mâncam orice. Eram băgată în frigider, să zic așa. Ulterior am realizat că trebuie să fiu bine, să lupt pentru copilul meu. Am început să țin dietă. Mi-am impus că trebuie să fiu bine pentru copiii mei, pentru soțul meu și pentru mine.

Am început să mănânc foarte puțin și am văzut rezultatele. Intervenții chirurgicale, în afară de implant mamar, nu am. Acesta l-am pus la nevoie. După două sarcini, sânii mei nu arătau ca la 20 de ani, să spun așa. De asemenea, mi-am schimbat culoarea părului. Pentru oameni a fost un șoc când am trecut de la brunet la blond. După o anumită vârstă nu mă mai vedeam bine în oglindă brunetă. Nu știu, poate într-o zi o să-mi fac altă culoare, depinde. Sunt tot timpul în căutare de schimbări și lucruri noi”, a spus Iulia Sabbagh, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Sursă foto: Facebook/Iulia Sabbagh

Te-ar putea interesa și: „Am trecut printr-o depresie cruntă. Îmi era frică de abandon” Iulia Sabbagh, momente de coșmar, după ce a aflat că fiul ei are autism/ VIDEO

Cum s-au cunoscut Iulia și Christian Sabbagh

Iulia și Christian Sabbagh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut în Istanbul, iar de atunci au fost de nedespărțit. Deși soția jurnalistului locuia în Spania, cei doi au păstrat legătura. La un moment dat, Iulia și Christian Sabbagh au decis de comun acord ca ea să vină în România și să se mute împreună.

„Au fost invidii, răutăți, dar am trecut peste. Începutul a fost unul foarte frumos. L-am cunoscut la Istanbul. Eu locuiam în Spania pe atunci și nu știam că el este vedetă în România, fapt ce l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de mine, pentru că el era obișnuit ca femeile să sară pe el, să-i ceară autografe. Eu nu am fost impresionată de acest aspect. L-am plăcut, m-a plăcut. Ne-am oferit numerele de telefon. Eu mi-am continuat viața mea în Spania, iar el s-a întors în România. Și-a continuat acțiunile.

Ulterior, când am ajuns în România, îmi povesteau polițiștii cu care lucra că deja nu mai era atent la acțiunile pe care le făcea pe unde mergea și că era tot timpul cu gândul la mine, că l-am fermecat. Ulterior, pentru că relațiile nu merg la distanță, am decis de comun acord ca eu să mă mut în România. Și așa a început povestea noastră”, a mărturisit Iulia Sabbagh, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel